Oooo bu kadar alıntı ile karşılanmak gözlerimi yaşarttı .
İlginize layık olamayıp tek tek cevaplayamayacağım , kusura bakmayın e mi ?
Sizin hiç cemaatten tanıdıklarınız var mı bilemiyorum fakat evet o kadınlar oraya "erkekler" tarafından gönderildi . İster kalkan diyin adına , ister kadına olası bir durumda daha az şiddet uygulanır , ister sadece kadın duyarlılığı . O kadınlar oraya , sadece işte bugün bol bol malzeme yapılan "baş örtülü kadınlar yerlerde sürüklendi" üzerinden nemalanılsın diye gönderildi . Şimdi bu durumda inancı gereği taktığı örtüyü , böyle çirkin bir siyasi çıkar uğruna kullanan mı daha hassas ben mi ?
Neyse, lafımı eğip büküp kadın hakları üzerinden bana saldırmadan , dağın görünmeyen tarafında asıl kadının , erkek hegomanyasında kullanıldığını , o kadınların oraya kendi dava arkadaşları "erkekler" tarafından zaten dayak yesin ve bunu kullanalım diye gittiğini bilse idiniz ; benim kadının arkasına saklanmak erkeklik değil lafımıda anlardınız .
Gelelim zulüm tablosuna . Teşekkür ederim , yarın benimde kafam yarılsa benim içinde üzülecek arkadaşlara . Ben gün gelir bir dava uğruna sokaklara dökülür , yasa dışı eylemler yaparsam , ardından yediğim dayağın bla bla sını yapmam . Gözümü kararttıysam ölümüne karartmışıdır . Hem ayaklanayım , düzene karşı durayım hem düzen bana güç uyguladığında ağlayıp , çemkireyim bana göre değil .
Eğer memleket dingonun ahırı olmuşsa , buyursun herkes sokaklara .
Ha bu arada , bu tablo karşında ah lanıp vahlanmadığım mesajım insanlık dışı bulunmuş ama ne hikmetse aynı tabloya gram üzülmedim , beter olsunlar Erdoğandan da cemaatten de nefret ediyorum diyenler yine beğenilmiş . Anlamadım şimdi mesele her kim olursa olsun zulüme (ben ortada bir zulüm görmüyorum o ayrı) ses çıkarmaksa , Erdoğanı sevmeyenler bu tabloya üzülmediğinde neden insanlıktan çıkmıyor ?
Samimiyet yok çünkü. Bir çok kafanın tek amacı , bu yaşananlar üzerinden muhalif rant sağlamak .
Cemaatin ne olduğu ortada . Bu kadınların , elden gidiyor diye sokaklara döküldüğünüz Cumhuriyete karşı planlarını hiç dinlediniz mi bir cemaat sohbetinde ? Ha olsunsa , Erdoğana karşı dursunlarda , hangi rejimden hangi liderden hangi tarihimizden nefret ederlerse etsinlerse ; yine samimiyet sıfır . Ha kasımda hdp ye giden emanet oy , ha şimdi cemaate destek . Devlete karşı ittifak ... kimle olursa olsun .
Ben insanlar sokağa dökülemez, hak arayamaz , eylem yapamaz mı dedim ? Her şeyin bir usulü var . Erdoğanın usulsüzlüklerini örnek alıyorsanız bilemem .
Demem o ki ; insan hakları , kadın hakları , baş örtü hassasiyeti hepsi tırı vırı . Ben bu değerleri dilime pelesenk edip kullanmadım , kullanmam . Ha Erdoğan kullandığı zamanda en önde eleştirimi yaptım . Ne şiş yansın ne kebap ausum ya ben .
Gülenin arkasından gidip ülkeyi daha da boka sokma çabasındaki kafa hak arıyor , yazık . Erdoğanın arkadından gidip , size göre yine ülkeyi boka sokan kafa serada yetiştirilmiş embiseller öyle mi ?
Bu foruma kimsenin düşüncesini değiştirmek , kimseden takdir almak için yazmıyorum . Düşüncem neyse o .
Şimdi bakın o bizden nefret eden zaman bile kapatılınca , biz tüm objektifliğimizle onun da davasını savunuruz , böyle de perfect duyar timsaliyiz denilmesini de hem doğru hem inandırıcı bulmuyorum . Hani yukarlarda yazılmış ya bu baş örtülü kadınlara Chp iktidarı bunu yapsa ayaklanırdınız ama diye ... Heh işte rejimi aleni tehdit eden zaman gazetesi ahvalini Chp iktidar olup kapatsa idi , sizde bir helal olsun çekerdiniz .
Mesela şuan bana görede gram gerçek gazetecilik yapmayan Akit ? Herkes kapatılsın diyor . Onunda yazdıkları hak ve basın özgürlüğü değil mi ? Onlarda kapatılınca sevinecek olanlar (tüm akit konularına bakabilirsiniz) eylem yapıp polise karşı durunca , onlar içinde mi üzülecek ? İlginç.
Bana şimdi aus sen şunu anlamıyorsun , biz sevmesek , haklı bulmasakta bu şiddetin karşısındayız ile gelmeyin rica edeceğim . Öyle gelecek olan yazdıklarımı bir daha okusun .
Cemaati günahım kadar sevmem ama bu yaşananlar insanlık dışı , mesajlarını nereye koyacağımı bilemiyorum . Devletten bahsediyoruz bilmem farkında mısınız ? Zamanında kendine tehdit unsuru görenleri asan , darbelerle indiren devletle şimdi AYM ye saygı duymuyorum , gazeteleri kapatıyorum , çok muhalif olanı içeri tıkıyorum dediğiniz devlet aynı devlet . İşte o yüzden samimiyetsiz duyar kasıp , bundan nemalanmak benim kalemim değil .