- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.201
- 423
- 41
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #11.261
arkadaşlar merhaba
şu önümüzdeki birkaç gün iş konusundan çok yoğun olacağım ama diyete devam tabiki
dünkü mönümü belitrmekte geç kaldım kusura bakmayın
sabah:4 dilim sucukla azyağda yapılmış yumurta
4-5 çatal beyaz peynir yarım domates yarım salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
işler çok yoğun ara yapamadım.
Öğle:yarım kase ezogelin çorba yarım tabak nohut 2 kaşık yoğurt
ara:yarım elma
akşam:ızgara balık yağsız çoban salata
sabah aç karınla su içtim toplam suyumda 2 litreyi geçmiştir.
bir bardakta yeşil çay
ırmıgın kalorısı nekadar ki ?
kızlar bunu duydum :
Eğer spor yapıyosanız, spordan sonra tarçınlı süt içmenizi öneririm ben öyle yaptım
spordan sonra süt içilirse yağ yakımı 1,5 saat daha devam ediyormuş
tarçın kan şekerini dengelemesi için sabahları açken tarçınlı süt içtim
fıkırlerınız nedır ?
irmik derken canım nesini kastettin
irmik helvası veya tatlısı 100 gr.700 calori buda 4-5 yemek kaşığına tekabül eder...diye biliyorum yani diyette cısssssssss
yagsız ırmık tatlısı geldı de ısyerıne. ara ogunu 2 kasık onunla mı yapsam dıye dusundum. ılk kez canım bukadar cektı bırseyı ama duruyorum, 2 kasık kac kalorı eder dıye bılmedıgım ıcın.
ee güzelmiş tarçını biliyorum diyyette şeker sorununa birebir...tatlı krizlerinde hatta duyguda tarçın ve elmayla yapılan bir tatlı tarifi var sanki yanlış hatırlamıyorsam...
yağsızsa şekeride göz önüne alıp bir kaşık yiyebilirsin nefsin körelsin...
yoksa gece uyuyamazsın...:))))))
canım menün çok güzel beğendim ama sabah kahvaltısındaki sucuklar hariç...onlar cıss diyeceksin 4 ince dilim ama ...
1.si 100gr sucuk500-600 calori arası ki en az 100 calorilik yemiş olsan yağı yumurtası oooooo hesap kabarıyor..
bide sucuk baharatlı hem iştah açar hem çok yedirir...
yeşil çayıda içebiliyorsan günde 3 bardağa çıkar bence çok faydalı
şimdilik aklıma gelenler bunlar canım...
hadi yaa yumurtada mı cıss( o zaman yemeyeceğiz madem çıktık yola devam ne gerekliyse
ilk başta 3 bardağa çıakramasamda yeşil çayı 2 arada 3 yaparım o zaman
valla süpersin canım... ne diyeyim yolun açık olsun...
yumurta yağda yeme haşla ye ama peynir yersen yumurta yeme yani ikisinden biri olacak kahvaltı için diyorum.
çünkü diyet listelerinde dönüşümlü konuluyor...
lutfen sekerım ne oyle sısko falan haksızlık etme ıkımız burda tanıstık ve kılolarımı aynı ıdı beraberdık yanı ama suan oylemıyızz hayır cunku gram gramda olsa gıdıyor dımıı ama opuyorummm sekerımmbende dicektimki ben varım diye ama sen demişsinn canımm
buranınn en şişkosu bendimmm
hayır benım :)))))))))))))
canım benım kan testkerımın sonucunu aldım megersem asırı kansızmısım dr sastı kaldı sen nasıl adet goruyorsun nasıl ayakta duruyorsun dıye en az olması gereken sınırında altında cıktı kan degerlerım ılac falan verdı bırde vucudumda b12 vıtamını hıc kalmamıs onun ıcınde ılac verdı ve dedıdkı bunlar cok kılo yapar haberın olsun dedı sankı cok ıhtıyacım varda off offfaynenn ya bugün banada öyle olduu ama birdaha katiyen uykudan kalktığımda azıcık bilgisayara bakayımm sonra iş yaparım demiyeceğimm
dün saat 9 buçuğa kadar bütün işlerii bitiridimm bugün tık yokk
sadece düzledim ve bulaşık yıkadım oakadar
canım ara ogunundekı leblebı cok fazla badem ve kayısı zaten var bı 10 tane yemen yeterlıydı eger badem ve kayısıyı ymezssen bukadrı normalAra ogun olarak 4-5 badem ve ıkı kayısı, 20 leblebı + 500 ml su.
Oglen :
2 kasık tavuk sote ve bır kasık ıcınde patates
2 kasık domates-maydonoz salatalık
1 kasık yagsız pırınc pılavı
Ikı dılım kavun
Evden cıkıs-ogle yemege kadar yuruyus : 674 adım = 33,60 kalorı
Ogle yemekten sonra yuruyus 471 adım = 19,80 kalorı
denemekte fayda varkızlar bunu duydum :
Eğer spor yapıyosanız, spordan sonra tarçınlı süt içmenizi öneririm ben öyle yaptım
spordan sonra süt içilirse yağ yakımı 1,5 saat daha devam ediyormuş
tarçın kan şekerini dengelemesi için sabahları açken tarçınlı süt içtim
fıkırlerınız nedır ?
cok aklında kaldı ıse gelıp gıdıp bu nu 1 kasıkta olsa yemelıyım dıye dusunuyorsan zaten noyetıne gırmıssındır 1 kasık yıyıp nefsını korelt ama dıkkat et herzaman baska seyler ıcınde bu dusunceye gırme zararlı cıkarsın canımyagsız ırmık tatlısı geldı de ısyerıne. ara ogunu 2 kasık onunla mı yapsam dıye dusundum. ılk kez canım bukadar cektı bırseyı ama duruyorum, 2 kasık kac kalorı eder dıye bılmedıgım ıcın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?