- Konu Sahibi Betul_20162010
- #11.521
günaydın kızlarr kaç gündür iş yoğunluğundan yazamıyorum.ya ben özel bir catering firmasında proje yönrticiliği yapıyorum.Bulunduğum proje özel okul projesi malum okullar dün tam gaz başaldı.Yok sabah kahvaltıları haydi öğle yemeği o bitti derken ara beslenmeleri canım çıktı dün bütün gün ayaktaydım resmen ayaklarım şişmiş.
Tabi böyle bir işe sahip olmanında bana çok dez avantajı var neden çünkü herzaman elimin altında gözümün önünde yiyecek öteberi var

birde regli olmak üzereyim tatlı krizlerini nasıl yeneceğim bilmiyorum yaa
(
lafı fazla uzatmadan dünkü mönümü yazayım.
sabah:tam buğday ekemeğim yoktu 1 dilim normal ekmek o yüzden
3 ufak parça kaşar peyniri,1 adet közlenmiş kırmızı biber yarım salatalık
işe gelince bir bardak az şekerli çay
ara yok
öğlen yarım akse ezogelin çorbası,yarım tabak tavuk sote(yanında 1 yemek kaşığı patates püresi)yoğurt
ekmek yok
arada dayanamadım birtane ufak kek
akşam yarım kase çorba 4 yemek kaşığı z.y.yaze fasulye
biraz salata
zaten erkenden tv karşısında uyuya kalmışım.Suyumuda tam hesaplayamadım ama 2 litreye yaklaşmışımdır diye tahmin ediyorum.
akişa
Tabi böyle bir işe sahip olmanında bana çok dez avantajı var neden çünkü herzaman elimin altında gözümün önünde yiyecek öteberi var

lafı fazla uzatmadan dünkü mönümü yazayım.
sabah:tam buğday ekemeğim yoktu 1 dilim normal ekmek o yüzden
3 ufak parça kaşar peyniri,1 adet közlenmiş kırmızı biber yarım salatalık
işe gelince bir bardak az şekerli çay
ara yok
öğlen yarım akse ezogelin çorbası,yarım tabak tavuk sote(yanında 1 yemek kaşığı patates püresi)yoğurt
ekmek yok
arada dayanamadım birtane ufak kek
akşam yarım kase çorba 4 yemek kaşığı z.y.yaze fasulye
biraz salata
zaten erkenden tv karşısında uyuya kalmışım.Suyumuda tam hesaplayamadım ama 2 litreye yaklaşmışımdır diye tahmin ediyorum.
akişa