Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

senın kadar profesyonel olmasam da, yazar olmak en buyuk hayalımdır. duz yazı yazamıyorum ama sıır de fena degılım ve kendım ıcın bıle olsa basacagım sıır kıtabımı bu yıl.

anladım. ılk kez bukadar detaylı yazdım oyuzden karısık olmustur evet. ben dun kendıme excel lıste hazırladım. ona yazıyorum oyle. eklerım hatta bırazdan bos olarak

kahvaltı sadece yogurt ve portakal mı ???** az degıl mı ama ya

hmmm ben yazmayi okumayi hiç sevmem :) en son lise 1 de kitap okumu$tum hihihi
bende her ortama ayak uydururum :)
edebiyat tarih falan hiç sevmemmmm, kimya ve tip ilgi alanimdirr

senın kadar profesyonel olmasam da, yazar olmak en buyuk hayalımdır. duz yazı yazamıyorum ama sıır de fena degılım ve kendım ıcın bıle olsa basacagım sıır kıtabımı bu yıl.

bencede bas hatira olur :)

Son düzenleme:
kahvaltı sadece yogurt ve portakal mı ???** az degıl mı ama ya

ya evet geçen kış hep kahvaltıda portakal yedim sadece

bağırsaklarımı çok iyi çalıştırıyor çünkü çok rahat ettim

ya oturarak çalışıyorum akşama kadar bilgisayar başındayım yani enerji harcamıyorumki fazla yiyeyim işte yediklerimde zaten pis boğazlıktan aslında geçmişte çokk beslenme hataları yaptım işyerine pide söylerdik herkes bir tane ben 2 isterdim
makarna yapardık herkes bir tabak ben 2 tabak yerdim.
derken bir baktım 90 kilo olmuşumm 72 lere kolay inmedim yani ama nisan ayında birakmasaydım ve birazda spor yapsaydım 65 tim en fazla belkide altı işte neyse ama rejime ara vermekte iyidir yani...

merhaba güzel arkadaşlarım
dünki menüm

sabah öğle birlikte oldu yine okullar açılsada erken kalksam artık
yağsız tavada peynirli omlet
1 buçuk dilim ekmek
şekersiz çay

şekersiz neskafe

akşam 4 30 yedik
bir kepçe tarhana
bir minik biber dolması 4 sarma yine
2 kaşık yaze fasülye
2 kaşık yoğurt marul salatası

akşam üstü anneme gittim türk kahvesi ve bir top kek yedim yemek de yemiştim ama niye yedim vallahi bilmiyorum

gece
şekersiz neskafe 15 tane fındık iki dilim ufak karpuz bir top kek daha yedim regl olmak üzereyim tüm suçlusu hormonlarım
2 litreden fazla su
yarım saat yürüyüş

çok kötü bir gün geçirdim iştahım tavan yaptı sanki .bir haftadır ağzıma hamurişi tatlı koymamıştım bugün iki tane tok kek yedim vicdanım sızladı
verilcek cezaya razıyımmm

valla suçun büyük cezası bugün az yemek yapacak başka bişey yok dengele canım ...

şekerim geç uyanman ve akşamki dolma yada sarmalardan en az bir çeşidinden feragat etsen olurmuşş..
ama genel anlamda listeni beğendim..

zeynep ismine bayılırım ha dersen kızını ismi zeynep mi değil ama ikinciye kızım olursa adı zeynep yaren inşallah oğlum olursada ömer ve alperen ismini çok severim
bende hamile değilim ama isim düşünmeyi çok severim
kızımın adıda ceren
inşallah rabbim gönlüne göre verir canım

valla suçun büyük cezası bugün az yemek yapacak başka bişey yok dengele canım ...

kahvaltımı yarım dilim ekmek yaptım kontesim bugün dünü telafi etmem lazım dediğin gibi
anneme ne zaman gitsem mutlaka kaçamak yapıyorum
oktay ustanın kadın versiyonu bi annem var evde her daim tatlı hamurişisi var hatta buzluğu bile kekler börekler dolu düşün nasıl zorlanıyorum oraya gidince

kontescim ne zamandır sorcam unutuyorum annen nasıl oldu sağlığı nasıl merak ediyorum inşallah çok çok iyiyidir

sağol çok teşekkür ederim canım
Annem hamdolsun o zorlu süreci atlattı şimdilik kendini idare ediyor yemek yapıyor bulaşık yıkıyor yatağını düzeltiyor
90 yaşında dedem var ona bakıyor

haftada bir ben evi silip süpürüyorum,bekar kız kardeşim var oda ütü felan yapıyor

yuvarlanıp gidiyoruz anlayacağın

rabbime bu güzel günler için ne kadar şükretsek azdır...

hımmmmm anladım. ben de pc basındayım ıste sureklı. anlıyorum. zaten kılo almama en buyuk etken o oldu. hıc bukadar pc basında olmazdım daha oncekı ıslerımde.

evet zeynep ısmıne ben de bayılıyorum. erkek ısmı hıc dusunmedım nıyeyse.

Allah bagıslasın kızını. ınsaallah bır de oglun olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…