• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

bebişim kontes ablan ünv.2 sene prof.tiyatro eğitimi aldı
1.lik ödüllü bir oyun yazdım 2 başrolüm varr

ses,diksiyon,kelime sanatları çok iyidir bende

ve yazar olmak için çok iyi bir sosyolog ve gözlemci olmak lazım,çok okumak,çok gezmek her ortama girmek lazım

ben girdiği her ortama ayak uyduran bir tipimmm

bir bakmışsın Ankara Hilton balo salonunda sasa,çaça,tango yapıyorum
bir bakmışsın Ayder Yaylasında horon tepiyorum
bir bakmışsın Hidiv Kasrında şık bir davetteyimm

ben her yerdeyimmm....

senın kadar profesyonel olmasam da, yazar olmak en buyuk hayalımdır. duz yazı yazamıyorum ama sıır de fena degılım ve kendım ıcın bıle olsa basacagım sıır kıtabımı bu yıl.

canım listeni çok kalabalık yazmışsın sonuna gelinceye kadar başını unutuyorum

harcadığın kalorileri çok güzel yazmışsın dikkatimi çekti...
ama aldığın kalorileride yaz bunun için bir kalori cetveli indir..İnternetten
mesela 1 dilim beyaz ekmek 90 cal.kepek ekmeğiyse 60 cal,haşlanmış lop yumurta 70-100 cal arası,5 zeytin 50 calori
bunlar örnekler
içtiğin suları sonuna toplu yaz
mesela bugün toplam 3lt.su+5 bardakçay+1 soda+3 kahve gibi ve şeker kullanımı varsa belirt.
yürüyüşlerini veya sparlarınıda toplu yaz
30 dk yürüyüş veya 2600 adım toplamda +şu kadar dakka spor gibi...

canım böyle yazarsan daha net olur...

anladım. ılk kez bukadar detaylı yazdım oyuzden karısık olmustur evet. ben dun kendıme excel lıste hazırladım. ona yazıyorum oyle. eklerım hatta bırazdan bos olarak

dün akşam :
salata yemeyi planlarken;

boğazlarım çok kötü olduğu için bir kase çorba, 1tanede etli biber dolması (dolmada pirinç yoktu kalın bulgur kullanmıştım bol baharat soğan,ve salçayla yaptım yağ koymadım kıymanın yağı ne kadarsa annemle hesap ettik bir dolma çok fazla bir kalori değilmiş

yatmadan yediğim baharatlı dolmanın yangınıyla 1-2 dilim(3çatal Yani) kavun,küçük bir salkım üzüm yedim..

bu sabah dün akşam ayarlı gitsemde çorba ve dolma yediğim için

kahvaltımı:1 yemek kaşığı yoğurt ve 1 portakal yiyerek sonlandırdım

şimdiye kadar:yarım litre su,3 bardak açık şekersiz çay içtim...

kahvaltı sadece yogurt ve portakal mı ???** az degıl mı ama ya

bebişim kontes ablan ünv.2 sene prof.tiyatro eğitimi aldı
1.lik ödüllü bir oyun yazdım 2 başrolüm varr

ses,diksiyon,kelime sanatları çok iyidir bende

ve yazar olmak için çok iyi bir sosyolog ve gözlemci olmak lazım,çok okumak,çok gezmek her ortama girmek lazım

ben girdiği her ortama ayak uyduran bir tipimmm

bir bakmışsın Ankara Hilton balo salonunda sasa,çaça,tango yapıyorum
bir bakmışsın Ayder Yaylasında horon tepiyorum
bir bakmışsın Hidiv Kasrında şık bir davetteyimm

ben her yerdeyimmm....

hmmm ben yazmayi okumayi hiç sevmem :) en son lise 1 de kitap okumu$tum hihihi
bende her ortama ayak uydururum :)
edebiyat tarih falan hiç sevmemmmm, kimya ve tip ilgi alanimdirr

senın kadar profesyonel olmasam da, yazar olmak en buyuk hayalımdır. duz yazı yazamıyorum ama sıır de fena degılım ve kendım ıcın bıle olsa basacagım sıır kıtabımı bu yıl.

bencede bas hatira olur :)

Son düzenleme:
kahvaltı sadece yogurt ve portakal mı ???** az degıl mı ama ya

ya evet geçen kış hep kahvaltıda portakal yedim sadece

bağırsaklarımı çok iyi çalıştırıyor çünkü çok rahat ettim

ya oturarak çalışıyorum akşama kadar bilgisayar başındayım yani enerji harcamıyorumki fazla yiyeyim işte yediklerimde zaten pis boğazlıktan aslında geçmişte çokk beslenme hataları yaptım işyerine pide söylerdik herkes bir tane ben 2 isterdim
makarna yapardık herkes bir tabak ben 2 tabak yerdim.
derken bir baktım 90 kilo olmuşumm 72 lere kolay inmedim yani ama nisan ayında birakmasaydım ve birazda spor yapsaydım 65 tim en fazla belkide altı işte neyse ama rejime ara vermekte iyidir yani...

merhaba güzel arkadaşlarım
dünki menüm

sabah öğle birlikte oldu yine okullar açılsada erken kalksam artık
yağsız tavada peynirli omlet
1 buçuk dilim ekmek
şekersiz çay

şekersiz neskafe

akşam 4 30 yedik
bir kepçe tarhana
bir minik biber dolması 4 sarma yine
2 kaşık yaze fasülye
2 kaşık yoğurt marul salatası

akşam üstü anneme gittim türk kahvesi ve bir top kek yedim yemek de yemiştim ama niye yedim vallahi bilmiyorum :50:

gece
şekersiz neskafe 15 tane fındık iki dilim ufak karpuz bir top kek daha yedim regl olmak üzereyim tüm suçlusu hormonlarım
2 litreden fazla su
yarım saat yürüyüş

çok kötü bir gün geçirdim iştahım tavan yaptı sanki .bir haftadır ağzıma hamurişi tatlı koymamıştım bugün iki tane tok kek yedim vicdanım sızladı
verilcek cezaya razıyımmm

merhaba güzel arkadaşlarım
dünki menüm

sabah öğle birlikte oldu yine okullar açılsada erken kalksam artık
yağsız tavada peynirli omlet
1 buçuk dilim ekmek
şekersiz çay

şekersiz neskafe

akşam 4 30 yedik
bir kepçe tarhana
bir minik biber dolması 4 sarma yine
2 kaşık yaze fasülye
2 kaşık yoğurt marul salatası

akşam üstü anneme gittim türk kahvesi ve bir top kek yedim yemek de yemiştim ama niye yedim vallahi bilmiyorum :50:

gece
şekersiz neskafe 15 tane fındık iki dilim ufak karpuz bir top kek daha yedim regl olmak üzereyim tüm suçlusu hormonlarım
2 litreden fazla su
yarım saat yürüyüş

çok kötü bir gün geçirdim iştahım tavan yaptı sanki .bir haftadır ağzıma hamurişi tatlı koymamıştım bugün iki tane tok kek yedim vicdanım sızladı

verilcek cezaya razıyımmm

valla suçun büyük cezası bugün az yemek yapacak başka bişey yok dengele canım ...

şekerim geç uyanman ve akşamki dolma yada sarmalardan en az bir çeşidinden feragat etsen olurmuşş..
ama genel anlamda listeni beğendim..

canım benim ne kadar çok dolma yemişsin yavv afiyet olsun ama dolma 1 adet yeter..erken kalkarsan daha iyi olucak metabolizmanın çalışmasını saglamak için canım...İşe erken kahvaltı etmekle başlamalısın.öpüyorum.

aa sende şuanda çok büyük bir yarıştasın kontesin yabana atma.63 olduğunda sana bakan şaşkın gözleir görünce en büyük zaferi kazanmış olacaksın emin ol.
o zaman napacaksın yediğinin içtiğinin kalorisne bakacaksın şimdilik kafanı yorma az ve öz ye canım ama saatlere dikkat et geç saatte yemek yeme..

Ay ne kadar güzel benim kızımda büyüsün artıkın :))))

iyi fikir yada çoluk çocuga dağıt tatlım.
elinin altında olunca yeniyor.
bak evde kızım için badem var seviyor diye benim elim hep sabah akşam bademe gidiyor.bitsede kurtulsam.

geç kalkmam konusunda bende çok dertliyim günün yarısını uyumak hiç de iyi olmuyo okullar açılıyo artık erken kalkmaya başlarız
sarmaları ben pirinç bulgur karışık ve bol soğanlı domatesli yani sebzeli gibi oluyo içinede zeytinyağını çok çok az koydum pişerken bidaha üstünede koymadım .yani biraz daha masum gibi geldi bana ama haklısınız yinede çok yemişimm

aylinnnn demek. zeynep aylin diye dusunuyorum kızımın adını, ha dıyeceksın hamıle mısın ? ama ben hep ısım dusunurum boyle :))))))

ben de aynı saatte uyandım, kahvaltımı yaptım ve ıse geldım.

zeynep ismine bayılırım ha dersen kızını ismi zeynep mi değil ama ikinciye kızım olursa adı zeynep yaren inşallah oğlum olursada ömer ve alperen ismini çok severim
bende hamile değilim ama isim düşünmeyi çok severim
kızımın adıda ceren
inşallah rabbim gönlüne göre verir canım

valla suçun büyük cezası bugün az yemek yapacak başka bişey yok dengele canım ...

kahvaltımı yarım dilim ekmek yaptım kontesim bugün dünü telafi etmem lazım dediğin gibi
anneme ne zaman gitsem mutlaka kaçamak yapıyorum
oktay ustanın kadın versiyonu bi annem var evde her daim tatlı hamurişisi var hatta buzluğu bile kekler börekler dolu düşün nasıl zorlanıyorum oraya gidince

kontescim ne zamandır sorcam unutuyorum annen nasıl oldu sağlığı nasıl merak ediyorum inşallah çok çok iyiyidir

sağol çok teşekkür ederim canım
Annem hamdolsun o zorlu süreci atlattı şimdilik kendini idare ediyor yemek yapıyor bulaşık yıkıyor yatağını düzeltiyor
90 yaşında dedem var ona bakıyor

haftada bir ben evi silip süpürüyorum,bekar kız kardeşim var oda ütü felan yapıyor

yuvarlanıp gidiyoruz anlayacağın

rabbime bu güzel günler için ne kadar şükretsek azdır...

ya evet geçen kış hep kahvaltıda portakal yedim sadece

bağırsaklarımı çok iyi çalıştırıyor çünkü çok rahat ettim

ya oturarak çalışıyorum akşama kadar bilgisayar başındayım yani enerji harcamıyorumki fazla yiyeyim işte yediklerimde zaten pis boğazlıktan aslında geçmişte çokk beslenme hataları yaptım işyerine pide söylerdik herkes bir tane ben 2 isterdim
makarna yapardık herkes bir tabak ben 2 tabak yerdim.
derken bir baktım 90 kilo olmuşumm 72 lere kolay inmedim yani ama nisan ayında birakmasaydım ve birazda spor yapsaydım 65 tim en fazla belkide altı işte neyse ama rejime ara vermekte iyidir yani...

hımmmmm anladım. ben de pc basındayım ıste sureklı. anlıyorum. zaten kılo almama en buyuk etken o oldu. hıc bukadar pc basında olmazdım daha oncekı ıslerımde.

zeynep ismine bayılırım ha dersen kızını ismi zeynep mi değil ama ikinciye kızım olursa adı zeynep yaren inşallah oğlum olursada ömer ve alperen ismini çok severim
bende hamile değilim ama isim düşünmeyi çok severim
kızımın adıda ceren
inşallah rabbim gönlüne göre verir canım

evet zeynep ısmıne ben de bayılıyorum. erkek ısmı hıc dusunmedım nıyeyse.

Allah bagıslasın kızını. ınsaallah bır de oglun olur

Back
X