zaman dursa. yarin gece bosanma karari alicaz ..... 26.03.2015

karı koca arasına girilmez demiş atalar boşa dememiş.şimdi ailen kötü mü oldu

Eşine söyle aileni bi şekilde ikna etsin madem istiyosun, ailen kararlıysa bu kadar onları ezersen pişman olup geri dönmek zorunda kaldığında yüzün olmaz,gene ailene muhtaç olduğun günlerin olabilir,isterse evine dönmen aylar alsın asla aileni ezip gitme,gönüllerini alın,eşin ailene söz versin kızınızı üzmicem onu seviyorum siz de göreceksiniz ne kadar iyi anlaştığımızı diyip ikna etsin,hatalarımı gördüm yuva kolay kurulmuyo bundan sonra aynı hataları tekrarlamıcaz desin lütfen ama lütfen üzme aileni..

ben de aynıyım.hergn lanet ediyorum evlendiğime onu tanıdığm güne.

Ezmem ailemi . Barisali oldu baya gel diyo ama ailemin razisi olmadan gitmiyorum. Ama onlarda eşimin yapicagi her yolu kapatıyorlar. Geliyim konuşayım diyo yok. Hepsiyle tek tek konuşuyor yok . . Çok duvar örüyorlar . bekliyorum sadece inşallah onlarda eşimin pişmanlığını görüp inanırlar . Üzülüyorum

yazık

Ailesini ezen kim ??? Ezmek nerden çıkıyor ? Ben eşimle baristigim halde ailemin onayını bekliyorum günlerdir. Ne konuşuyorlar ki boş boş ?
Arkadasım kullandığın kelimelere dikkat et, esinle kotuyken dolu yorum yapılıyordu da şimdi mi bos oldu

Ben ailemi ezmezdim çünkü sana şimdiye emek verip büyüttüler elin oglu her türlü muameleyi sana reva görsün ama yine de kocandır felan diyemecegim bu cefakarlıga katlan da demeyecegim..

Ailen yönünden şanslısın çünkü evlatlarına sahip çıkmadıkları için boşanamayan kadınlar dolu bu forum..

Eşin sürünsün bir güzel bu daha bence ona azzzzz bile !

Az çabalasın görsün kaybetmeyi dibine kadar görsün ki anlasın dunyanın kaç bucak oldugunu..

Eşinle barış ya da barışma diyemem ama can çıkar huy çıkmaz..Hani sırlar dunyasındaki gibi sihirli bir değnek değmiyor bu adamlara sadece evindeki huzurundan yemegini yapan çamaşırını yıkayan kadından yatak arkadasından oldu diye böyle sızlanıyorlar

Sizin dediğiniz gibide düşünüyorum , onuda ilk defa bukadar pişman ve çabalarken görüyorum . Bilmiyorum dilerimki dediklerini verdiği sözleri yapar. . Bu arada tabikide ailemi ezip gitmem . Onların onayını bekliyorum . Allahım hayır etsin

ilk sayfayi okudum ama son sayfada baristik filan demisiniz...aradaki problemleri cozebildiniz mi ? yuvayi dagitmak kolaydir ,asil onemli olan zorluklara karsi savasip yuvayi kurtarmaktir. anneanemin cok sevdigim bi sozu var

mutlu evliligi herkes yurutur
onemli olan zor u yurutup mutlulugu yakalamaktir...

Eşine yine de ailenle ilgili fırsat verme, gitmemdk kendi kararın gibi davran. O kadar şeyi yapıp edip bi de, ailesi zorla ayırdı demesin sağa sola. Ondan sonra o sütten çıkmış ak kaşık, senin ailen kızı doldurdu doldurdu yuvayı yıktı olur ona göre. Asıl edepsiz olur melaike, sen olursun aileci. O saatten sonra da barışana kadar he der sonra görmez bile aileni. Sen aileni kötü etme ne olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…