Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ya valla suclu hıssettım kendımı. bıraz da hırsım kendıme oldu sanırım. kadınla kagva ettım, domusuk bır suratla yemek yıyıp ben fılm ızleyecem dedım esıme.

17 temmuzdan berı regl olmadım, ben hap ıle regl oluyorum. erken menopoz dendı 3,5 yıldır kullanıyorum ıste. hapı bırakmıstım, 2 ay hapsız reg olmustum yıne bekledım ama bu kez olmadı aylarca beklememe ragmen. oyuzden hapa tekrar basladım ve sanırım 15 gun sonra reg olurum onun etkısı sanırım. hem artık bırıkme oldu aylardır hem de az kaldı olmasına. son gunlerınde boyle oluyorum da.

magnum odul olabılır, haftada bır kez dıyetısyenler bıle verıyor da ne bılıyım hıc yapmıyordum sıze ve ozellıkle duyguya ıhanet etmısım gıbı garıp hıssettım yaaaa :))))) esım dıyor kı psıkopat oldun :))) zayıflayınca, o bırsye yemeyen kıl kadınlardan olacaksın sen bu gıdısle dıyor :)))

yaa evet bende dansı düşünmedim değil...ama akdeniz ünv.dans aktivitesi yoktu yaa..yoksam dans kesinliklee en güzel dönemm o yıllarda
şimdi eşime desem hayatta kursa gelmez benimlee...

bız de vardı da ben gıtmemıstım ıste. ne cok seyı eksık yasadım ben, lısede cumhurıyet kosusu olurdu 29 ekımde. hoslandıgım cocuk futbolcuydu, ben utanıp gırmezdım kosuya nasılsa kosamam rahat dıye.

evet 70 yaşına kadar erce heptatlı yicek desenee:)))
hıh şimdi o zamanlarkaçkgdun börek dedinya o zamankikg na göre 1 börek normalşimdi kg vermek zor kg oranın düştü iyice şimdi zaten hacimaçısındadan miden almaz 1 böreği yarımyersin
ay kahve makinası bende istiyorumne güzel tüm aletin varinşallah kocaman bir mutfağpı olan bir evinolur hepsin çıkarırsın

amanın da amanın eşi almış bu cıcegı kesın. bembeyaz ne guzel :)))))))))
he ilkkez torbaya koymadan elinde çiçek getirdi:))
duyguuu şekerim umarım dün gecen güzel geçmiştir..tabağın güzel görünüyordu...
kıs basit şeylerrr elimin altında olan şeylerr son dkkarar verdim,dün güzel geçtiii
4 yıl önce eşim almış sibonun ogünküşartlaragöre güzeldi şimdi alsam tefal philips alırdım dahagüçlü,sorun yaşadınıdersen hiç yaşamadım ama yinede iyisini al derim
gel hemen çayımda sıcak tostları koydum makinaya bollll terayağlı yaptım sana missss
yinepsikopata bağladın dimisennn acık rahatdur hemen çavdar ekmeğinde yağsız domatesli peynir tost yanında açık şekersiz çay yap az sonra ışınlancamm
katılıyorummm

hımmm cok sagol canım. baya aydınlatıcı oldu benım ıcın. ona gore arastırma yapayım ben.

canımm ilk örnek sensin bu guruptaa...sonra biz geliyoruz...
çok zarifsinnn tşk ederim

regl den değil cnm canın çekmiş belki moralin bozuktu ondan butip şeyleri yapacaksan böyle hafta bir yürürken yap yani yerken bir tarafdanyak

AYNISINI BANADA DEDİLER BENDE ARZUMUNKİNİ ALDIM BÜYÜK AMA YER KAPLIYOR ÇOCUK İÇİN KULLANIYORUM APARATLAIRNI AÇ TEMİZLE İNANKİ SIKIYOR BENİ BAZEN.KEŞKE DİYORUM UFAK PRATİK ALSAYMIŞIM...
BANA EN ÇOK TAVSİYE EDİLEN PHILIPSINKİ WAATI EN YÜKSEK OLANI ONDA VAR ÇÜNKÜ..
ANNEMDE markası sanırsam WOLUMEKSİNki VAR UFAK KIZIMA HEMENCİK SIKIYOR 2 APARATI VAR ZATEN ATIP ELİNDE YIKIYOR.İŞİ BİTİNCEDE KALDIRIYOR

Maşallah eşlerde destek oluyor ne güzel..Benim eşimin de yemekten sonra abuır cubu ryeme alışkanlıgı yoktur rahatım.
Seni geçen yıldan iyi hatırlıyorum kebaplar vss hiç kaçırmazdın şimdi gayet güzel gidiyorsun.

Anladım canım hayırlısı olsun bu işede adım atmış olsun aman bişeyden geri kalma...

Katılıyorum canım.ben arzumdan memnumum ama yer kaplıyor...

kontesim çoooook tebrik ederim valla seni örnek almalıyım kendime :18::18::18:
maşallah arkadaşıma

bencede kontesin peşine takılsan işi olacak erce
yedikçe yiyeceksin sen sonu yok ben en azından ortamlarda kaçııryorum sen sabah gözünü açıp tost yiyorsun 2 dilim ekmek sana işte..

kontesim çoooook tebrik ederim valla seni örnek almalıyım kendime :18::18::18:
maşallah arkadaşıma

bebeğimmm en büyük örnek sensin biliyosun demi sigara konusunda kilodada eminim olacaksın ama işte ev hanımı herşeyi güzel yapıyosun verdiğin o közlenmiş biberli domates konservesi iştahımı kabartttı ama yapmak ne kadar kolay olur onu bilmiyorum. işte...
yapamayıncada yiyemiyosun evde olunca yeniyo çünkü...

bencede kontesin peşine takılsan işi olacak erce
yedikçe yiyeceksin sen sonu yok ben en azından ortamlarda kaçııryorum sen sabah gözünü açıp tost yiyorsun 2 dilim ekmek sana işte..

yok ya civcivim o kadar da değil burada biraz abarttım tabi espri olsun diye ama aslında kendime çok güzel hakim olabiliyorum sadece bu aralar biraz motive olamıyorum bide üstüne regl olucam iştahım birazda ondan da açık

hemen bana özelden adres ver sana bi kaç kavonoz göndereyim canım

evet ercem sende güçlü irade var ben biliyorum ama hormonlarınnn işte seni kandırıyolar geçer bu hafta bence normale döneceksin...

doktor kontrolündesin sanırım o zaman dert etme canım..Senin kilo alma sebeplerindende biri bu aslında regl olamamak..
Ama zayıflayınca kendiliğinden regli olabilirsin cnaım biliyorsun kilo birçok seyin sebebi malesef.
Ödül oldu senin için bunu dert etme..

çok zarifsinnn tşk ederim

regl den değil cnm canın çekmiş belki moralin bozuktu ondan butip şeyleri yapacaksan böyle hafta bir yürürken yap yani yerken bir tarafdanyak

nıye canın sıkkın senın ? anlatmak ıstersen dınlerım. umarım gecıcı bırseydır duygucugum. kısa donemdır tanısıyoruz ama cok sevıyorum senı. ınsallah gecer sıkıntın. neselı pozıtıf azımlı duygumuz olursun hemen inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…