Biz zaten bosanip baristik oglumuz 6 aylikken.. bosanma evresi sancilidir,ama guclu olursan asilmayacak sey yok. Gecmiste yazdiklarina baktim.. biz balayinda baslamistik tartisma kavga.. tamam esim bana tek kotu laf etmedi ama aile hep ailesi,beni katamadi,hep hakli,hep umursamaz. Kavgaliyken rahatca uyuyan bir adam.. kararim belli,yalnizca dogru zamani ve kosulu bekliyorum. Bir ev tutup ogluma bir duzen kuracak kivamda olmaliyim annemin evine donemem. Ama bak senin bir evladin yok. Ben 2.5 yildir evliyim keske cocugum olmadan ayrilsaydim diyorum.. bosanmaktan korkma.. guzel dusun,yeniden asik olacaksin. Sana deger verecek bir insan cikacak karsina.. anne olacaksin. Hayat bencil insanlarla yurumuyor inan bana.. kendini o mutsuzluktan kurtarinca once buyuk bir bosluk yasayacaksin sonra tad almaya baslayacak ve iyi ki kurtulmusum diyeceksin.. yarin esinin karsisinda aglama,kararli dur. Bosanalim de,tamam derse eyvallah de ve yat uyu.. sen ne kadar guclu olursan o kadar karsilik aliyorsun. Allah hakkinda hayirlisini versin.