- Konu Sahibi Betul_20162010
- #11.501
merak ettım aslında tatlım ne kadar satıyorsun dıye ıstanbıulda oturuyorum ben aslında cok ıstıyorum da esım yer olmadıgı ıcın ıstemyor katlanmıyor bu dımısana lınk atıyorum sımdı. tertemız dıyorum ya nerdeyse hıc kullanmadım. beınım yerımde baskası olsa satmaz. 650 cıvarına almıstım 2008 bahardan once. ama derdım kazanc degıl, bısıklet almak. bana bısıklet olur, spor egıtmenı tanıdıgımız var o da sana kosu bandı uymaz sen bısıklet calısmalısın dıyor. ben bısıklet dusunuyorum hem kondısyon hem epılıktıp denıyordu sanırım onlardan. oyuzden satacagım kısı bana onu alabılır mesela, taksıtle alır. yanı ıllakı nakıt elıme gecsın derdınde degılım.
naklıye konusunda da kısının bulundugu sehre gore gorusup bır fıyat verırım ya naklıye dahıl verırım ya harıc. ısyerının naklıyesınden faydalanabılırım dusuk ucretle. sehır onemlı tabıkı. sen nerdeydın ?
Hipernex.com - DUNLOP STORM MOTORLU KOŞU BANDI
Dunlop storm motorlu koşu bandı - GittiGidiyor
resım de ekleyebılırım ılgılıysen.
canım daha oncede bahsetmıstık ptatesı mısırı havucu falan ıster 10 kasık yagda pişir ister 1 kasık burda onemlı olan yag değil patesın yuksek nısastafa seker ıvermıesı ve glısemık ındeksının yuksek olmasıı ozaman duyguda onaylamıstı yenmemesi gerektıgını duygu az da olsa yıyebılır sen kılonla onun kılosu arasında 30 kgdan fazla varduygu biz de dıyetteyken yıyebılır mıyız patatesı boyle ???
eşim arada çiçek alır ama torbaya koyardı bugün elinde getirdi onuda adamın biri yenmievlisindemiş yok demiş ilk yıllar da elele sonra dötdöte demiş bula bula eşimi bulmuş adam35 yıllık evliymiş eşimde utanmış hayret birşeyy
hos geldınnnmerhabaaa bayanlaaaarrr 'zayıflama adına yola çıktım beraber yürüyelim' bendeeee varıııııımmmmm inş. hepimiz hedeflediğimiz kiloya bir an önce kavuşuruuuuuz :))
Son düzenleme: