Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ya benımkı de oyledır. utanır saklar. erkeklerın bazıları hatta genelı boyle sanırım.

hımmmm anladım sınbo dusunuyorudm herkes sınbo almıstı tanıdıklardan ama memnun olmayan cıktı ıyıkı sormusum sızlere. tefal, arzum, phılıps dusuneyım

ins.canımm :) bu topiği sevdim ya herkes ne kadar içten samimi :)) kilo verme yolculuğun nasıl gidiyor canım :)

iyi gidyor çok şükür, cnmm burdaki herkez candırrrr
önemli bir şey değil cnm sağ ol ilgin için

ben çıkıyorum kızlar
benim adam öle yemeğine gelicek kuru pişiyo ocakta yakmadan gidip soğanlıyım yemeğimi
hadi öğleden sonra görüşürüz

benım evım de kıra ve mutfagım kucuk. oyuzden pratık kucuk bırsey almam. phılıps mı alalım ozaman ? wolumeks kullanan arkadasım var cok kopurtuyor dıyor.

regl den değil cnm canın çekmiş belki moralin bozuktu ondan butip şeyleri yapacaksan böyle hafta bir yürürken yap yani yerken bir tarafdanyak

hımm canım cekmıs demekkı. sen dahaıyı tahmın edebılıyorsundur canım. ben su an bılemıyorum. neyse uzunca sure yapmam. dun bır kasık fazla yedım oglen kuru fasulyeyı. yurudum oglen, soda ıctım yıne rahatlamadım mıdem kuculmus. dondurmayı yedım eve gelınce sucluluktan geberdım. aslında bunlar bu acıdan ıyı oldu, gormemı sagladı. evet o aklıma geldı ve yururken yedım, enazından yakarım dedım.

biliyorum şekercim bilmezmizmiyim azda olsa burda birbirimizi tanıdık..espri olsun idye takılıyorum sana canım.

ben çıkıyorum kızlar
benim adam öle yemeğine gelicek kuru pişiyo ocakta yakmadan gidip soğanlıyım yemeğimi

Tamam tatlımkolay gelsin.Havada kapalı istanbudal tam kuru pilav turşu zamanı ah ah ah

benım evım de kıra ve mutfagım kucuk. oyuzden pratık kucuk bırsey almam. phılıps mı alalım ozaman ? wolumeks kullanan arkadasım var cok kopurtuyor dıyor.

Canım kafanda belirlediğin markaları yaz öncelikle sonrada en yakın magazaya digip ebatları ve watları iel karşılaştır.Hem ufak hemde watı yüksek olanı tercih et derim.
Evet benimki arzum büyük model köpürtmüyor..

kesinlikle şeftaliyi tavsiye ederim birazda tarçın serpiyorum ben tatlı gibi oluyo kendimi kandırıyorum

Bak iyi fikir severim şeftaliyi elmaya pek düşkün değilimdir.Resmen midem bulandı.o kadar zorla yedim..

phılıps çok güzel herşeyi süper bende ütüsü var şeytanın kulağına kurşun çok iyi yengemde çamaşır makinası anlatamam maşallah çok temiz ve çabuk yıkıyor...iyi marka...tavsiye ederim..benim vardı katı meyvem hiç kullanmadan yeğenim doğunca kızkardeşime verdim onunkinin vatı düşüktü kırılmış benimkini verdim oda çok memnun güçlüler aynı markada bile fiyat farkıyla belli oluyor zaten.

ben çıkıyorum kızlar
afiyet olsunnn cnmm
baş başş

yogurdun içne yarım elma dogradım tadı berbatttı yemekte zorlandım..
hadi ya bende 2 siniseviyorum birlikte yemeyidüşnüyordum man ikisinden soğumayımm yiyerek

benimde çamaşır makinam hakkın rahmetine ulaşmak üzere phılıps zaten 10 numara ürün katılını kullanan varmı

evet yıllardır duzenlı degıldı. kıst vs bırsey hıc cıkmadı. hormon bozuklugu, trioit falan da yok. belkı de hep kılolu olmamdan dolayı duzensızdım. yenı ıs, evlılık, taksıtler, uyum derken asırı strese gırdım evlenınce ve 8 ay sonra tamamen adet goremez oldum ıste. stresten olmus demıstı doktorum. ustune ıkı tup bebek tedavısı de gordum. 85-90 kıloydum herzaman ama 3-4 yılda 20 kılo aldım ıste, bu olaylardan dolayı. ama belkı de adet duzenlıgımı de onceden etkıleyen tek sey kıloydu, bılmıyorum. zayıflayınca herseyın sebebını anlayacagım ıste. evet zayıflamayı saglıgım ıcın ıstıyorum, bakalım dogal olarak adet gorebılecekmıyım, dogal yolla hamıle kalacakmıyım. tup bebek ıle bıle ıgneler uyarmıyordu yumurtalıgı. hayırlısı bakalım

ya haklısın ben bayıldım phılıps utuye. teyzemde gordum super buharlı bırsey. benımkı ıkı yıllık. ustelık tefal ve ust modellerden aldım ama phılıps kadar degılmıs onu gordum yanı.

ben de resmımı degıstırdım :

1) herkes hamıle mısın dıye soruyordu
2) sureklı hamıle karnı gormek, psıkolojık olarak ıyı gelmezmıs, motıve ederken zarar da verme ıhtımalı varmıs
3) bu kadının kas goz yapısına hastayım, yuzum-kas-goz guzeldır ama yıne de bır gun estetık olursam, bu kadına benzemek ıstıyorum :))))))))

ya haklısın ben bayıldım phılıps utuye. teyzemde gordum super buharlı bırsey. benımkı ıkı yıllık. ustelık tefal ve ust modellerden aldım ama phılıps kadar degılmıs onu gordum yanı.

benim ütüye herkes bayılıyor bide kablosu bir uzun antalyanın kireçli suyuna meydan okuyor .....
annemde de tefalmi yada emindeğilim güya iyi bir marka var 1 metre kablo sinir oluyolar...

hadi ya bende 2 siniseviyorum birlikte yemeyidüşnüyordum man ikisinden soğumayımm yiyerek

yogurdu ve elmayı ayrı ayrı bende seviyorum ama beraber yiyemedim

benimde çamaşır makinam hakkın rahmetine ulaşmak üzere phılıps zaten 10 numara ürün katılını kullanan varmı[/QUOTE]

Benimkide arada tekliyor şanşıma garantisi bitince eşim 4 yıl daha uzatmışstı 2012 de bitiyor daha vaktimvar.
Phılıpğ ütü annemin gerçekten memnun.
Bende mesela fakir buhar kazanlı ütü var güzel kirecini temizlemeyi beceremiyroum 3 yıl oldu kagıtlarını atmışım ama tercihim phılıps

Bunların hepsi zayıflayınca geçecek canım.Ben inanıyorum
İnşallah herşey güzel gönlüne göre olur..
Hamiş haberlerinide alırız burdan.inş

benim ütüye herkes bayılıyor bide kablosu bir uzun antalyanın kireçli suyuna meydan okuyor .....
annemde de tefalmi yada emindeğilim güya iyi bir marka var 1 metre kablo sinir oluyolar...

benım kablo kısa. utumden memnumum da ama phılıpsı gorunce vay be bu ne kayganlık bu ne buhar dedm valla :))) kendımınkını begenmez oldummmm :)))))) annemın utusu eskıyormus anneme vereyım benımkını, kendımı yenı alayım dıyorum ama yapmadım henuz. buaralar alısverıs konusunda costum bırazcık. hem kıyafet ayakkabı canta cok aldım hem baska esyalar aldım. bıraz durayım, esım kızıyor az az. ıcındekı boslugu, alısverıs ıle kapatmaya calısan alısverıs manyagı kadınlardan olacaksın dıyor eskıden boyle degıldın dıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…