Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Selam ben de bir haftadir diyete basladim yuruyorum.
Gunde bir saat 10 dakika, parkta tur atiyorum. kilom dusukken 50 dakika suruyodu o tur:)) neyse.
Ortalama 8700 adim tutuyo o kadar yol. Biraz hareketsiz bir yasamim var. gun boyunca toplam attigim adim 1500u bulmuyor. bilgisayar basimsindan kalkmiyorum pek. Yani toplamda 10000 adimi buluyo adim sayim.

Daha oncede yuruyerek kilo vermeye calistim ama, bir gun abanip 35000 adim atip ertesi bir kac gun yerimden kimildamadigimdan pek ise yaramiyodu:)). Bu sefer kararinca yapmaya kararliyim bakalim gorecegiz.

Gecmis olsun canim, durumun zormus, kansizlik icin karaciger falan onerirler yemek icin di mi. et yerine bir bazen ondan yesen. zaten diyetinde vardir et. Aman dikkat et hucrelerinin beslenmesi icin kana ihtiyaci var. yoksa hucrelerin erken yaslanir bak. Sen ilaclarini ic bir an once o sorunu halletmeye bak.

Ben de kilo aldirabilcek, istah acan ilaclardan kullaniyorum. Biraz sorun oluyor, ama disini sikarsan, olmayacak bir sey yok hem dikkatli beslen, hem de sporuna dikkat et. Tekrar gecmis olsun.

tamam kılo yaparmıs ama ıcmen de lazım.sonucta saglık yanı.

ya ben kayısı yemedım ya. nıyetlendım ama yemedım. okadar dalgınım kı yedım dıye yazmısım.

evet yedım, hıc yapmam ben oyle. bugun ılk kez yaptım ama telafı de ederım bır bucuk saat yururum uykusuzluktan geberıyor olsam da.

ırmık ve elma yedım, ama ac hıssedıyorum bırsey yesem mı bılemedım ??**

bak ben de kılo aldıran haplardan ıcıyorum. adet gormedıkce vucut sısıyor adet de goremıyorum temmuzdan berı. ama moralını bozma herseye ragmen kılo verecegız

ogle yemekten oncekı ara ogunumu duzeltıyorum.

Ara ogun olarak 4-5 badem 20 leblebı + 500 ml su.

kayısı yedım yazmıstım yemedım ama.

saol canım benım ınsallah ustesıunden gelıcem
evet canım ıcıem ılaclarımı kayısıları yemedıysen tamamdır canım bırde meyveyı falan tek basına yeme yanı tek derken yanında 1 bardak sut yada 1 2 kasık yogurt ye cunku meyve sekerı hızlı yukseltıp bırden dusuru buda senı cabuk acıktırı gereksız yedırır buyuzden dıyetlerde genelde meyvenın yanında sut yada yogurt olur aklında bulunsun telafı kısmına gelınce ılla zorlama kendıne yuruyursunu yarında yarsın sadce alıskanlık halıne getırme bundan brı kasık yesem 2 saat yuruyurum gıder deme ben cunku o hataları cok yaptım yrudugunde bosa gıdıyoır cogu zaman alıskanlık halıne gelırse canımmm
bak ben de kılo aldıran haplardan ıcıyorum. adet gormedıkce vucut sısıyor adet de goremıyorum temmuzdan berı. ama moralını bozma herseye ragmen kılo verecegız

inşallah canım inşşalh bu konuda senınle aynı durumdayım

gecenin kapanışı benden olsun
sabah
yarım dilim ekmek bir domates şekersiz çay

öğle
4 tane ızgara köfte
2 dilim ekmek
büyük bardak ayran
söğüş domates soğan

ara şeftali
şekersiz neskafe

akşam
bir kase tarhana çorbası
2 kaşık yoğurt

şeftali

2 litreden fazla su
1 buçuk saat araba kullanma
2 saat çarşı pazar alışveriş bugün çok hareketli bir gün oldu dünkiler erimişmidir acaba
1 saat tempolu yürüyüş

gamzecim geçmiş olsun canım
sen iyi olda kiloyu bi şek,lde dikkat edersin falan hallolur en önemli şey sağlık
sadece haplarla değil şöle kan yapıcı şeylerde yersin toparlanırsın inşallah

ercem kaçmağını okudum dua et resmen yarın başlıyoruz yoksa bende seni yerdimmm

güzel gamzem çok geçmiş olsun sağlığın için kg alcaksan al sen yeterki iyi ol ama sen hem ilaç içip hemde kg na dikkat edersinnnn

yarın görüşürüz canolar unutmayın bildirmleri erken yapın özelime nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gamzecim geçmiş olsun canım
sen iyi olda kiloyu bi şek,lde dikkat edersin falan hallolur en önemli şey sağlık
sadece haplarla değil şöle kan yapıcı şeylerde yersin toparlanırsın inşallah
saaol ercemmm inşallah ilaçlar fayda ederrde cok kullanmak zorunda kalmam

saol duygucum dıkkat edıcem ınsallah

selam kizlarr, nasilsiniz?

gamzem geçmi$ olsun in$allah en kisa zamanda kan degerlerin normale döner, bizim $ansimiz yok ya, benim kuzen a$iri zayif kansizlik var demi$ o yazif, bende sinira yakindim bir kaç yil önce yinede kiloluydum :))

duygumm yarin çok erken kalkmam lazim in$allah bilgisayari açmaya firsaim olur sabah, eger gece çok geç yatarsam bu geceden söylerim kilomu ve hedefimi

bu arada hedef kilomu görünce belki $a$iracaksiniz, ama ben zayif olmaktan vazgeçtim :) en iyi kendimce normal olan kilo hedef kilom olacak, zaten memlekete gittigimde herkes "kilo almi$sin ama çok yaki$mi$ çok güzelle$mi$sin" dediler, hatta bazi anneler kizlarina söylemi$ leyya88 kilo almi$ çok güzelle$mi$, ve o kizlar gelip bana "annem hakliymi$ çok yaki$mi$ bu kilolar sana" dediler ben $ok geçirdim tabi ben oraya gitmeden önce "ayyyyy çok kilo almi$sin" diceklerini sandim görür görmez ama tam tersi oldu.

ama buna ragmen bayramda giyecegim kiyafeti biraz dar almi$im ( biraz kilo vermem lazim yaa

Bugun 12000 adim attim. teyzemlere gittik tabi, gider gelirken bir kac adim atmisim. Sonrada parktaki yuruyusumu yaptim.8500 adimda ordan. baya yurudum yani iyidir. bu tempoyu korucam bakalim.

sizlere de cok kolay gelsin bayanlar.

saol leylam ınsallah duzelır degerlerımm
Bugun 12000 adim attim. teyzemlere gittik tabi, gider gelirken bir kac adim atmisim. Sonrada parktaki yuruyusumu yaptim.8500 adimda ordan. baya yurudum yani iyidir. bu tempoyu korucam bakalim.

sizlere de cok kolay gelsin bayanlar.

topiğimizde ıncın top oynuyor kızlar
şimdiden yarınkı raporumu yazayım kızlar oglanı krese bırakıcam ordan eve gelıcem evı supurucem kahvaltımı yaparım katlancak camasırlarım var onları hallederım ymeke falan yapıcam yemegım yok ondan sonra oğlanı almaya gıotmeden kuafore gıdıcem agdaya cunku kısmetse salı gunu jınokolaga gıdıcem tertemız olayım dımı ama ordan oğlanı almaya gıdıcem ve gun bıttı daha ne olsun

şimcik siz dersiniz bu kız bunlarını nıye yeazdı dıye raporumu vereyım hyarın topiğe gelemem merak etmeyın tamam mıı

günaydın kızlar ,

cumartesi gunu eve gittim ama o akşamdan beri yazamadım size. çünkü yalıtım yapan ustalar, internet kablosunu koparmışlar, eşim de internet cafe için izin vermedi yoksa pazar günü yazardım size.

Cumartesi menum :

Sabah: ballı-sırke-lımonlu ılık su ( sırkesı fazla olmus mıdem bulandı bugun bıraz ama ıctım )
Orta boy kase yarım yaglı sut ve cıleklı corn flakes
Ikı haslanmıs ıncır
Bır ıncır

İşe gelince : dun 4 de uyudum cok uykum var oyuzden kahve ıcmek zorunda kaldım. Turk kahvesı yaptım buyuk kahve fıncanında. Bır aydır hıc kahve ıcmedım seker atmak zorunda kalıyorum dıye. Ikı kup seker attım ve ıctım. Bıraz olsun ıyı geldı, aksama yorgun olmamak ıcın yaptım aslında. Cunku ıs cıkısı yıne yuruyecegım. Aslında cok yorgunum. Dun hem ılk kez bukadar cok yurudum ve bır de ustune ev ısı yaptım. Gece uykum kactı ısım bıtınce, uyuyamadım
Hıc su ıcmedım su ana kadar gıdeyım de bır 500ml ılık suyumu ıcerek baslangıc yapayım.
Ardından da bır yesıl cay.
Ara ogun olarak 4-5 badem, 20 leblebı + 500 ml su.
Oglen :
2 kasık tavuk sote ve bır kasık ıcınde patates
2 kasık domates-maydonoz salatalık
1 kasık yagsız pırınc pılavı
Ikı dılım kavun
Evden cıkıs-ogle yemege kadar yuruyus : 674 adım = 33,60 kalorı
Ogle yemekten sonra yuruyus 471 adım = 19,80 kalorı

Ara:
Ikı kasık yagsız sekersız ırmık helvası
Bır orta boy yesıl elma
Bır yesıl cay, kıraz saplı
500ml su
429 adım = 20,40 kalorı
İşten çıkmadan 6 gibi bir kucuk domates yedim.
İş çıkışı cok uykusuz bu yuzden cok yorgun olsam da inat ettim ve yurudum aksam yemegınden once.
1700 adım = 1,190 km = 81,70 kalori
Akşam yemegi :
5 kaşık az yağlı taze fasulye yemeği ( dünden kalmıştı ) ( içinde yarım yumarta sayılacak kadar yumurta var, yumurta ile kavuruyoruz fasulyeleri )
4 kaşık tam yağlı yoğurt
2 küçük taze incir
9,30 gibi uyudum ve bu sebeple su dahil bir şey olmadı yemekten sonra.
Not: Perşembe-Cuma-cumartesi yemekleri en geç 7,30 yedim, çünkü sen yürü ben yaparım dedi eşim :) hatta bundan sonra da böyle yardımcı olacakmış, ben Pazar günü hazırlık yapamazsam, gelecek hafta için :)

Pazar menüm ;
Pazar akşam bir uyumuşum, bir buçukta gözümü açtım gece. Tekrar uyuyup, erken uyandım her pazardan farklı olarak. 8’de ayaktaydım. Evde bazı işler hallettim, toz almayı yapmamıştım Cuma günüğ temizlik yaparken. Onu ve başka işlerimi hallettim eşim uyanıncaya kadar.
Bal-limon-sirke ılık su
1 yeşil elma,
1 kiraz sapı çay

Eşim uyanıncaya kadar bunları yaptım.
11,30 da kahvaltı yaptık. Bu sebeple, kahvahltıyı beklerken, 2 ceviz, 2 kuru kayısı yedim.
Kahvaltı:
3 yumurtadan yaptığım bir damla yağ ile maydonuzlu omletı eşimle paylaştım.
3 bardak çok açık şekersiz çay
2 tatlı kaşoğı lor peynir,
1,5 dilim çavdar ekmeği ( ekmeğim okadar kalmıştı )
Az domates-salatalık-roka
2 küçük yeşil biber

Güya tüm işlerimi bitirmiştim, ama nevresimleri yıkadım vs, misafirim kalmıştı geçen hafta. İki odayı yeniden süpürdüm dökülmüş bir şeyler. Mutfak dolaplarını düzenledim, yeşillik yıkadım, buzdolabı düzenleme ve temizleme yaptım, ütülenecekleri ayırdım, 10 parça kadar ütü yaptım, diyetteki yiyeceklerimin korunmasına dair paket değiştir, kap değiştirme, düzenleme vs, çamaşır asma, toplama ve 3 çeşit yemek yaptım akşama kadar. Görünüşte bir şey yapmadım gibi ama akşama kadar ayaktaydım. Yoruldum, üstelik bu işler çok kalori harcatan işler de değil ama evin düzeni ve beslenme düzenim ile ilgili güzel düzenlemeler olduğu için kendimi iyi hissettird,
Öğleden sonra bir baktım hiç su içmemişim. 1,5 lt ılık su içtim akşam yemeğine kadar. Acıkır gibi oldum roka yedim, hayıt tohumu çayı içt,m, 5 badem ve 15 leblebi ile ara öğün yaptım. Yeşil çay içemedim, işyerinde unutmuşum paketimi.
Akşam yemek : kayık model güveçte tavuk sote yaptım, sadece dibini yağladım cok az, tepsi yağlar gibi hatta daha az bir yağ ile. Çok az salça-çok az baharat ve salça ile üstinden az su koydum, kuşbaşı doğranmıi tavuk ve üzerinden 2 yeşil biber ve az domates ile fırında pişirdim.
3 kaşık yemek yedim
3 kaşık tam yağlı yoğurt
6 kaşık tarhana çorba

Akşam da çamarşır astım topladım, köfte hazırladım derken ayakta oldum biraz, tv izledim 2 saat kadar, 500 ml daha su içip suyu 2 lt yaptım, bir çilekli activia yoğurt yedim.

Ve gün bitti.

Pazartesi menum :
878 adım = 46,20 kalori
Bal-sirke-limon ılık su,
Çilekli corn flakes-yarım yağlı süt
500ml ılık su
Yeşil çay

Canım yediklerin az değilmi
Eğer bu menüyü ben yemiş olsaydım
4 kaşık tavuk sote
5 yemek kaşığı salata sen 2 kaşık yemişsin çok azz yoğurt varsa 4 yemek kaşığı yoğurt yiyorum yada
ve ben pirinç yemiyorum yanında 1 dilim tam buğday ekmeği yerdimm
böyle çok az aolmuş ve akşamm başka yemeklere saldırırsınn
pirinçde 2 kaşık yiyebilirsinnn
bu kadarda az yeme canımmm
yemeklerinii 4 yada 5 kaşık al
bilmiyorum yinede senin fikrinn ben öyle yediğim halde kilolar gidiyor canımm

çok geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun. ne güzel sen ve kızkardeşin ilgileniyor. ben aileme çok uzağım ve hasta olduğundan elimden birşey gelmiyor. daha güzel günler görmenizi dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…