• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zamanında Ağzımın Üstüne Vursaymış Bunlar Olmazmış.....!

İdareler tek taraflı olmaz, tek taraflı olursa ilerde büyük patlamalar yaşanıyor, erkekte kadında birbirini duruma göre idare etmesini bilecek, eşler arasında tam bir iletişim olmalı, herşeyi konuşabilmeliler, sevgiden çok daha önemlidir saygı ve sağlıklı bir iletişim, konuşamıyor kavga ediyorlarsa ve kavga şiddete dönüyorsa ortada büyük bir sorun var demek oluyor, evliliğim devam etsin diyenler çözüm olarak terapiste gider, bu evlilik iflah olmaz diyenlerde ayrılır.
Haklısınız idare etmeyi kadın için söylemedim. Ama annemi ara demeyen erkek te az yani bu konu idare istiyo maalesef. Son tartışma da bu konudan başlamış

ama eşim hep böyle ve cok dagınık kaç kere dedim
bak toparlayamyrm halim yok mecalim yok die
adam hala aynı. dikkat edym yok misal..
birşey yap derim yapmaz sallar geçiştirir

haklı olabilirsin ama bu tavrınla istediğin sonuca ulaşabiliyormusun önemli olan o..
mesela söyledin yapmadı bırak ne zaman yaparsa yapsın bir daha söyle.. ama söylenme.. ve sende yapma .. kalsın öyle..

Esinizde hatalı ama sizde onun kadar hatalisin iz sanki sidik yaristiriyorsunuz (bizm buraların deyimi ) o sana inat sen ona ne bu yahu

arkadaşım, hamilesin diye çok yazmak istemiyorum, seni üzeceğim diye korkuyorum
bak ben şiddete çok karşı birisiyim
fakat yazdıklarından şiddet yanlısı birinden öte, artık çıldırtılmış birisi gibi geliyor bana eşin, hatta sıkılmış
yani ben, bugüne kadar karıncayı bile incitmemeye çalıştım, suya düşmüş böcekleri kurtarmaya çalışırım mesela, çocuklarıma asla el kaldırmam, kendi çocuğuna kaldıranı da görsem hiç çekinmem laf ederim vs vs vs
ama bazen, eşim çok üstüme geldiğinde, "şöyle bir tane vurmak istiyorum sana" derim mesela. vuracağımdan mı? hayır, asla, bir şekilde beni çıldırttığı için, mesela beni duymadığı için (mecazi anlamda) veya bile bile beni sinirlendirmeye çalıştığı için vs vs

bir de sürekli adama ders verir gibi bir halin var
karısı mısın öğretmeni mi belli değil
soyle bir tane vurmak istiyorum demenizde siddet egilimi degil mi ?? dusunce bile olsa o an onu yapmak istemissiniz bir de vuracagimdan degil deyipte yanlis olan dusuncenizi dogru gbi gostermeyin :-). sze ne ogretmeni mi ? karisi mi ? evet ogretmeniymis :-)

Bebeğin isminin ne olacağından anasına ne ki.. Ne istiyosanız onu koyun.. Sanki kaynananız doğuruyo da karışmaya hak görüyor..

evet yürümüyorda peki
eşimin beni şiddetle tehdit etmesi ne kadar dogru ?

Doğru diil tabi hele hamile bir bayana bu şekilde yaklaşmak, tehditkar tavırla konuşmak çok çirkin... Sende kabul et adamı kışkırtmışsın biz bizeyiz bak mesela ben kardeşime bir laf söylerdi ben on laf sayardım :KK53:

emin misiniz şu dağınıklık olayını da dikte etmediğinizden?
bence dikte ediyor olabilirsiniz, o da sinir oluyor olabilir

birde dağınıklık vs için kendinizi çok kasmayın yahu..
memleket meselesi haline getirip diş bilemeye gerek yok.. hayat uzun . ömür boyu dert edinilecek şeyler değil bunlar .. rahat olun biraz..

WilDClawZ WilDClawZ
doguma an be an yaklasmis biri olarak size yazacagim yorum beni cok arafta birakti. dolayisiyla sevgili muzurtilki muzurtilki 'nin yazdiklarina +1 diyorum.

hatalisiniz. belki hormonlarinizdan, belki mizacinizdan dolayi ama konuyu bu hale getiren kisi siz olmussunuz.

insanin boyle anlarca iki secenegi olur, esinizinki siddet yanlisi olmak degil, sadece tercih yapmak olmus bu iki secenekten:
  1. ya 'terbiyesizin terbiyesini verecek'
  2. yahut 'ona tas atana gul atacak'

soyle bir tane vurmak istiyorum demenizde siddet egilimi degil mi ?? dusunce bile olsa o an onu yapmak istemissiniz bir de vuracagimdan degil deyipte yanlis olan dusuncenizi dogru gbi gostermeyin :-). sze ne ogretmeni mi ? karisi mi ? evet ogretmeniymis :-)

cümlelere bakıyorum, gayet ciddi:110:
ikonlara bakıyorum, espri diyor:confused:
son cümle de espri diyor:rolleyes:
yorumunuzu nasıl yorumlayacağımı bilemedim gerçekten
o_O

canımm benım cok buldum gerçekten bu Iyı durumu bılırım :( Masallah bak bebısın yolda sen sımdılık onu dusun. Kucağına alınca melegını tavır yap bak nasıl uzerıne tıtrıyor. Allah yardımcın olsun gonlunu ferah tut sen :*

canımm benım cok buldum gerçekten bu Iyı durumu bılırım :KK43: Masallah bak bebısın yolda sen sımdılık onu dusun. Kucağına alınca melegını tavır yap bak nasıl uzerıne tıtrıyor. Allah yardımcın olsun gonlunu ferah tut sen :*
gönlümü ferah tutacak birşeyim kalmadı bu adam mı benim üzerime titreyecek hayatta titremez :(

Back