- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #11.541
beni niye çağırmadın
ben daha kahvaltı yapmadımm canımhiçistemiyorrrr
harikasın cnmmm örnek insan
oy oy canım olur böyle durumlar regl öncesi çok normal hatta regli öncesi şişkinlik olabilir ve acayip tatlı isteği
afiyet olsun sen telafi edersin magnumu buda ödülün olsun o zaman.
akşam yemeğinde az ve öz
.
yaa evet bende dansı düşünmedim değil...ama akdeniz ünv.dans aktivitesi yoktu yaa..yoksam dans kesinliklee en güzel dönemm o yıllarda
şimdi eşime desem hayatta kursa gelmez benimlee...
evet 70 yaşına kadar erce heptatlı yicek desenee:)))Hee boşuna dememişler bir indan 7.sinde ne ise 70 de odur diye
enson ilk olarakta 25 kasımda gittim 14 ocakta gittim iyi hatırlıyorum
ben gerçekciyim canım senin spor aşkına diyecek sözüm yok hiç spor konusunda senin kadar iddalı olamadım istek yok spor için evde kızım varken yapmam çok zor odalar küçük mesela ip atlıyorum geliyor dipime suratına ip çarpacak haberi yok bende oflayıp puhlayıp bırakıyorum.zaten odanın darlıgından ip çarpıyor biryerlere :))
katıl kaldıramıyorum baş tacım ooo
digerlerini kaldırdım ama katı meyva sıkacagını çıkartcam kızım havuç suyuna bayılır.
kahve makınasını daha hiç kullanmadım düşün sana daha ne diyim mikro dalgamı bile kaldırdım.
kendi evim değil kira o yüzden ses etmiyorum kendi evim olsa kullanım alanları yaratırdım tadilatla..
İp atlarken bu şartlarda 6.yı yapabilmem mucize.
he ilkkez torbaya koymadan elinde çiçek getirdi:))amanın da amanın eşi almış bu cıcegı kesın. bembeyaz ne guzel :)))))))))
kıs basit şeylerrr elimin altında olan şeylerr son dkkarar verdim,dün güzel geçtiiiduyguuu şekerim umarım dün gecen güzel geçmiştir..tabağın güzel görünüyordu...
4 yıl önce eşim almış sibonun ogünküşartlaragöre güzeldi şimdi alsam tefal philips alırdım dahagüçlü,sorun yaşadınıdersen hiç yaşamadım ama yinede iyisini al derimkatı meyve sıkacagı alacagım ama kafam cok karısık. kucuk boy olanlarından hıc memnun degıller, buyuk boy al dıyorlar. bazı markalar cok köpurtuyormus falan fılan derken sızlere sormak ıstedım ne alayım ???
yinepsikopata bağladın dimisennn acık rahatdur hemen çavdar ekmeğinde yağsız domatesli peynir tost yanında açık şekersiz çay yap az sonra ışınlancammgel hemen çayımda sıcak tostları koydum makinaya bollll terayağlı yaptım sana missss
katılıyorummmcanım benim tavsiyem ebat olarak değil watt'ı en yüksek olanı tercih et çünkü katı meyve sıkacağında güç çok önemli güçsüz olanlar çok çabuk bozuluyormuşş...
ee tabi markada önemli,tefal,siemens,braun vb.benzeri markaları tercih et derim...
naçizane tavsiyemdir..:)))
ben daha kahvaltı yapmadımm canımhiçistemiyorrrr
canım benim tavsiyem ebat olarak değil watt'ı en yüksek olanı tercih et çünkü katı meyve sıkacağında güç çok önemli güçsüz olanlar çok çabuk bozuluyormuşş...
ee tabi markada önemli,tefal,siemens,braun vb.benzeri markaları tercih et derim...
çok zarifsinnn tşk ederimcanımm ilk örnek sensin bu guruptaa...sonra biz geliyoruz...
regl den değil cnm canın çekmiş belki moralin bozuktu ondan butip şeyleri yapacaksan böyle hafta bir yürürken yap yani yerken bir tarafdanyakya valla suclu hıssettım kendımı. bıraz da hırsım kendıme oldu sanırım. kadınla kagva ettım, domusuk bır suratla yemek yıyıp ben fılm ızleyecem dedım esıme.
17 temmuzdan berı regl olmadım, ben hap ıle regl oluyorum. erken menopoz dendı 3,5 yıldır kullanıyorum ıste. hapı bırakmıstım, 2 ay hapsız reg olmustum yıne bekledım ama bu kez olmadı aylarca beklememe ragmen. oyuzden hapa tekrar basladım ve sanırım 15 gun sonra reg olurum onun etkısı sanırım. hem artık bırıkme oldu aylardır hem de az kaldı olmasına. son gunlerınde boyle oluyorum da.
magnum odul olabılır, haftada bır kez dıyetısyenler bıle verıyor da ne bılıyım hıc yapmıyordum sıze ve ozellıkle duyguya ıhanet etmısım gıbı garıp hıssettım yaaaa :))))) esım dıyor kı psıkopat oldun :))) zayıflayınca, o bırsye yemeyen kıl kadınlardan olacaksın sen bu gıdısle dıyor :)))
katı meyve sıkacagı alacagım ama kafam cok karısık. kucuk boy olanlarından hıc memnun degıller, buyuk boy al dıyorlar. bazı markalar cok köpurtuyormus falan fılan derken sızlere sormak ıstedım ne alayım ???
canım civcivim inşallah olmayacak diye bişey yok yapacağım olacak...tabi hep birlikte daha da güzel ve tatlı oluyor iyiki varsınız canlarım...
eşimde sağolsun çok destek oluyorr...ben yemiyorum diye oda yemedi akşam yazık bir avuç çekirdek çitledi yattı kuzum çekirdeği sevmediğim için onu rahat yiyor..
benim iş başladığım gün bitti şöleki
arkadaşlar çalışıyo ama maşallah hepsi güçlü kuvvetli benim boynum ameliyatlı troit ameliyatı olmuştum fazla yorunluk iyi gelmiyo boynum tutuluyo ve boğazım şişiyo neyse gittim arkadaşlarla fabrikada paketleme işi kolay dediler bana aman allahım ben hayatımda o kdadar yorulduğumu hatırlamıyorum
iki gün yattım evde yorgunluktan bide hamlıkta vardı heralde beceremedim çalışmayı
canım benim tavsiyem ebat olarak değil watt'ı en yüksek olanı tercih et çünkü katı meyve sıkacağında güç çok önemli güçsüz olanlar çok çabuk bozuluyormuşş...
canım kahvaltıyı gecıktırmıssın. ıyı olmaz bılıyorsun. regl donemındekı halsızlıkten dolayı mı ıstahın azaldı bugun ?
hos geldınnn
kontesim çoooook tebrik ederim valla seni örnek almalıyım kendime :18::18::18:
maşallah arkadaşıma
kontesim çoooook tebrik ederim valla seni örnek almalıyım kendime :18::18::18:
maşallah arkadaşıma
inşallah canımminşallah
bencede kontesin peşine takılsan işi olacak erce
yedikçe yiyeceksin sen sonu yok ben en azından ortamlarda kaçııryorum sen sabah gözünü açıp tost yiyorsun 2 dilim ekmek sana işte..
bebeğimmm en büyük örnek sensin biliyosun demi sigara konusunda kilodada eminim olacaksın ama işte ev hanımı herşeyi güzel yapıyosun verdiğin o közlenmiş biberli domates konservesi iştahımı kabartttı ama yapmak ne kadar kolay olur onu bilmiyorum. işte...
yapamayıncada yiyemiyosun evde olunca yeniyo çünkü...
yok ya civcivim o kadar da değil burada biraz abarttım tabi espri olsun diye ama aslında kendime çok güzel hakim olabiliyorum sadece bu aralar biraz motive olamıyorum bide üstüne regl olucam iştahım birazda ondan da açık
hemen bana özelden adres ver sana bi kaç kavonoz göndereyim canım
ya valla suclu hıssettım kendımı. bıraz da hırsım kendıme oldu sanırım. kadınla kagva ettım, domusuk bır suratla yemek yıyıp ben fılm ızleyecem dedım esıme.
17 temmuzdan berı regl olmadım, ben hap ıle regl oluyorum. erken menopoz dendı 3,5 yıldır kullanıyorum ıste. hapı bırakmıstım, 2 ay hapsız reg olmustum yıne bekledım ama bu kez olmadı aylarca beklememe ragmen. oyuzden hapa tekrar basladım ve sanırım 15 gun sonra reg olurum onun etkısı sanırım. hem artık bırıkme oldu aylardır hem de az kaldı olmasına. son gunlerınde boyle oluyorum da.
magnum odul olabılır, haftada bır kez dıyetısyenler bıle verıyor da ne bılıyım hıc yapmıyordum sıze ve ozellıkle duyguya ıhanet etmısım gıbı garıp hıssettım yaaaa :))))) esım dıyor kı psıkopat oldun :))) zayıflayınca, o bırsye yemeyen kıl kadınlardan olacaksın sen bu gıdısle dıyor :)))
evet 70 yaşına kadar erce heptatlı yicek desenee:)))
hıh şimdi o zamanlarkaçkgdun börek dedinya o zamankikg na göre 1 börek normalşimdi kg vermek zor kg oranın düştü iyice şimdi zaten hacimaçısındadan miden almaz 1 böreği yarımyersin
ay kahve makinası bende istiyorumne güzel tüm aletin varinşallah kocaman bir mutfağpı olan bir evinolur hepsin çıkarırsın
erce kendi deyişiyle pisboğazlıga nine oluncada devam edecek
evet canım herşey var ama kullanabilecek ortam yok..şöyle 58 olayımda dr gideyim...
agır agır giderse kilolar destek alırım napim.
çok zarifsinnn tşk ederim
regl den değil cnm canın çekmiş belki moralin bozuktu ondan butip şeyleri yapacaksan böyle hafta bir yürürken yap yani yerken bir tarafdanyak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?