- 8 Nisan 2015
- 173
- 100
- Konu Sahibi Kelebek040225
Hanımlar malum son zamanlarda doğalgaza baya zam geldi. Bu kadar zamlarla bu sene nasıl doğalgaz faturası ödiycez kimbilir. 3 petek yakmamıza rağmen bize gelen fafura 129 tl. Sizde durumlar nasıl?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bizde de 3 oda yanıyor oturma odası mutfak yatak odası sadece. Bu ay da 310 lira geldi bu kış nasıl geçecek bilmiyorumBizde de 3 oda yanıyor ve 300 den aşağı gelmiyor.
Geçen sene cayır cayır yaktığımızda, evde tshirtle gezerken bu fatura gelirdi.
Daha kış gelmedi diyoruz ama, geceleri hava - lere iniyor.Evet bizde de 3 oda yanıyor oturma odası mutfak yatak odası sadece. Bu ay da 310 lira geldi bu kış nasıl geçecek bilmiyorum
Evet bugünümüze şükür başımızı sokacak evimiz var en azından. Ama bu zamlar fena oldu. Bizim buralara kış geldi artık ekimden beri yakıyoruz. Bu ay daha da çok yaktık geçen seneye oranla baya fark olacak gibi duruyor.Daha kış gelmedi diyoruz ama, geceleri hava - lere iniyor.
Allah yakacağı olmayana, dar gelirliye, başını sokacak damı olmayana sabır versin.
Biz kadınlar gene dişimizden tırnağımızdan arttırıp, kendimizden yememizden ödün verip bir şekilde ısıtacağız evlerimizi.
Artık en azından evimiz var ve ısınıyor diye sevinecek hale geldik, zamlar her kesimin belini büktü.
size yine 160 gelmiş ne var ki ? 345 tl geldi bugün itibari ile..160 tl geldi daha kış gelmeden
bizede 345 tl gelmiş.. gecen sene en fazla 250 geliyordu.. cok canım sıkıldıdünkü gelen faturadan sonra canım baya sıkıldı
geçen ay 130 küsür gelmişti bütün odalar yanıyor ama arada 40-45 civarına getiriyordum geçen ayki faturadan sonra 37-38 civarına düşürdüm büyük bir ümitle enn fazla 130-140 tl gelir derken 180 gelmesin mi
artık tasarruf yapacağım derken evde kışlık tayt ve hırkayla geziyorum
geçen sene ne güzeldi ya 50-55 yaktığımız zamanlarda bile en fazla 28o tl gelmişti
anlaşıldı bu sene bol bol üşüyecez hasta olacaz
canım bu faturaya göre eviniz kaç derece peki ?Evet bizde de 3 oda yanıyor oturma odası mutfak yatak odası sadece. Bu ay da 310 lira geldi bu kış nasıl geçecek bilmiyorum
Yok o ekim ayı faturasıydı ekimde havalar iyidi kasım gelecek kombi ayarını baya yükselttim 300 üstü bekliyorum bu ay keşke hep 160 gelsesize yine 160 gelmiş ne var ki ? 345 tl geldi bugün itibari ile..
bizde alt üst dolu 3+1 ama evim küçük.bütün odaların petekleri açık.bizede 345 tl gelmiş.. gecen sene en fazla 250 geliyordu.. cok canım sıkıldı
ama benim evim kuzey cephe.. alt üst boş
4 petek en düşük derecede 1 ay kesintisiz yandı 180 lira fatura geldi kara kış geldiğinde ne ödeyecez Allah bilirHanımlar malum son zamanlarda doğalgaza baya zam geldi. Bu kadar zamlarla bu sene nasıl doğalgaz faturası ödiycez kimbilir. 3 petek yakmamıza rağmen bize gelen fafura 129 tl. Sizde durumlar nasıl?
Evimiz alt üst boş kuzey cephe 40 derecede yakıyoruz 310 lira geldi. Ev 22 derece oluyor genelde. Sizin kaç oluyor evin sıcaklığı. Bulunduğumuz ile göre de değişiyor sanırımcanım bu faturaya göre eviniz kaç derece peki ?
Termostat iyi diyorlar ama biz kirada oturduğumuz için taktıramıyoruz. Ben de mandalla kaldırdım perdeleri. Bir de arada kombiyi kapatmak işe yaramıyor diyolar ama ben emim değilim sürekli yanınca daha çok geliyo sanki yabu arada hanımlar tasarruf yapmak için neler yapmalıyız yani peteklerin önünü kapatmıyorum.
perdeleri mandal taktım vs
başka neler yapabiliriz