Şu yazdıklarının aynısını yaşıyorum..Allahım ne kadr ağır duygular..aslnda toplum içinde ne kadr dik ne kadr güçlü bi kadınsın,ve hatta güzelsin..ama dört duvar içinde bi adam seni hiç ediyor..
Biz iyiyken fena değiliz aslnda..güleriz tv ye bakrz vs.ama aramza bi soğukluk girmesin..o kadın olur ben adam..mesela konu açmştm uzn bi zamn küstük die..benm d.günmde barştık sayılır..pastadır şudur budur..o akşam güzel bi gece geçirdik..ertesi gün watsaptan çok güzeldi die yazdı..bu akşam devam ederiz die konştuk..O kadr yorgun ve uykuszdumki,sırf gündüzki yazışmanın üstüne erkektir dedim hazırlandm duşumu aldım..geldi yemek yedi omzuma doğru uzandı..telde nette geziniyo..hareket yk..ima ettm..evt hayatm öle konşmştk ama ben yine yorgun geldim dimi dedi..sen ciddimsn dedim..Ama şöle böle..hala farklı yönde bi yaklaşımı yok..kendimi o kadr kötü hissettmki..sanki ben çok afedrsnz azgın kudurmş bi kadınım..hazırlanıp onu bekliyorum ve tık yok..ne kadr aptalım ben yaa dedim..sinrlerm boZldu ağlayark söylendim baya..sen kendini ne sanıyosun bana kendimi böle kötü hissettrmeye ne hakkın var dedim..herkes çalşyo herkes yoruluyo sanki bi oda taşı alıp diğer odaya taşıyacaksın dedim..Ağlaya ağlaya gittim yattım..insan gelir ,en azından sonrasında telafi etmeye çalışır..yok..öle ağlaya ağlaya uyumşum..sabah işe bırakırken elimi tutup kuru bi özür diledi..akşam yine yaklaşan yk..soraki akşam yine..yine..yine..kadınlığımı unuttum..ve bu durum böle kaçıncı..kaç defa böle azgın sapık bi kadınmşım gbi hissedişim..çok çok özür diliyorum,ilişkiye hazır hale gelip bile yarıda kestiği çok olmştr..noolur bu yazdklarımdan dolayı beni ayıplamayın..istiyormki isteneyim arzulanayım..kadın oldğmu hissedeyim..aramzın iyi oldğu bikaç günde de sarılıp uzansak,birbirimzi sevsek..bunlar her geçen gün daha da azaldı..artık nasıl davranacağmı şaşırdm..mutsuzum yalnızım..çok yorgunum çookk