Kabatasta nasil bas bas bagriliyordu "benim basörtülü bacima bunu nasil yaparlar,.." Yine kendini magdur ilan etmislerdi. Eh Fetullahci oldu diye basörtülü baci olmuyormu?
Gercekten bu nasil bir vicdan? Kizin kafasi kanlar icinde.
Ha evet, zamaninda gezi'ye gülerek bakiyorlardi olaylara fakat eger adaleti savunuyorsak, daima savunmaliyiz. Yoksa geziciler icin "oh olsun" diyen insanlardan farkimiz olmaz. Eger kin beslemye baslarsak, diger tarafta daha kinlenip, ülke kinlene kinlene batar.
Cemaatin basortusunu baglama sekli baska kararsiz.O yuzden o basortu edebiyati lugatindaki basortusu kapsaminda degil yani.
Mesele hiçbir zaman başörtüsü degildi ki zaten.
tarikatlara oldum olası soğuk bakmışımdır zaten.Mesele hiçbir zaman başörtüsü degildi ki zaten.
AKP nasıl iktidara geldi? Kadınların oylarını toplayarak. Siyaset kadınlar üzerinden yürüyor da bazılarının haberi yok. Cemaat-AKP atışması yeni bir şey degildi zaten. Hep vardı. AKP iktidara gelmeden önce bile vardı. Biri nakşi digeri nurcu sonuçta. İkisi de iktidar peşinde, e böyle olacagı belliydi. Güçlü olan kazandı.. Tabi şimdilik, ilerde ne olur bilinmez.
Bir de şu var, CHP de son zamanlarda AKP'den örnek almaya çalışıyor da biraz geç kaldılar, çarşaf açılımı falan... Bir de şu haber var, tam komedi;
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/8-mart-afisleri-sana-ne.910394/
Kadınlar üzerinden kendi reklamını yapmışYa çok komik
Ha son olarak, bu sefer de linç Tikkabilla'ya patlamış. Geçmiş olsun diyelim.
tarikatlara oldum olası soğuk bakmışımdır zaten.
hepsi benim dediğim doğrudur der
yaptıkları din değil zaten siyaset
kendi yandaşlarını sömürürler.
ha sen tarikatlara karşıyım deyince de hepsi birlik olup seni aşağılar .
kuran müslümanı diye bir kavram çıkardılar aşağılamak için.
kendileri incil müslümanı mı acaba anlamadım ki.. :)))))))))))))))
bence de ...kuran müslümanlığı pek o anlamda bir akım değil sanırım.
yani kuran müslümanı derken dinin tek kaynağını kuran olarak kabul eden hadis siyer gibi diğer kaynakları hurafe olarak kabul eden bir kitle ki ben de bir çok yönden destekliyorum onları.
sonuçta hadis kitaplarında onlarca saçma hurafe var.
kuran en doğru kaynak olmalı değilmi?
sanki başörtülü kadına saldırılamaz da başörtüsüze saldırılır.
insanların algılarıyla ne güzel oynuyorlar...
bu dediğiniz iktidarın nimetlerinden faydalanmış ,iyi kötü bir memuriyete ya da kurumsal şirkete girmiş kadınlar için geçerli bence.başörtülü kadın her türlü sorundan muaf olmalı önlerine her hizmet gelmeli onlara göre. çalışmamalı ceplerine sürekli para konmalı kimse laf etmemeli vs.. böyle diye diye başörtülüler de kendini bir şey sanmaya başladı. bir yerde çalışmak bile zorlarına gidiyor resmen. sanki biz ayıla bayıla gidiyoruz.. çalıştığım yerde yaşadığım sorunlara dayanarak söylüyorum.
bu dediğiniz iktidarın nimetlerinden faydalanmış ,iyi kötü bir memuriyete ya da kurumsal şirkete girmiş kadınlar için geçerli bence.
yoksa kendi alınteriyle para kazanan ,kimseye minnet etmeyen bir sürü emekçi kadın var başörtülü başörtüsüz..
maalesef öyle .bize hep iktidar nemacıları denk gelmiş herhalde. ya da nemalanma sevdasında olanlar.
O zaman niye başörtülü bacım diye ortalığı inlettiler aylarca?
üstelik gerçek olmayan yalan bir olay için hem de..
tarikatlara oldum olası soğuk bakmışımdır zaten.
hepsi benim dediğim doğrudur der
yaptıkları din değil zaten siyaset
kendi yandaşlarını sömürürler.
ha sen tarikatlara karşıyım deyince de hepsi birlik olup seni aşağılar .
kuran müslümanı diye bir kavram çıkardılar aşağılamak için.
kendileri incil müslümanı mı acaba anlamadım ki.. :)))))))))))))))
Siyaset böyle işler de ondan. Oy toplamak için elinden geleni yapabilirsin demektir, kendi ideolojine uygun insanlara onları etkileyecek sözler söyle demektir. Demokrasi demek bu demek, sen ne zannetmiştin? Halkın kendi kendini yönetmesi falan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?