- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.201
- 423
- 41
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #11.201
hafta sonu annemde olcam kalcaz giremem herhaldee
bugünü yazayım fulll
sabah kızarmış çavdar ekmeğinde tost(domates vepeynirli)
ara öğün kahve içtim şekersiz kremasız sadece birz süt koydum o beni tıkadı
öğlen :öyle uydurma domates rendeledim sarımsak maydanoz la sos gibi yaptım yedim
ara yeşil çay ,biraz peynir attım ağzıma
akşam içinse(şuanfırında) fırında tavuk derisiz tarafından yicem,makarna manyağı olduğumu düşünmeyin yarım paket yaptım hala daha bitmedi ama bugünbiter neyse bol domates kekik sarımsaklı ve maydanozlu makarna(2 kaşık yerim) yanındayoğurt (ekmek yemem)
su 2 lt içerim akşama kadar daha bitmedim 2 lt suyum
aktivitem leslie1(acayip yorgunumhiç yapmamak'dan iyidir diye leslie1 yaptım)
hafta sonu giremezsem şimdidenherkeze iyi hafta sonları diliyorummm p.tesi kglarınızı ve yeni hedefkg larınızı en geç öğlene kadar özelime mesaj atarsanız beniçokkkkkkkkkkkkkkkk mutlu edersinizzz,çok işim var çünkü ogünnn emi güzellerimmmmm
dip not: kızlar hedef kg 'nazıda yazın dedim ya benim önerim küçük hedefler koymanız yani 17eylül tartılıp kg larınızı yazacaksınız ya ben 17 ekime kadar şu kadar kg vermeyi hedefliyorum diyin yani sizden küçük aylık hedefler istiyorum.anlaşılmyan birşey yoktur umarımm LÜTFEN ÖZELİME MESAJ ATIN AMA
çokkkkkkkk çok öptümmmm canolariyi tatillerrrrrrr
hafta sonu annemde olcam kalcaz giremem herhaldee
bugünü yazayım fulll
sabah kızarmış çavdar ekmeğinde tost(domates vepeynirli)
ara öğün kahve içtim şekersiz kremasız sadece birz süt koydum o beni tıkadı
öğlen :öyle uydurma domates rendeledim sarımsak maydanoz la sos gibi yaptım yedim
ara yeşil çay ,biraz peynir attım ağzıma
akşam içinse(şuanfırında) fırında tavuk derisiz tarafından yicem,makarna manyağı olduğumu düşünmeyin yarım paket yaptım hala daha bitmedi ama bugünbiter neyse bol domates kekik sarımsaklı ve maydanozlu makarna(2 kaşık yerim) yanındayoğurt (ekmek yemem)
su 2 lt içerim akşama kadar daha bitmedim 2 lt suyum
aktivitem leslie1(acayip yorgunumhiç yapmamak'dan iyidir diye leslie1 yaptım)
hafta sonu giremezsem şimdidenherkeze iyi hafta sonları diliyorummm p.tesi kglarınızı ve yeni hedefkg larınızı en geç öğlene kadar özelime mesaj atarsanız beniçokkkkkkkkkkkkkkkk mutlu edersinizzz,çok işim var çünkü ogünnn emi güzellerimmmmm
dip not: kızlar hedef kg 'nazıda yazın dedim ya benim önerim küçük hedefler koymanız yani 17eylül tartılıp kg larınızı yazacaksınız ya ben 17 ekime kadar şu kadar kg vermeyi hedefliyorum diyin yani sizden küçük aylık hedefler istiyorum.anlaşılmyan birşey yoktur umarımm LÜTFEN ÖZELİME MESAJ ATIN AMA
çokkkkkkkk çok öptümmmm canolariyi tatillerrrrrrr
Akşama eşim işten gelince onların köyüne gidiyoruz babaannesi rahatsızmışş gidelim görelim dedii
Bu hafta sonu orda oluruz pazar akşamı gelirizz,
Bende kızların defterlerinii kapladım kızımla haftayada kitapları hallederiz artıkınn
Akşama karnıyarık yapmayı düşünüyorum kendimede dolaptan 3 tanecik tavuk köftesi çıkartım yağsız tavada yapacağım salatayla yerimm
hatta yarınn listemii yazaman neler yemişim yazayım şimdidenn
Sabah,
2 dilim tam buğday ekmeğiyle tost lor peynirli ama yanında 1 domates ve 1 çay
Ara,
1 şeftali
Öğlen,
1 dilim ekmek,4 kaşık patlican yemeği,1 soğan,ve yarım domates yedim
Ara,
türk kahvesi
Akşam,
3 köfte ,salata yerim artık ekmeksiz ama akşamları ekmek yemiyorumm
Günde 2 dilim ekmek tüketmeye dikkat ediyorum ama bugün 3 olmuş yeni fakettim tostan dolayı olmuş oda
Bu hafta çarşamba hariç diğer günler yürüyüşe çıktımm
spor salonu tatildeydi pazartesi oda başlıyor tekrardan
Akşama eşim işten gelince onların köyüne gidiyoruz babaannesi rahatsızmışş gidelim görelim dedii
Bende kızların defterlerinii kapladım kızımla haftayada kitapları hallederiz artıkınn
Akşama karnıyarık yapmayı düşünüyorum kendimede dolaptan 3 tanecik tavuk köftesi çıkartım yağsız tavada yapacağım salatayla yerimm
Sabah,
Ara,
1 şeftali
Öğlen,
Ara,
türk kahvesi
Akşam,
Günde 2 dilim ekmek tüketmeye dikkat ediyorum ama bugün 3 olmuş yeni fakettim tostan dolayı olmuş oda
Ara:
2 cevız
1 avuca yakın leblebı
Ikı kucuk domates
Bır yesıl cay, kıraz saplı
500 ml ılık su
pomocum süpersin aran güzel olmuş akşama kalaylıklar gelsin anacım.
canım çok güzel ama köyde dikkat gözlemeler bazlamalar aklını çelmesin tatlım gerçi iraden şahane de aman dikkat cancazım...
Duygu ben makarna yediğim gün napıyorum canımmm
haşladığım makarnanın içinde 1 su bardağı alıyorum üstüne yoğurt koyuyorum ve pb serpiyorum yiyorumm bunu öğlen yiyorum akşamda hafif geçiriyorumm bazen akşmda yediğim olduuu
sende böyle yapabilirisnn 2 kaşık değil de böyle yappp
Bende hedef kilo derken 59 olmak istiyorumm onu yazacağım sandım öyle değil yanii,kurban bayramına kadar yada 2 hafta içerisinde şukardmı olacağız divcez canımm
mesela ben 90nım 2 hafta sonra 87 olmak istiyorum gibimii
sen de yoksun demekkı haftasonu. gecmıs olsun buarada.
spor salonu haberıne cok sevındım super olur valla.
donuste, gorusuruz ozaman. opuyorum
ben de bazen makarna yedım ama sosluydu az yag olsa da vardı. ben de haslayıp yogurtlu yıyeyım yogurt pek sevmedıgım ıcın bu fıkır daha once belırmemıstı kafamda
Sabah,
Ara,
1 şeftali
Öğlen,
Ara,
türk kahvesi
Akşam,
canım p.tesi 17 eylül ya ben 1 aylık hedefdiyorum yani 17 ekime kadark aç kg olmayı hedefliyorsun 30 günde ne kadar kg verebilirimDuygu ben makarna yediğim gün napıyorum canımmm
haşladığım makarnanın içinde 1 su bardağı alıyorum üstüne yoğurt koyuyorum ve pb serpiyorum yiyorumm bunu öğlen yiyorum akşamda hafif geçiriyorumm bazen akşmda yediğim olduuu
sende böyle yapabilirisnn 2 kaşık değil de böyle yappp
Bende hedef kilo derken 59 olmak istiyorumm onu yazacağım sandım öyle değil yanii,kurban bayramına kadar yada 2 hafta içerisinde şukardmı olacağız divcez canımm
mesela ben 90nım 2 hafta sonra 87 olmak istiyorum gibimii
delüm benimtombalacık halimem taş başına gellll,ben gidiyorum Boluya....düş peşime gelll
ohhh ohhhh yandannnnnnnnnnn
duygu genellikle hangi müzikleri dinliyorsun yürüyüşte
benim yabancı çok var
birde murat göğebakan yüklemiş eşim ama çok seviyorum dinlemeyi
seni severdim var bayılıyorumm o paraçaya
bütün yürüyüşü sadece onu dinleyerek bitiriyorum tekrar tekrar başa alıyorumm
delüm benim
ben gökhan türkmen çok dinlerim,sıla,yaban çokdinlerim rihanna ,manyak karı lady gaga,murat boz,gülşen,tarkan, ozan çolakoğlunun 01 albümügüzel butarz dinlerimmmm aklıma gelenler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?