Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

yaaa duygu yarın akşam bizim aile yemeği var yine off offf
bizim buralarda birisi söz yada nişan yapınca çikolata yemeğe gidilir egede de öledir demi
şimdi benim kuzen sözlendi yarın akşam hem aile yemeği var hemde çikolata yemesi var napiyim şimdi ben sen söle bacım
hadi yemekte abartmam eminim kendimden bi tame bitter yesem olurmu ki acep

ohooo bende daha ne psikopatlıklar var bu daha başlangıç
peki canımız çok isterse bitter yiyebilirmisiz yada bir tane ev poğaçası

ulen aklın fikrin boğazdaaa yeme ya yiyince boyunmuuzuyor poğaça ille istiyorsan kepekli undan yağ margarin yerine sıvıyağda yapne bilim önüne geçemiyorsan bunlrın diyet hamur işi öğren nefsin körersin aslında gönlümhiçyapmamandan emme yok gözüne yemek bürünmüş senin aha bu idafe gibi olmuşsunn

ulen napcan alccan kızı gitcen ikram ettikçe kıza vercen yada alyanına çocuklara dağıt ee birtane ye ayıp olmasınnn ama 1 tane 10 tane değilll

duyguuu allah seni ne etmesin emi şu an kahkahayla gülüyorum kızımda annem kafayı yedi bakışları atıyo bana
ifadelere baktımda benim şu anki halime uygun smile yokkkkk

eşim arada çiçek alır ama torbaya koyardı bugün elinde getirdi onuda adamın biri yenmievlisindemiş yok demiş ilk yıllar da elele sonra dötdöte demiş bula bula eşimi bulmuş adam35 yıllık evliymiş eşimde utanmış hayret birşeyy

duyguuu allah seni ne etmesin emi şu an kahkahayla gülüyorum kızımda annem kafayı yedi bakışları atıyo bana
ifadelere baktımda benim şu anki halime uygun smile yokkkkk

bende gülüyorum şuann senin haline uyan ifadeler yani gerçekden uyan tam yok ama bunlar idareeder

:84: bu aç kalmış halinn

:111:

ay ben şimdi anladım yuuhhh bana normal bi avatar yaptın zannetmiştim
benimkide arada sırada alır ama ben yanındayken almayı tercih eder erkekler ellerinde çiçek tutmayı sevmiyolar zannımca

benim babam geçen anneme kocaman bi saksıda fesleğen almış
bak dedim eşime 40 yıl evlilikten sonra sende bana fesliğen reyhan falan getir
her erkek bir değil ama yaşlandıkça olgunlaşan azgın teke olmasınlar inşallahh

negüzelya en güzel çiçek fesleğen ulen bize kaktüs getirirler 40 yıldaa:))))

benim eşim bugünişarkadaşlarına bile yakalanmış birde yaşlı amca bu son elinde çiçek olur yine torbada getirir ,benim babamda sitenin bakçesinden kapıcıya çiçek toplatmış :)))

iyi gecelerrr canolarrrrrrrrrrrrröptüm
yarın gündemimdee şişe domat yapmak var ilkkez yapcm annem yapardı yollardı buyıl kendim yapmak istedim bilen varsa anlatsın beneee

iyi gecelerrr canolarrrrrrrrrrrrröptüm
yarın gündemimdee şişe domat yapmak var ilkkez yapcm annem yapardı yollardı buyıl kendim yapmak istedim bilen varsa anlatsın beneee

iyi geceler canım
ben yaptım şöleki
domatesleri kabuklarını soydum küp küp doğradım biraz biber doğradım kaynattım
indirmeye yakın tuz biraz sıvıyağ bi kaç küp şeker attım kaynarken kavanozlara doldurup ters çevirdim sofrabezine sarıp bir gün beklettim
istersen içine patlıcan ve kırmızı biberde koyabilirsin çok güzel bi sos oluyo

dur bi tarif daha vericem biraz uğraştırıyo ama kışın yemesi çok zevkli oluyo
patlıcanı ,kırmızı ve yeşil biberi közlüyoruz soyuyoruz ve doğruyoruz
domatesleri küp küp doğrayıp kaynatıyoruz pişmeye yakın içine közlenen malzemelerimizi ve sarımsak katıyoruz .tuz ve birazda sıvıyağ koyuyoruz biraz daha kaynatıyoruz sonra kaynarken kavanozlara doldurup ters çevirip beze sarıyoruz muhteşem bi lezzet oluyo kesinlikle tavsiyemdir
yerkende isteğe bağlı biraz sirke yada limon suyu halis zeytinyağı olabilir

Bugun carsiya indim okulda da bankaya gidip gelmem gerekli. Aksama kadar 10000 adimi bulmusum. Daha da yurumedim. Ne yurucem, sonra 35bin adim yapip ertesinde hic yurumuyorum.

merhabaaa bayanlaaaarrr 'zayıflama adına yola çıktım beraber yürüyelim' bendeeee varıııııımmmmm inş. hepimiz hedeflediğimiz kiloya bir an önce kavuşuruuuuuz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…