- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #11.561
essahmı kızzz...
he ilkkez torbaya koymadan elinde çiçek getirdi:))
4 yıl önce eşim almış sibonun ogünküşartlaragöre güzeldi şimdi alsam tefal philips alırdım dahagüçlü,sorun yaşadınıdersen hiç yaşamadım ama yinede iyisini al derim
ins.canımm :) bu topiği sevdim ya herkes ne kadar içten samimi :)) kilo verme yolculuğun nasıl gidiyor canım :)
önemli bir şey değil cnm sağ ol ilgin içinnıye canın sıkkın senın ? anlatmak ıstersen dınlerım. umarım gecıcı bırseydır duygucugum. kısa donemdır tanısıyoruz ama cok sevıyorum senı. ınsallah gecer sıkıntın. neselı pozıtıf azımlı duygumuz olursun hemen inş.
AYNISINI BANADA DEDİLER BENDE ARZUMUNKİNİ ALDIM BÜYÜK AMA YER KAPLIYOR ÇOCUK İÇİN KULLANIYORUM APARATLAIRNI AÇ TEMİZLE İNANKİ SIKIYOR BENİ BAZEN.KEŞKE DİYORUM UFAK PRATİK ALSAYMIŞIM...
BANA EN ÇOK TAVSİYE EDİLEN PHILIPSINKİ WAATI EN YÜKSEK OLANI ONDA VAR ÇÜNKÜ..
ANNEMDE markası sanırsam WOLUMEKSİNki VAR UFAK KIZIMA HEMENCİK SIKIYOR 2 APARATI VAR ZATEN ATIP ELİNDE YIKIYOR.İŞİ BİTİNCEDE KALDIRIYOR
Maşallah eşlerde destek oluyor ne güzel..Benim eşimin de yemekten sonra abuır cubu ryeme alışkanlıgı yoktur rahatım.
Seni geçen yıldan iyi hatırlıyorum kebaplar vss hiç kaçırmazdın şimdi gayet güzel gidiyorsun.
yogurdun içne yarım elma dogradım tadı berbatttı yemekte zorlandım..
regl den değil cnm canın çekmiş belki moralin bozuktu ondan butip şeyleri yapacaksan böyle hafta bir yürürken yap yani yerken bir tarafdanyak
yok ya civcivim o kadar da değil burada biraz abarttım tabi espri olsun diye ama aslında kendime çok güzel hakim olabiliyorum sadece bu aralar biraz motive olamıyorum bide üstüne regl olucam iştahım birazda ondan da açık
ben çıkıyorum kızlar
benim adam öle yemeğine gelicek kuru pişiyo ocakta yakmadan gidip soğanlıyım yemeğimi
hadi öğleden sonra görüşürüz
benım evım de kıra ve mutfagım kucuk. oyuzden pratık kucuk bırsey almam. phılıps mı alalım ozaman ? wolumeks kullanan arkadasım var cok kopurtuyor dıyor.
kesinlikle şeftaliyi tavsiye ederim birazda tarçın serpiyorum ben tatlı gibi oluyo kendimi kandırıyorum
iyi gidyor çok şükür, cnmm burdaki herkez candırrrr
önemli bir şey değil cnm sağ ol ilgin için
benım evım de kıra ve mutfagım kucuk. oyuzden pratık kucuk bırsey almam. phılıps mı alalım ozaman ? wolumeks kullanan arkadasım var cok kopurtuyor dıyor.
Canım kafanda belirlediğin markaları yaz öncelikle sonrada en yakın magazaya digip ebatları ve watları iel karşılaştır.Hem ufak hemde watı yüksek olanı tercih et derim.
Evet benimki arzum büyük model köpürtmüyor..
afiyet olsunnn cnmmben çıkıyorum kızlar
benim adam öle yemeğine gelicek kuru pişiyo ocakta yakmadan gidip soğanlıyım yemeğimi
hadi öğleden sonra görüşürüz
hadi ya bende 2 siniseviyorum birlikte yemeyidüşnüyordum man ikisinden soğumayımm yiyerekyogurdun içne yarım elma dogradım tadı berbatttı yemekte zorlandım..
benimde çamaşır makinam hakkın rahmetine ulaşmak üzere phılıps zaten 10 numara ürün katılını kullanan varmıphılıps çok güzel herşeyi süper bende ütüsü var şeytanın kulağına kurşun çok iyi yengemde çamaşır makinası anlatamam maşallah çok temiz ve çabuk yıkıyor...iyi marka...tavsiye ederim..benim vardı katı meyvem hiç kullanmadan yeğenim doğunca kızkardeşime verdim onunkinin vatı düşüktü kırılmış benimkini verdim oda çok memnun güçlüler aynı markada bile fiyat farkıyla belli oluyor zaten.
doktor kontrolündesin sanırım o zaman dert etme canım..Senin kilo alma sebeplerindende biri bu aslında regl olamamak..
Ama zayıflayınca kendiliğinden regli olabilirsin cnaım biliyorsun kilo birçok seyin sebebi malesef.
Ödül oldu senin için bunu dert etme..
phılıps çok güzel herşeyi süper bende ütüsü var şeytanın kulağına kurşun çok iyi yengemde çamaşır makinası anlatamam maşallah çok temiz ve çabuk yıkıyor...iyi marka...tavsiye ederim..benim vardı katı meyvem hiç kullanmadan yeğenim doğunca kızkardeşime verdim onunkinin vatı düşüktü kırılmış benimkini verdim oda çok memnun güçlüler aynı markada bile fiyat farkıyla belli oluyor zaten.
ya haklısın ben bayıldım phılıps utuye. teyzemde gordum super buharlı bırsey. benımkı ıkı yıllık. ustelık tefal ve ust modellerden aldım ama phılıps kadar degılmıs onu gordum yanı.
evet yıllardır duzenlı degıldı. kıst vs bırsey hıc cıkmadı. hormon bozuklugu, trioit falan da yok. belkı de hep kılolu olmamdan dolayı duzensızdım. yenı ıs, evlılık, taksıtler, uyum derken asırı strese gırdım evlenınce ve 8 ay sonra tamamen adet goremez oldum ıste. stresten olmus demıstı doktorum. ustune ıkı tup bebek tedavısı de gordum. 85-90 kıloydum herzaman ama 3-4 yılda 20 kılo aldım ıste, bu olaylardan dolayı. ama belkı de adet duzenlıgımı de onceden etkıleyen tek sey kıloydu, bılmıyorum. zayıflayınca herseyın sebebını anlayacagım ıste. evet zayıflamayı saglıgım ıcın ıstıyorum, bakalım dogal olarak adet gorebılecekmıyım, dogal yolla hamıle kalacakmıyım. tup bebek ıle bıle ıgneler uyarmıyordu yumurtalıgı. hayırlısı bakalım
benim ütüye herkes bayılıyor bide kablosu bir uzun antalyanın kireçli suyuna meydan okuyor .....
annemde de tefalmi yada emindeğilim güya iyi bir marka var 1 metre kablo sinir oluyolar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?