- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #11.481
ohooo bende daha ne psikopatlıklar var bu daha başlangıç
peki canımız çok isterse bitter yiyebilirmisiz yada bir tane ev poğaçası
yaaa duygu yarın akşam bizim aile yemeği var yine off offf
bizim buralarda birisi söz yada nişan yapınca çikolata yemeğe gidilir egede de öledir demi
şimdi benim kuzen sözlendi yarın akşam hem aile yemeği var hemde çikolata yemesi var napiyim şimdi ben sen söle bacım
hadi yemekte abartmam eminim kendimden bi tame bitter yesem olurmu ki acep
ben öpcem...
ya varya içten seviyorum seniiiiiii böyle sanki ablamsınnn yaşın bşından değil abla gibi sıcacıksınnnn
ulen aklın fikrin boğazdaaa yeme ya yiyince boyunmuuzuyor poğaça ille istiyorsan kepekli undan yağ margarin yerine sıvıyağda yapne bilim önüne geçemiyorsan bunlrın diyet hamur işi öğren nefsin körersin aslında gönlümhiçyapmamandan emme yok gözüne yemek bürünmüş seninaha bu idafe gibi olmuşsunn
çiçeğem nasıllllllllllll...........
ulen napcan alccan kızı gitcen ikram ettikçe kıza vercen yada alyanına çocuklara dağıt ee birtane ye ayıp olmasınnn ama 1 tane 10 tane değilll
duyguuu allah seni ne etmesin emi şu an kahkahayla gülüyorum kızımda annem kafayı yedi bakışları atıyo bana
ifadelere baktımda benim şu anki halime uygun smile yokkkkk
eşim arada çiçek alır ama torbaya koyardı bugün elinde getirdi onuda adamın biri yenmievlisindemiş yok demiş ilk yıllar da elele sonra dötdöte demiş bula bula eşimi bulmuş adam35 yıllık evliymiş eşimde utanmış hayret birşeyy
ay ben şimdi anladım yuuhhh bana normal bi avatar yaptın zannetmiştim
benimkide arada sırada alır ama ben yanındayken almayı tercih eder erkekler ellerinde çiçek tutmayı sevmiyolar zannımca
benim babam geçen anneme kocaman bi saksıda fesleğen almış
bak dedim eşime 40 yıl evlilikten sonra sende bana fesliğen reyhan falan getir
her erkek bir değil ama yaşlandıkça olgunlaşan azgın teke olmasınlar inşallahh
bende gülüyorum şuann senin haline uyan ifadeler yani gerçekden uyan tam yok ama bunlar idareeder
:84: bu aç kalmış halinn
:111:
iyi gecelerrr canolarrrrrrrrrrrrröptüm
yarın gündemimdee şişe domat yapmak var ilkkez yapcm annem yapardı yollardı buyıl kendim yapmak istedim bilen varsa anlatsın beneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?