• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zan Altında Bırakılıyorum Ne Yapmalıyım?????

haydigelgidelim

yeniden başlasııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
2.548
1.867
198
Kızlar merhaba, benim bi çok sıkıntım var ama şuanda en çok rahatsız eden durum eşimin abisinin oğlu..
yani yeğeni..
yurt dışında yaşıyorlar..
eşimin ailesi başka biz başka bi ilde yaşıyoruz..
yurt dışındaki abisi oğlunu dershaneye yollamak istiyor fakat bir tek bizim olduğumuz ilde yabancı öğrenci kursları var..
eğer bu kurslara gidip üniversiteye girmez ise yurt dışındaki vize süreci elinden alınacak..
onlarda bunu değerlendirip biran evvel bu kurstan faydalanmasını sağlamaya çalışıyorlar ..
bizim olduğumuz ilde kalacak başka yeri yok..
kursun anlaşmalı olduğu yurtlar varmış eşim konuştu
kursun müdürü de yurtta kalmasını öngörmüş yeğeninin durumunu anlatınca
ama abisi ben hem dershane hem de yurt masraflarının altından kalkamam diyip duruyor
bizde daha 1,5 yıllık evliyiz
çocuk düşünüyoruz ve özel yaşantımız oluyor olacakta
bizde kalmasını dolaylı yollardan bahsediyor aslında ama yarım ağızla da herkesin özel yaşamı var deyipte bizi düşünüyor gibi davranıyor
üstelik kalacağı süreç öyle 2-3 ay değil ki, 9-10 ay ..
haftada 3 gün dershane olacak ya geri kalan günler??
eşim sürekli şehir dışına gidiyor işi için
ben kendimle ve eşimle ilgilenmekte zorlanırken 18-19 yaşındaki bi oğlanla da nasıl uğraşayım
beni ayakta uyutur eşimden korkar ama eşim olmadığında benim merhametimi kullanıp başına buyruk davranabilecek bi çocuk her ergen gibi
üstelik derslere bağlı bi çocuk değil, gece oturur gündüz uyur..
ben düzeni düzenli yaşamı severim bana göre değil
herşeyi geçtim bu büyük bir sorumluluk ...başına bi iş gelse ne cevap vericez??
ben kayınvalideme de söylemiştim, ben bu sorumluluğu alamam bende isterim bizde kalmasını ama ben bu sorumluluğu kaldıramam dedim
15 gün sonra abisi yurtdışından gelecek
ailelerimizin olduğu yere gidecek bizde gidicez..
orda konuşulacakmış durum
ne yapayım ne diyeyim bilemedim bana akıl verin nolur :(((

Son düzenleme:
yüz vermeyin. gerçekten istemiyorsanız o konu konuşulurken hiç karışmadan lafı eşinize bırakın. tabi bundan öncesinde eşiniz ile durumu ciddi ciddi konuşun nazikçe fikrinizi belirtip geriye çekilin. :24:

yüz vermeyin. gerçekten istemiyorsanız o konu konuşulurken hiç karışmadan lafı eşinize bırakın. tabi bundan öncesinde eşiniz ile durumu ciddi ciddi konuşun nazikçe fikrinizi belirtip geriye çekilin. :24:
eşime de kayınvalideme söylediklerimi söyledim fakat eşimde benim gibi düşünüyor
ama bi tarafıda bizde kalmasını istiyor gibi
abime minnet borcum var ya ooof arada kaldım diyor..
kimin arasında kaldım dedim
korkuyorum kavga edicez bu konu yüzünden
bana sende fikrini söyle onlara diyor uygun cümleleri seçip ifade et diyor
napcağımı bilemez durumdayım :50:

Yurt parası ne kadarki esinizin madem minnet borcu var ona destek olsun cocuk yurtta kalsın.

Kızlar merhaba, benim bi çok sıkıntım var ama şuanda en çok rahatsız eden durum eşimin abisinin oğlu..
yani yeğeni..
yurt dışındaki abisi oğlunu dershaneye yollamak istiyor fakat bir tek bizim olduğumuz ilde yabancı öğrenci kursları var..
eğer bu kurslara gidip üniversiteye girmez ise yurt dışındaki vize süreci elinden alınacak..
onlarda bunu değerlendirip biran evvel bu kurstan faydalanmasını sağlamaya çalışıyorlar ..
ama abisi ben hem dershane hem de yurt masraflarının altından kalkamam diyip duruyor
bizde kalmasını dolaylı yollardan bahsediyor aslında ama yarım ağızla da herkesin özel yaşamı var deyipte bizi düşünüyor gibi davranıyor
ben kendimle ve eşimle ilgilenmekte zorlanırken 18-19 yaşındaki bi oğlanla da nasıl uğraşayım
beni ayakta uyutur eşimden korkar ama eşim olmadığında benim merhametimi kullanıp başına buyruk davranabilecek bi çocuk her ergen gibi
ben kayınvalideme de söylemiştim, ben bu sorumluluğu alamam bende isterim bizde kalmasını ama ben bu sorumluluğu kaldıramam dedim

Gercekden cok zor bende bir bucuk yillik evliyim kendi yigenim bi sureligine bizde kaliyor annesigil cakstigi icin okul acilana kadar hem küçük hem kiz kendi yigenin benim canim herseyim. Ama baska bir cocuk la zor hemde büyük bir cocuk esinle kons o belli etsin sen hic karsma kötü olma esine söyle özel hayatimz olmaz de gerçektende olmyr yani 3.biri varken hep mesafe hemde cok uzun bir süre tavrini belli et.gercekden önemli bir konu taviz verme.gercekden ilskinz bile bozulur allah korusun

Yani yanlış anlamayın kesinlikle oyle bir zorunlulugunuz yok ama boyle durumlarsa eşler biraz bencil oluyor. Esiniz yegenini yanina almak isticektir mutlaka. Hani cikar bir yol olarak söyledim. Ama kabul etmeyin kesinliklee hem yeni evlisiniz üstelik 18 19 yasinda bir erkekle evde olmak cok zor. hani onun yyegeni oldugundan tabi o sorun etmicektir ama o gidince siz kalicaksinizz. Eşinizin dini yönden duyguları nasıl. Hani ya canm namahrem uygun olmaz falan deseniz tutar mı ki acaba;-)

Gercekden cok zor bende bir bucuk yillik evliyim kendi yigenim bi sureligine bizde kaliyor annesigil cakstigi icin okul acilana kadar hem küçük hem kiz kendi yigenin benim canim herseyim. Ama baska bir cocuk la zor hemde büyük bir cocuk esinle kons o belli etsin sen hic karsma kötü olma esine söyle özel hayatimz olmaz de gerçektende olmyr yani 3.biri varken hep mesafe hemde cok uzun bir süre tavrini belli et.gercekden önemli bir konu taviz verme.gercekden ilskinz bile bozulur allah korusun
kesinlikle olmuyor dediğiniz gibi insanın kendi kanı canı bile olsa fazlasına dayanamıyor..umarım ilişkimizi zedelemez bu durum

Yani yanlış anlamayın kesinlikle oyle bir zorunlulugunuz yok ama boyle durumlarsa eşler biraz bencil oluyor. Esiniz yegenini yanina almak isticektir mutlaka. Hani cikar bir yol olarak söyledim. Ama kabul etmeyin kesinliklee hem yeni evlisiniz üstelik 18 19 yasinda bir erkekle evde olmak cok zor. hani onun yyegeni oldugundan tabi o sorun etmicektir ama o gidince siz kalicaksinizz. Eşinizin dini yönden duyguları nasıl. Hani ya canm namahrem uygun olmaz falan deseniz tutar mı ki acaba;-)
yok asllında şimde benim gii düşünüor aynı düşünüyor ama işte bi tarafı istiyorgibi abisine minnetborcundan ötürü
ben gelsin ama o kadar uzun süre nasıl olur bilmem ki deiğimde ya yok saçmalama 1 ay değil 9 ay bu, yeri gelio ben olmuyorum seni ayakta uyutur diyor eşim ama ne bileyim ya :43:

yani yeğeni..

bu durumda olsam eşime bizde kalamaz derdim . nokta. (aşkı memnu yu izlemiş miydiniz)

Yurt parası ne kadarki esinizin madem minnet borcu var ona destek olsun cocuk yurtta kalsın.
aynısını düşündüm. zaten sizde kalsa da bir masrafı olacak. o parayı yurt konusunda destek olun. bu arada ailesinin yanında siz fikr beyan etmeyin. eşiniz cok akıllıymış çocuk sizde kalmazsa abiyle arası bozulan siz olun istiyor. bence delikanlaı bir adamın yenge ile (namahrem) birarada bulunması cok yanlış. amcası ile birlikte çıkıp eve amcası ile gelecekse belki olabilir ama eşiniz bir de il dışına falan çıkıyormuş. ben olsam hayatta kabul etmezdim..

çalışmıyorum canım evdeyim
ama bu konuşmayı kayınvalideme yaptığımda çalışıyordum

Ben olsam eşimle bunun mümkün olmayacağını konuşurum .Çalışıyor olsan bir derece ama bu durumda olmaz .
Yanlış anlama lütfen yeğeni kız olsa biraz idare etmeye çalış derdim belki .
Samimiyetim de yoksa evde gün boyu nasıl rahat edeyim .

Ben istemezdim ve bunu eşin kendi ailesi ile halletmeli . Çekiniyor , kırmak istemiyor tahmin ediyorum ama sen konuşursan sana karşı tepki , antipati oluşabilir ve kolay kolay unutulmaz .

Son düzenleme:
Yani akraba ilişkilerine önem veririm ama kendi yeğenim bile olsa 18 19 yaşındaki bi genç ile 9 -10 ay aynı evde yaşamayı kabul edemezdim sanırım Kız olsa olur derim ama ergen bir oğlan var ortada ..Sorumluluktur da bu aynı zamanda ...
Bence durumunuz biraz daha sıkışsın kurs parasını ailesi veriyor ise yurt parasınıda siz verin kalsın bir yurtta.Ailesi ile de arasını bozmamış olur böylece..Bir yıl sıkışırsınız ama en azından orta yolu bulmuş olursunuz. Kabul edilebilir birşey gibi gelmedi banada açıkcçası,,.,

aynısını düşündüm. zaten sizde kalsa da bir masrafı olacak. o parayı yurt konusunda destek olun. bu arada ailesinin yanında siz fikr beyan etmeyin. eşiniz cok akıllıymış çocuk sizde kalmazsa abiyle arası bozulan siz olun istiyor. bence delikanlaı bir adamın yenge ile (namahrem) birarada bulunması cok yanlış. amcası ile birlikte çıkıp eve amcası ile gelecekse belki olabilir ama eşiniz bir de il dışına falan çıkıyormuş. ben olsam hayatta kabul etmezdim..
yani ister istemez ona masraf etmek durumunda kalıcaz..
onuda geç ona göre planlarımızı ilerleticez evliliğimizin en güzel zamanlarında
hayır yani kursun faydasını görecek olsa içim yanmaz
hem kursa gelip evimize yerleşip kursta da başarılı olmazsa evliliğimiin o süreci çöpe gitmiş olur

Ben olsam eşimle bunun mümkün olmayacağını konuşurum .Çalışıyor olsan bir derece ama bu durumda olmaz .
Yanlış anlama lütfen yeğeni kız olsa biraz idare etmeye çalış derdim belki .
Samimiyetim de yoksa evde gün boyu nasıl rahat edeyim .

Ben istemezdim ve bunu eşin kendi ailesi ile halletmeli . Çekiniyor , kırmak istemiyor tahmin ediyorum ama sen konuşursan sana karşı tepki , antipati oluşabilir ve kolay kolay unutulmaz .
evet ya sanki öyle olucak gibi eşime bu tür şeylere karışmam dediğimde de bana tepki gösteriyor
sede bu ailedensin artık fikirlerini beyan edebilirsin diyor
ama ben hiç bi zaman müdahil olmak istemedim
çünkü çok söylenen konuşan bi aile bunlar

Yani akraba ilişkilerine önem veririm ama kendi yeğenim bile olsa 18 19 yaşındaki bi genç ile 9 -10 ay aynı evde yaşamayı kabul edemezdim sanırım Kız olsa olur derim ama ergen bir oğlan var ortada ..Sorumluluktur da bu aynı zamanda ...
Bence durumunuz biraz daha sıkışsın kurs parasını ailesi veriyor ise yurt parasınıda siz verin kalsın bir yurtta.Ailesi ile de arasını bozmamış olur böylece..Bir yıl sıkışırsınız ama en azından orta yolu bulmuş olursunuz. Kabul edilebilir birşey gibi gelmedi banada açıkcçası,,.,
canım o parayı ona verene kadar ben doğum parama veririm ben bu kışa hamile kalmayı düşünüyorum
bebeğpimize yaparız o masrafı yani
onuda istemem yani
eşimde istemez diye düşünüyorum

Kiz olsa neyse delilanli cocuk bi yanlus hareket yapsa neolacak? Ne biliyim kendi elinde buyumus olsa falan ayri ama yurt disinda buyumus bi cocuk. Ben olsam kesinlikle kabul etmezdim ve esimede derdim kiz olsa neyse ama erkek ben istemiyorum sen gidiceksin ise ben kalcam yalniz.. Huzursuz olmak istemiorum kendi evimde de, ama onun ailesinin yaninda esin konussun. Delikanli oglan ben giderim esim huzursuz olur pimpirikli bas edemeyiz falan desin yani.kendinide mecbur hissetme senin evin kimse kendi karar veremez senin evinde kalmaya sonucta

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X