Keşke olay olup bitip yani sonucu olumlu olumsuz nolcaksa olsaydıda öyle yazsaydın buraya be pitipiticim.Ben 4,5 yıldır evliyim.ondan öncede 4,5 senedir beraberdik eşimle.ettimi sana 9 sene.biz ne badireler atlattık bi bilsen,anlatsam roman olur.çok acılar çektim,çektik,senin gibi boşansam mı acaba dediğim,eşimi evden uzak tuttuğum,perperişan ona da acı çektirdiğim zamanlarım oldu.
Sana şunu söyleyeyim önce;hadi boşanalım demek ağızdan bi anda çıkıveriyoda,gerçekten o noktaya gelmek,çok kötü bişey.Ne kadar zamandır evlisin bilmiyorum ama,hayır,hayatın heba olmayacak canım benim;eğer eşinde seni seviyorsa ama...Sabır arkadaşım,sabretmek çok önemli bu noktada.Erkekler çocuk ruhlu,adam ayırt edemiyo işte,afallıy
nunla aynı evi,aynı yatağı,aynı sofrayı paylaşan sensin,o hala evet,ailem diye annesini babasını kardeşlerini söyleyebiliyo.gerekirse her seferinde biz artık evliyiz,ben senin karınım,bigün bebeğimizde olacak,senin ailen benim diyeceksin.Sabır,Emek,Zaman..bunlar çok önemli bi evlilik için.Banada uzun süredir evli olanlar ben yeni evliyken anlatıyodu,ama ben o psikolojimle algılayamıyodum,boşanmak kaçış kurtuluş yolu olarak daha kolay geliyodu.bende babamlarda kaldım,benide eşim aramıyodu,krizlere girdim,hastane hastane dolaştık.şimdi olsa yapmam,daha soğukkanlı,daha olgun davranırım.Kaldıki ben artık babamların evinde ancak misafir olabilirim.Evim,düzenim,çocuğumun düzeni,yatağım her şeyim ayrı.Aile terapisti,psikolog ya da,lütfen gidin,önce istersen bi tek başına git bak çok iyi geliyo.Kendine zaman tanı,eşine zaman tanı.Bir evlilik helede bu zamanda kolay kurulmuyo,bitirmek kolay,git yarın adliyeye,eline bi liste veriyolar,o belgeleri topla götür,devlet sana avukat ayarlıyo,tek celsede oldu bitti,ama bitmesin,yazık günah.Güzel günleriniz olsun eşinle,güzel anılar biriktirin,gülerek an bu günlerini zamanı gelince.
Sabret,dua et,Allah yardım edecek,mükafatlandıracak seni mutlaka.Bu arada ben eşimi seviyorum,eşimin ailesini de kendi ailem gibi benimsedim artık,eşimin annesi geçen yıl vefat etti,onca yaşanılana rağmen yanında durmaya,torunuyla bolca vakit geçirmesini sağlamaya hiç gocunmadım o hastayken.ben istenilmeyen gelindim diyeyim sana kısacası,sen anla beni.Taşlar oturacak yerine.Daha çok genciz.Daha neler görücez,neler yaşayacağız kimbilir.