Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

merak ettım aslında tatlım ne kadar satıyorsun dıye ıstanbıulda oturuyorum ben aslında cok ıstıyorum da esım yer olmadıgı ıcın ıstemyor katlanmıyor bu dımı

duygu biz de dıyetteyken yıyebılır mıyız patatesı boyle ???
canım daha oncede bahsetmıstık ptatesı mısırı havucu falan ıster 10 kasık yagda pişir ister 1 kasık burda onemlı olan yag değil patesın yuksek nısastafa seker ıvermıesı ve glısemık ındeksının yuksek olmasıı ozaman duyguda onaylamıstı yenmemesi gerektıgını duygu az da olsa yıyebılır sen kılonla onun kılosu arasında 30 kgdan fazla var

merhabaaa bayanlaaaarrr 'zayıflama adına yola çıktım beraber yürüyelim' bendeeee varıııııımmmmm inş. hepimiz hedeflediğimiz kiloya bir an önce kavuşuruuuuuz :))
hos geldınnn

Son düzenleme:
kizlarr ilk sayfa çok güzel olmu$ ellerinize saglikk :)

duygum bir omur boyu mutluluklar diliyorum canilmmm
afiyet olsun:))))
sağ ol canımmm

gamzeye katılıyorum patates konusunda, benim gibi patates kızaartması çok sevenlerin patatesi biraz daha masumlaştırılmışhali olduğu için ben haftada 1-2 kere yerim gerçi 1-2 kere diyorum ama belki ohafta hiç yemem sonraki hafta 1 yerim yani ben kendi kiloma göre yersemhaftadaen fazla 2 yerim sen bencede az yağda bile olsa yersen o da haftada 1 kere yersin diğer nimetlwerinden yararlanırsın eğer almaya karar verdiğinde o kdar çok şey yapılıyorki hepsini tk tek denemek istiyorum denedikçenekötü olmuş ne bşarılı yazarım mutlakaa,
ay kendimi pazarlamacı gibi hissettim,ama napayımbirşeyi beğendimğimde memnuniyetimi yazmayı severim bennn...

iki tarifde şahane ercem ben sade yapıcamkuzey için,onun çorbaları yemekleri için

günaydın güzellerrrr gündemim fenadeğil yineeee;
1-evdeki kavanozları bulursam şişe domates yapcam inşallah
2-ütülerim birikmiş ütü yapcam
3-halim kalırsa buzdalabını temizlicemmm

işte olanlar size kolay gelsin,evdekiler bizede kolay gelsinnn bizde çok yoruluyoruz

ilk sayfaya şöyle baktım'da ilk yol arkadaşım krizantebmiş sonrada karabiber gelmişş kızlar ocak'da 1 yıl olcazz inşallahh,bana daha uzun geldii

günaydın arkadaşlarım nasılsınız bakalım azminiz bol olsunn

arkadaşları dışarıda oynarken annesine yardım etmek zorunda kalan çocuk gibi hissediyorum kendimii işlerim çok yanınızda oalmıyorum ne güzel döktürmüşünüz genee fırsatım olursa okuyacam bana müsade işlerimi bitireyim

dün yeiklerime gelince

sabah 05.50 de hayat başlıyor benim için 6,30 da normal bi kahvaltı (rutin şeyler)
öğle 12 4-5 lokma ekmekle 4-5 kızartma biber
saat 16,00 da 2 dilim ekmekle tavuk sote

akşam 21,00 6 tatlı kaşığı az yağlı kısır

dün çocuklarım okula başladı gayet anlamsız beslenmişim ama yemeğe yetişemedim

oy başarılar dilerim tüm kuzucuklaraaa
güzel örnek vermişsinnn yaaa çocukluüum aklıma geldi bende annemegaloş yapmakda yardım ederdimm dışarda arkadaşlarımın sesi içim giderdi ,bu örnekle seni iyi anlamışoldumm
yoğunluğun vermiş olduğu bir menü aslında aralara birşey serpsen fena değil menun ama dediğin gib yoğunlukdan bu kadarolmuşş

günaydın herkese hemen menünü yazayım,
dün akşam misafirleirm vardı işten eve gidince haber verdiler hazırlıksız yakalandım o yüzden hazır bişeyler aldık ama ben bunlardan yemedim.sözde ip atlayacakdım ama eve girmem koştımacayla olunca kaldı..

Sabah 1 dilim etimek,peynir
Ara elma
Öglen 1 dilim etimek,peynir,yogurt
Ara yarım biskivü etimek
Akşam 2 kepçe diyim ıspanak pirinçli 3 kaşık bulgur pilavı 1 kasede yogurt
1 avuç yaş fındık ve 3 adet bitter çikolata bu aralar nedense minikte olsa tatlı şeyler agzıma atasım geliyor.
2 lt su ve 4 fincan yeşilçay 2 bardak çay
1 adet sütlü türk kahvesi

günaydın canım nasılsınnn

ıspanakda pirinç birde bulgur pilavı bilmiyorumiıspanağın içindeki pirinçine bağlı yani yoğunluğuna göre
nedir bu çikolata aşkı
menünü sabahdan akşama kadar bölümünde hıh civxciv dönmüşaramıza dedimtaki akşama kadar:)
ya ben ip atlarken acayip nefes nefese klıyorum sen kaçar setlerhalinde atlıyorsun

Bendekide tıpki ercenin yaşadığı durum hiç boş durasım yok hep ufak tefekte olsa agzıma bişeyler atma isteğim var.
Ama akşam yemegini erken yedim canım 18:10 civarlarında..
Ekmek yemedim dengeledim öylece işte dr devam etseydim akşam üzerleri benim ekmeklere ragmen 1 dilim börek hakkım vardı onlara güveniyorum hesap kitap yapıyroum birden pat diye ksımıyorum katı olamıyorum malesef eski civciv yok o zaman hevesliydim o dogum kilosundan kurtulmaya şimdiki görüntü çok rahatsız etmiyro ya o yüzden böyleyim..
Akşam misafirlere bişeyler çıkarttım ben yemiyorum diye yemediler.Sen yemiyorsun bizlerimi şişirceksin diyorlar.
Sorma duygucum bende nefes nefese kalıyorum 10 tane diye hedef koyuyorum 6.a kadar dayanımıyroum ara ara atlıyorum bende..Hele sen o kadar spora ragmen zorlanırsan benım şu camdan atlamam lazım canım bende acayip hamlık var masabaşı iş spor yok..2 oynayayım yoruluyorum ben..
Bu arada avatardaki çicen herhalde çok güzel beyaz papatyalar şıklar gerçekten..Bende de beyaz gül takıntısı vardır.
Yeni tefal ürünün hayırlı olsun.Güle güle kullan canım..Ben bir süre mutfak eşyalarına bakmıycam diye söz veridm..mutfagım çok küçük..herşeyi kaldırdım tezgahtan yer kaplıyorlar sonrada içim cız etti kuytuda köşede unutulacaklar diye ama yapacak bişey yok..Şimdi ortalıga katı meyve sıkacagını çıkartırım kızım için kış geliyor.

gunaydın kızlar,

evde net olmadıgı ıcın aksam gıremedım. dedım ya ustalar kabloları koparmıslar sanırım bır hafta on gun daha ınternetımız olmaz, yalıtım bıtınce yaptıralım dedı esım, yıne koparırlar sımdı dedı.

neyse dun 1 saat kadar yürüdüm iş çıkışı. 286 kalorı yakmısım.

ama bır cıs yaptım, canım cok dondurma cektı ve bır magnum yedım yuruyus yaparken. dun aksam da asırı gergındım regl olmama az kaldı o yuzden mı ya da aylardır olmadıgım ıcın mı oyle bır anda buhran geldı bılmıyorum cunku ev sahıbımle bıle tartıstım, yemek olurken oturdum agladım baya. dondurma da sanırım oyuzden oldu, cunku normalde hıc bozmuyorum.

aksam yemegı: 2 orta boy kofte, fırında, yagsız, yaglı kagıtta pısırdım, az domates-yesıllık ve 2 taze yesılbıber ıle yedım, 1 tane de kucuk kornıson tursu yedım. ve 4 kasık tam yaglı yogurt.

aksam hareket olarak baska bırsey yapmadım suyu 2,5 lıtre ıle tamamladım. fılm ızledım, rahatlamak ıcın. yanlız kalmayı tercıh ettım. ve uyudum sonra.

bu sabah :

ballı-lımonlu-sırke ılık su bır bardak
ıkı tam bugday ekmegınden yagsız tost- lor peynır ve domateslı
bır kucuk kutu ayran
ıkı taze yesıl bıber

bugun cok cay ıcıyorum, ıkı buyuk bardak olduk ılık ve sekersız herzamankı gıbı. henuz su ıcmedım, bıtkı cayı da ıcmedım. bır kucuk domates yedım sadece.

erceyi saymaobebekl,den psikopatmış dün teşhis koyduk onaa

sen en son diyetisyene ne zaman gittin?civivim senin boyun kaçtı kg aslında güzell idela kg ne
çok zarifsin cnmm tşk ederim inşalalh hep güle gülekullanırım,kendi evinmi mutfak küç dertyanımşsınhangibiriyle baş etcen ekmek kızartma ,ketil ,katı meyva sıkacağı eniyisini yapmışsın bunlar için büyükmutfak lazım,benimdekatı meyva sıkacağınıçıkarmam lazım oyybirdeona yer ara işinyokk
bende en fazla 20 atlıyorum ama kalbim fırlıccak gibi oluyorummm ilk yavaşatlıyorum sonra hızlıhıuzlı

oy oy canım olur böyle durumlar regl öncesi çok normal hatta regli öncesi şişkinlik olabilir ve acayip tatlı isteği
afiyet olsun sen telafi edersin magnumu buda ödülün olsun o zaman.
akşam yemeğinde az ve öz

günaydın kızlar
kavaltımı yaptım geldim
tam tahıllı ekmeğe yağsız domates beyaz peynirli tost
şekersiz çay

hoşgelsin şekerim.afiyet olsun..erkencisin maşallah..okulların açılması iyi oldu.tost uzun süre tok tutuyor.iyi seçim.
canım bendede sendeki durum var agzım hiç boş kalmayacak hamur işi vss farketmez....Şekerimi ölçtürmek istiyorum aslında.

kızlarrr çıtır arkadaşlarım nasılsınız...

hemen dünkü menümü yazayım

sabah 1 portakal

öğlen :taze fasulye,1 dilim kepek ekmeği,salata,yoğurt

ara:türk kahvesi 2 çikolata(90caloriymiş ikisi hesapladım)

ara 2:2 çatal karpuz

akşam:yediğim çikolataları dengelemek için yemek yemedim sadece 1 tabak üzüm yedim.....yattım

1 saat yürüdüm2,5lt su içtim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…