Arkadaşım boş boş konuşma ya somut delilmiş de hani belge ses kayıt var mı elinde? konuşuyorsun anca Fetullah terör örgütüne destek verin sonrada bana şehitler den bahsedin.[/QUOTE]Evet şu saatten sinra kitap okuduğuma ve akıllı olduğuma kanaat getirdim. Nedenmi? Çünkü bu kadar somut delile karşı tek bir somut delil sunamadınız. Evet Erdoğan eline silah alıp vurmadı ama bu yapılanlar inun elinin kirlenmesinede sebep oldu. Yani soBelgeçıkacaknlamda maalesef onun parmağı var. Kinu nedrnmi buraya geldi? Siz şehitleri unutup kayyımlarla hayatınızı neşe ile sürdürüyorsunuz ya işte buna ben katlanamıyorum. Bizzat doğudayım ve neyin ne olduğunu cokk iyi biliyorum. Bildiklerimi anlatamıyorum çünkü masum çocuklatıma yazık olur, mevzu içeri almalatı değil.
Somut nedir biliyormusunuz? Gözle görülüp elle tutulan şeydir. Yığınla ses kaydı çıktı ama montaj dendi. Sonra da dinledi dendi. Eğer dinlendiyse montaj olmadığını açıklıyor ve suçludur. Dinleme yoksa ortada suçta yok. Allah aşkına olgun polisin yakaladıgı teröristler gibi birşey yazın arama motoruna. Belge çıkacaktır. Zaten aileside inkar etmiyor. Ben iclerindeyim arkadaşım. Size masumları terör diye yutturuyorlar ama gerçek terör aramızda.