- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
Ailemi ezmemeye çalışıyorum ama çok sıkıldım bi durumdan. Eşim barismk icin dört donuyor . Çok psmanim hatalarimi anladım diyor. Barışmak icin her yolu deniyor ama her yolu kapatıyorlar ! Artık sinirlerim bozuluyor bu duruma. Annemle kavga etmeye başladım . Çünkü tavir ypmaya başladı . Gidersen Silerizler . Bilmem neler. Diyorum adam pişman bırakında bakayım gerçekten nekadar duzeltebilcez diyorum . Yoook !. Eşimle baristim gunleeeer oldu ama eve yollamıyorlar beni . Nolcak bilmiyorum . Canım fena sıkılıyor bu duruma
Eşine söyle aileni bi şekilde ikna etsin madem istiyosun, ailen kararlıysa bu kadar onları ezersen pişman olup geri dönmek zorunda kaldığında yüzün olmaz,gene ailene muhtaç olduğun günlerin olabilir,isterse evine dönmen aylar alsın asla aileni ezip gitme,gönüllerini alın,eşin ailene söz versin kızınızı üzmicem onu seviyorum siz de göreceksiniz ne kadar iyi anlaştığımızı diyip ikna etsin,hatalarımı gördüm yuva kolay kurulmuyo bundan sonra aynı hataları tekrarlamıcaz desin lütfen ama lütfen üzme aileni..Ailemi ezmemeye çalışıyorum ama çok sıkıldım bi durumdan. Eşim barismk icin dört donuyor . Çok psmanim hatalarimi anladım diyor. Barışmak icin her yolu deniyor ama her yolu kapatıyorlar ! Artık sinirlerim bozuluyor bu duruma. Annemle kavga etmeye başladım . Çünkü tavir ypmaya başladı . Gidersen Silerizler . Bilmem neler. Diyorum adam pişman bırakında bakayım gerçekten nekadar duzeltebilcez diyorum . Yoook !. Eşimle baristim gunleeeer oldu ama eve yollamıyorlar beni . Nolcak bilmiyorum . Canım fena sıkılıyor bu duruma
bak ben de seninle aynı şeyleri yaşadım
belki bi kaç kere yazmışımdır buraya
biz eşimle bir aydır ayrı yatıyoruz.
ortak bişey paylaşmıyoruz.
kahvaltı yemek filan da yapmıyodum.ama bunlar benim vicdanıma dert olduğu için yapmaya başladım.
bi taraftan son sürat sınavıma hazırlanıyorum.olumlu gelişmeler bile var.
bi evin içinde sevilmek için çırpınmak ne demek en iyi ben bilirim.
bi evin içinde deli gibi sevdiğin adam saçını okşasın, iki güzel söz söylesin diye gözünün içine bakmayı da en iyi ben bilirim.
bi evin içinde yemek yaptığımda iki güzel bişey giydiğimde iltifat almayı deli gibi istemeyi ama alamamayı en iyi ben bilirim.
ayrı yattığımızda ben sensiz yatamam demesini beklemeyi.
o yatakta yalnız başına ağlayarak uyumayı.
işte biz yanlış adamlarla evlendiğimiz için hep sevilmeyi bekleyip durduk.
sonuç : geceler boyu ağlamalar ve sabah bi yabancıyla aynı evde yaşamaya çalışmak.
ve bunu normalmiş gibi kabul etmek.
dün gece bile okuduğum hikayede kahramanın babası ölüyodu.o kadar gücüme gitti ki.ağladım hıçkıra hıçkıra. eşim geldi yüzümü yıkarken.noldu niye ağlıyosun dedi.konuştuk iki cümle.yine beni suçlamaya başladı.dışarı çık konuşmak istemiyorum dedim.o gitti uyudu ben yine uyuyamadım kaç saat.kalktım namaz kıldım.biraz sakinleştim çok şükür.
şu an aynı evde yaşıyoruz ama hiç bi ilişki yok aramızda.
sınav geçince de alıp başımı gitcem.ne kendi ailemi dinlicem sen başkasını.
bu benim hayatım.
ve ben mutsuz olmak her gece ağlayarak uyumak , her sabah ağlayarak uyanmak için gelmedim bu hayata.
evet bi yanlış yaptım.beni sevmeyen bi adamla evlendim.
bu dünyada bu hatayı yapan - yada boşanan ilk kadın ben değilim.
kendimi yeterince suçladım ama artık ben üzülmeyi hak etmiyorum.
allahıma sığınıyorum.bana doğru yolu göstermesi için.
dua ediyorum eşime akıl fikir bana sabır vermesi için.
ve şunu çok iyi biliyorum ki bu insanlar kendilerinden başkasına değer vermezler.
eşin veya eşim hiç bi zaman bizi sevmiyecekler.
bunu kabul et.ve yoluna öyle devam et.
ben de çok ağladım bunu kabul edene kadar.
ama her gün tekrar ede ede anladım.
senin altın cümlelerin kırmızı yazdıklarım.
daha fazla acı çekmek istemiyosan lütfen söylediklerimi hafife alma.
senin acını en derinden hisseden benim.emin ol.
Ezmem ailemi . Barisali oldu baya gel diyo ama ailemin razisi olmadan gitmiyorum. Ama onlarda eşimin yapicagi her yolu kapatıyorlar. Geliyim konuşayım diyo yok. Hepsiyle tek tek konuşuyor yok . . Çok duvar örüyorlar . bekliyorum sadece inşallah onlarda eşimin pişmanlığını görüp inanırlar . ÜzülüyorumEşine söyle aileni bi şekilde ikna etsin madem istiyosun, ailen kararlıysa bu kadar onları ezersen pişman olup geri dönmek zorunda kaldığında yüzün olmaz,gene ailene muhtaç olduğun günlerin olabilir,isterse evine dönmen aylar alsın asla aileni ezip gitme,gönüllerini alın,eşin ailene söz versin kızınızı üzmicem onu seviyorum siz de göreceksiniz ne kadar iyi anlaştığımızı diyip ikna etsin,hatalarımı gördüm yuva kolay kurulmuyo bundan sonra aynı hataları tekrarlamıcaz desin lütfen ama lütfen üzme aileni..
Niye ailem kötü olsun ya ne diyosun ?karı koca arasına girilmez demiş atalar boşa dememiş.şimdi ailen kötü mü oldu
yazıkAilemi ezmemeye çalışıyorum ama çok sıkıldım bi durumdan. Eşim barismk icin dört donuyor . Çok psmanim hatalarimi anladım diyor. Barışmak icin her yolu deniyor ama her yolu kapatıyorlar ! Artık sinirlerim bozuluyor bu duruma. Annemle kavga etmeye başladım . Çünkü tavir ypmaya başladı . Gidersen Silerizler . Bilmem neler. Diyorum adam pişman bırakında bakayım gerçekten nekadar duzeltebilcez diyorum . Yoook !. Eşimle baristim gunleeeer oldu ama eve yollamıyorlar beni . Nolcak bilmiyorum . Canım fena sıkılıyor bu duruma
Neye ya ?
Aileni ezmene yazık demek istemişNe sacmaliyorsunuz arkadaşlar siz ?
Ailesini ezen kim ??? Ezmek nerden çıkıyor ? Ben eşimle baristigim halde ailemin onayını bekliyorum günlerdir. Ne konuşuyorlar ki boş boş ?Aileni ezmene yazık demek istemiş
Arkadasım kullandığın kelimelere dikkat et, esinle kotuyken dolu yorum yapılıyordu da şimdi mi bos olduAilesini ezen kim ??? Ezmek nerden çıkıyor ? Ben eşimle baristigim halde ailemin onayını bekliyorum günlerdir. Ne konuşuyorlar ki boş boş ?
Bilip bilmeden konusulursa benim icin boştur ! Bukadar.Arkadasım kullandığın kelimelere dikkat et, esinle kotuyken dolu yorum yapılıyordu da şimdi mi bos oldu
Ne bilsin insanlar sen ne yazarsan o kadar!Bilip bilmeden konusulursa benim icin boştur ! Bukadar.
Afiyet olsun sana o çayla .Ne bilsin insanlar sen ne yazarsan o kadar!
Üsluba bak cay demle
Sizin dediğiniz gibide düşünüyorum , onuda ilk defa bukadar pişman ve çabalarken görüyorum . Bilmiyorum dilerimki dediklerini verdiği sözleri yapar. . Bu arada tabikide ailemi ezip gitmem . Onların onayını bekliyorum . Allahım hayır etsinBen ailemi ezmezdim çünkü sana şimdiye emek verip büyüttüler elin oglu her türlü muameleyi sana reva görsün ama yine de kocandır felan diyemecegim bu cefakarlıga katlan da demeyecegim..
Ailen yönünden şanslısın çünkü evlatlarına sahip çıkmadıkları için boşanamayan kadınlar dolu bu forum..
Eşin sürünsün bir güzel bu daha bence ona azzzzz bile !
Az çabalasın görsün kaybetmeyi dibine kadar görsün ki anlasın dunyanın kaç bucak oldugunu..
Eşinle barış ya da barışma diyemem ama can çıkar huy çıkmaz..Hani sırlar dunyasındaki gibi sihirli bir değnek değmiyor bu adamlara sadece evindeki huzurundan yemegini yapan çamaşırını yıkayan kadından yatak arkadasından oldu diye böyle sızlanıyorlar