Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

tamam bebişim bu gazla ben hedefi büyütmüştüm ama sen küçük tut diyosan küçültelim ozaman...
kocaman öpüyorum iyi hafta sonları canım...

tamam canım soz dınleyecegız :)))))

sana da ıyı eglenceler. ozleyecegımmmmmm

canım çok güzel ama köyde dikkat gözlemeler bazlamalar aklını çelmesin tatlım gerçi iraden şahane de aman dikkat cancazım...

sen de yoksun demekkı haftasonu. gecmıs olsun buarada.

spor salonu haberıne cok sevındım super olur valla.

donuste, gorusuruz ozaman. opuyorum

Duygu ben makarna yediğim gün napıyorum canımmm
haşladığım makarnanın içinde 1 su bardağı alıyorum üstüne yoğurt koyuyorum ve pb serpiyorum yiyorumm bunu öğlen yiyorum akşamda hafif geçiriyorumm bazen akşmda yediğim olduuu
sende böyle yapabilirisnn 2 kaşık değil de böyle yappp

Bende hedef kilo derken 59 olmak istiyorumm onu yazacağım sandım öyle değil yanii,kurban bayramına kadar yada 2 hafta içerisinde şukardmı olacağız divcez canımm
mesela ben 90nım 2 hafta sonra 87 olmak istiyorum gibimii

canım çok güzel ama köyde dikkat gözlemeler bazlamalar aklını çelmesin tatlım gerçi iraden şahane de aman dikkat cancazım...

Artıkk o günlerim geride kaldı diye düşünüyorumm
köye bayramdada gittim ve yemeklerde kendime göre tabak ayarlayıp kalktımm
bu sefer yine olacakkk
birde kayınvalidem bana soracak ne yapalım diye bende kendi menüme ayarlarım artık yemeklerii
börek yap dememm mesela ondan yırtarım yanii

ben de bazen makarna yedım ama sosluydu az yag olsa da vardı. ben de haslayıp yogurtlu yıyeyım yogurt pek sevmedıgım ıcın bu fıkır daha once belırmemıstı kafamda

sen de yoksun demekkı haftasonu. gecmıs olsun buarada.

spor salonu haberıne cok sevındım super olur valla.

donuste, gorusuruz ozaman. opuyorum

evet canım eşim gidelim dedi bayramda gitmiştikk köyee
annemlerde artık yayladan geliyorlar niğdeye yazları gidiyorlarr
e sen bilirsinn adananınn sıcağınıı yaz gelince kaçarlar burdan daha yenii dönüyorlar nisanda gitmişlerdii
arada geldiler ama çok özledimm çokk annemi babamı

ben de bazen makarna yedım ama sosluydu az yag olsa da vardı. ben de haslayıp yogurtlu yıyeyım yogurt pek sevmedıgım ıcın bu fıkır daha once belırmemıstı kafamda

Ben 1 su bardağı makarna yediğim halde kilo verdim
mesela sabah 1 dilim ekmek peynir ve domatesle kahvaltını yap
öğlende makarnayı böyle ye salçalı halinden çok çok güzel oluyorrr
akşamda köfte yersin yada sebze ama ekmeksiz çünkü satenn makarnayıı hamur işini yemiş oluyoruzz
yanlış bilgi vermekk istememm ama ben böyle yapıyorumm ve kiloda veriyorumm
cetvelim salı değişecek artıkınnn

duygu genellikle hangi müzikleri dinliyorsun yürüyüşte
benim yabancı çok var
birde murat göğebakan yüklemiş eşim ama çok seviyorum dinlemeyi
seni severdim var bayılıyorumm o paraçaya
bütün yürüyüşü sadece onu dinleyerek bitiriyorum tekrar tekrar başa alıyorumm

canım çok geçmiş olsunnn menünü çok beğendim tavuk kıymasını nerden aldın bu arada,

canım p.tesi 17 eylül ya ben 1 aylık hedefdiyorum yani 17 ekime kadark aç kg olmayı hedefliyorsun 30 günde ne kadar kg verebilirim
diyorsan onu yaz büyük hedefler korkutuyor küçük hedefler daha teşfik edicioluyorrr örnek verirsem: ben diyelim p.tesi yani 17 eylülde 67 kg 17ekime kadar 64 olurum diyorum bunun gibicnmm

tombalacık halimem taş başına gellll,ben gidiyorum Boluya....düş peşime gelll
ohhh ohhhh yandannnnnnnnnnn
delüm benim

ben gökhan türkmen çok dinlerim,sıla,yaban çokdinlerim rihanna ,manyak karı lady gaga,murat boz,gülşen,tarkan, ozan çolakoğlunun 01 albümügüzel butarz dinlerimmmm aklıma gelenler bunlar

ayy müzük zevlerimiz ne kadana zıtttttt....

en sevdiğim sanatçılar:kahtalı mıçı,cimilli İbo,ankaralı coşkun,murat,ayşegül (maşallah ankaralılar hep oynak)

duygu derhal özüne dönn

hemen türk sanat musikisinden başlıyorsun dinlemeye
tüm makamları ezberle sınav yapacam

sırasıyla türkhalk müziği

Arabeskkkk

sonra rihanna

hehe:))))))

delüyüm demiiii...

Ayy kizlar ne güzel sohbet etmissiniz.
kontesim zevklerini hicc sevmedimmmm :)

Ben hep bunlari dinlerim : emir, murat boz, gülsen ( bayiliyorum), murat dalkiliç, bunlari cok dinliyorum ama genelde %95 duygusal ve asiri duygusal sarkilar dinlerim, yabanci sarkilarla aram yok mpokoa nin bazi sarkilarini dinlerim ve bazi hit yabanci sarkilar dinlerim ( ayda yilda bir)

Ya ben sarki dinler duygulanirim bazen aglarim dertli oldugumda gece dinlerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…