bacim yasin 26 bosver gitsin.
adamin evlenesi var muhtemelen. cogu arkadasi evlendi,ailesi ondan bir haber bekliyor, duzenli cinsel ilişki arayisi var, su an yasadigi hayattansa evli olmak istiyor vs vs
ne sebepleyse evlenmek istiyor. sense onun standartlarinda bir kizsin. o yuzden tum hayalleri senin uzerinde.
bu yaslarda 25 sonrasi o kadar erkek var ki benzer, sirf onlar yüzünden flortten sogumuştum:) bak sen bugun ayril. ne zaman yeni , ayni standartlarda bir kizla tanissin tum hayaller onun uzerine kurulur. cunku sen ozne degilsin. adamin mutlu aile fantezisinde bir nesnesin. sen ya da x ya da z yani. cok da onemli degil.
bence yol ver gitsin. israrla, hatirla gonulle sevgili olunmaz.
zamanla sevme meselesine gelince ben hic elektrik almadigim, öpüp koklamak istemediğim bir iliski icinde olmadim. o cekim hep vardi. ama simdiki sevgilim tanistigimiz ve takildigimiz yillarda benim icin "tatli ve iyi bir insan"di. hatta konusmayi kesmistim gayet de onsuz hayatima bakiyordum tum sevgililerim gibi. ama sonra bir döndü, pir döndu. biz tekrar basladik o gunden beri benim icin dünyadaki tek insan. tek mesaji bes saat yüzümü güldürüyor, 37 yil sonraki yildonumumuz icin bile planimiz var, en ufak bir suphem yok 37 yil sonra beraber olmayacağımiza dair.
bence hic bir kadin yaşi geldi diye, aman ayrilmadik çıkıyoruz iste diye birlikte gelecek kurmaya heyecan duymadığı kimseyle evlenmemeli.
sen de evlenme.
ben 26 yasimda isi evi arabasi oldugu icin, askerligini tamamlayip isini kurdugu icin tanistigimiz aydan benle nisan hayalleri kuran cocukla devam etseydim cooook yuksek ihtimalle su an "hayatim daha baska olabilir miydi" diye dusunen bir es olacaktim. iyi ki de ayrilmisim. o da 9 ay sonra benim boylarimda, benim kilolarımda, benim gibi beyaz tenli ve güleç tatli kizla evlenmis :)