zaman dursa. yarin gece bosanma karari alicaz ..... 26.03.2015

o kadar çektin ailen üzüldü sen boşanma aşamasına geldin. biz barıştık hop ailem her şeyi unutsun demek bencillik oluyor. ailenin evine gider gider gelirsin bu durumda. Bırak sürünsün iyice.
o kadar çektin ailen üzüldü sen boşanma aşamasına geldin. biz barıştık hop ailem her şeyi unutsun demek bencillik oluyor. ailenin evine gider gider gelirsin bu durumda. Bırak sürünsün iyice.
Haklısınız iyice çıkmazda kaldım bu isin sonu nereye varicak bekliyorum sadece

Eşine yine de ailenle ilgili fırsat verme, gitmemdk kendi kararın gibi davran. O kadar şeyi yapıp edip bi de, ailesi zorla ayırdı demesin sağa sola. Ondan sonra o sütten çıkmış ak kaşık, senin ailen kızı doldurdu doldurdu yuvayı yıktı olur ona göre. Asıl edepsiz olur melaike, sen olursun aileci. O saatten sonra da barışana kadar he der sonra görmez bile aileni. Sen aileni kötü etme ne olursa olsun
Aynen öyle oluyor valla. Bana diyorki ailen barismamizi istemiyor kızlarının yuvası yıkılınca çok mu mutlu olcaklar diyor. Sanki onlar yıktı. Biz ikimiz yıktık bu evliliği.

özet olarak ne olmuş biri anlatsa keşke
Adam karısına kaba saba davraniyormus sürekli annem annem diyormuş . Karısı kendini hep değersiz hissediyormus. Sonra bosancam diyip anasının evine gidiyor. Adamda çok pişmanım hatalarimi anladım yerini anladım değerini anladım diye dört dönüyormuş. Boylemis :)

Adam karısına kaba saba davraniyormus sürekli annem annem diyormuş . Karısı kendini hep değersiz hissediyormus. Sonra bosancam diyip anasının evine gidiyor. Adamda çok pişmanım hatalarimi anladım yerini anladım değerini anladım diye dört dönüyormuş. Boylemis :)
Hahaha:) alemsin ya. Neyse ki kotu gunler geride kaldi. Dur bakalim vardir bunda da bir hayir. Ailen ne kadar sahip cikarsa esin kaybetme korkusunu o kadar yasar. Bir hada yaparsa hatta yaparsaniz geri donusu olmayacagini bilir incitmeye kotkarsiniz. Birde derler ya kol kirilir yen icinde kalir diye artik sorunlari evden disari cikartmamayi ogrenirsiniz yaniiii bunda dabir hayir vardir sikma canini az sabir.

Niye ailem kötü olsun ya ne diyosun ?

senin yaptığım yorum sonrası diyoruz.Neyse senin psikoloji normal değil şu an sağlıklı cümleler kuramıyorsun..Allah yardımcın olsun canım.. Ama şunu da bil...Sana yaşattığı onca şeyden sonra kuru bir özür iki damla gözyaşına tav olma..

Arkadaşlar konu sahibinin üzerine boş yere gidiyorsunuz.

Ailesini ezmek istemediğini yazmış, arada kaldığını yazmış ama bizim tarafımızdan suçlayıcı bir tavırla karşılaşmış. Haliyle tepki verdi. Bence konuyu gereksiz noktalara çekmek doğru değil.

Burada mücadelenin tarafları bizler ve konu sahibi değiliz, konu sahibi ve eşi. Bu çerçevede kalmakta fayda var.

Konuyla ilgili yorumuma gelince, doğrusu ailenin sana rest çekmesini hoş bulmadım. Bu adam senin eşin sonuçta. Ona bir şans daha vermen kadar doğal bir şey olamaz. Sonuçta ortada çoğumuzun affı olmaz kusurlar olarak gördüğü aldatma veya şiddet gibi sorunlar da yok.

Koşa koşa evine dönmen doğru olmaz tabi ki ama eşinin kendini sana kanıtlamasına bir fırsat vermek iyi bir fikir olabilir. Bence ailenle konuş, onlara hemen geri dönmek niyetinde olmadığını ama eğer eşin gerçekten değiştiyse ona bir şans vermek istediğini anlat. Onlar da haklı kendilerince. Kızlarının gözlerinin önünde çektiği acı onları ne hale getirmiştir düşünsene. Tekrar aynı şeyleri yaşamandan korkuyorlar.

ailen senin goremedigini goruyo kesinlikle.. kim ister evladinin yuvasi yikilsin, bosansin? bu zor seyi bile istiyolarsa, dur bi dusun bakalim deli mi bunlar yoksa hakli mi diye.. aileni sakin karsina alma.. ve insanlar degismez, bunu cok iyi yaz aklina.. sans vermek istiyosan bile ailenle kotu olmadan bi yolunu bul..

bak ben de seninle aynı şeyleri yaşadım
belki bi kaç kere yazmışımdır buraya
biz eşimle bir aydır ayrı yatıyoruz.
ortak bişey paylaşmıyoruz.
kahvaltı yemek filan da yapmıyodum.ama bunlar benim vicdanıma dert olduğu için yapmaya başladım.
bi taraftan son sürat sınavıma hazırlanıyorum.olumlu gelişmeler bile var.
bi evin içinde sevilmek için çırpınmak ne demek en iyi ben bilirim.
bi evin içinde deli gibi sevdiğin adam saçını okşasın, iki güzel söz söylesin diye gözünün içine bakmayı da en iyi ben bilirim.
bi evin içinde yemek yaptığımda iki güzel bişey giydiğimde iltifat almayı deli gibi istemeyi ama alamamayı en iyi ben bilirim.
ayrı yattığımızda ben sensiz yatamam demesini beklemeyi.
o yatakta yalnız başına ağlayarak uyumayı.
işte biz yanlış adamlarla evlendiğimiz için hep sevilmeyi bekleyip durduk.
sonuç : geceler boyu ağlamalar ve sabah bi yabancıyla aynı evde yaşamaya çalışmak.
ve bunu normalmiş gibi kabul etmek.
dün gece bile okuduğum hikayede kahramanın babası ölüyodu.o kadar gücüme gitti ki.ağladım hıçkıra hıçkıra. eşim geldi yüzümü yıkarken.noldu niye ağlıyosun dedi.konuştuk iki cümle.yine beni suçlamaya başladı.dışarı çık konuşmak istemiyorum dedim.o gitti uyudu ben yine uyuyamadım kaç saat.kalktım namaz kıldım.biraz sakinleştim çok şükür.
şu an aynı evde yaşıyoruz ama hiç bi ilişki yok aramızda.
sınav geçince de alıp başımı gitcem.ne kendi ailemi dinlicem sen başkasını.
bu benim hayatım.
ve ben mutsuz olmak her gece ağlayarak uyumak , her sabah ağlayarak uyanmak için gelmedim bu hayata.
evet bi yanlış yaptım.beni sevmeyen bi adamla evlendim.
bu dünyada bu hatayı yapan - yada boşanan ilk kadın ben değilim.
kendimi yeterince suçladım ama artık ben üzülmeyi hak etmiyorum.
allahıma sığınıyorum.bana doğru yolu göstermesi için.
dua ediyorum eşime akıl fikir bana sabır vermesi için.
ve şunu çok iyi biliyorum ki bu insanlar kendilerinden başkasına değer vermezler.
eşin veya eşim hiç bi zaman bizi sevmiyecekler.
bunu kabul et.ve yoluna öyle devam et.

ben de çok ağladım bunu kabul edene kadar.
ama her gün tekrar ede ede anladım.
senin altın cümlelerin kırmızı yazdıklarım.
daha fazla acı çekmek istemiyosan lütfen söylediklerimi hafife alma.
senin acını en derinden hisseden benim.emin ol.
Şu yazdıklarının aynısını yaşıyorum..Allahım ne kadr ağır duygular..aslnda toplum içinde ne kadr dik ne kadr güçlü bi kadınsın,ve hatta güzelsin..ama dört duvar içinde bi adam seni hiç ediyor..
Biz iyiyken fena değiliz aslnda..güleriz tv ye bakrz vs.ama aramza bi soğukluk girmesin..o kadın olur ben adam..mesela konu açmştm uzn bi zamn küstük die..benm d.günmde barştık sayılır..pastadır şudur budur..o akşam güzel bi gece geçirdik..ertesi gün watsaptan çok güzeldi die yazdı..bu akşam devam ederiz die konştuk..O kadr yorgun ve uykuszdumki,sırf gündüzki yazışmanın üstüne erkektir dedim hazırlandm duşumu aldım..geldi yemek yedi omzuma doğru uzandı..telde nette geziniyo..hareket yk..ima ettm..evt hayatm öle konşmştk ama ben yine yorgun geldim dimi dedi..sen ciddimsn dedim..Ama şöle böle..hala farklı yönde bi yaklaşımı yok..kendimi o kadr kötü hissettmki..sanki ben çok afedrsnz azgın kudurmş bi kadınım..hazırlanıp onu bekliyorum ve tık yok..ne kadr aptalım ben yaa dedim..sinrlerm boZldu ağlayark söylendim baya..sen kendini ne sanıyosun bana kendimi böle kötü hissettrmeye ne hakkın var dedim..herkes çalşyo herkes yoruluyo sanki bi oda taşı alıp diğer odaya taşıyacaksın dedim..Ağlaya ağlaya gittim yattım..insan gelir ,en azından sonrasında telafi etmeye çalışır..yok..öle ağlaya ağlaya uyumşum..sabah işe bırakırken elimi tutup kuru bi özür diledi..akşam yine yaklaşan yk..soraki akşam yine..yine..yine..kadınlığımı unuttum..ve bu durum böle kaçıncı..kaç defa böle azgın sapık bi kadınmşım gbi hissedişim..çok çok özür diliyorum,ilişkiye hazır hale gelip bile yarıda kestiği çok olmştr..noolur bu yazdklarımdan dolayı beni ayıplamayın..istiyormki isteneyim arzulanayım..kadın oldğmu hissedeyim..aramzın iyi oldğu bikaç günde de sarılıp uzansak,birbirimzi sevsek..bunlar her geçen gün daha da azaldı..artık nasıl davranacağmı şaşırdm..mutsuzum yalnızım..çok yorgunum çookk

Şu yazdıklarının aynısını yaşıyorum..Allahım ne kadr ağır duygular..aslnda toplum içinde ne kadr dik ne kadr güçlü bi kadınsın,ve hatta güzelsin..ama dört duvar içinde bi adam seni hiç ediyor..
Biz iyiyken fena değiliz aslnda..güleriz tv ye bakrz vs.ama aramza bi soğukluk girmesin..o kadın olur ben adam..mesela konu açmştm uzn bi zamn küstük die..benm d.günmde barştık sayılır..pastadır şudur budur..o akşam güzel bi gece geçirdik..ertesi gün watsaptan çok güzeldi die yazdı..bu akşam devam ederiz die konştuk..O kadr yorgun ve uykuszdumki,sırf gündüzki yazışmanın üstüne erkektir dedim hazırlandm duşumu aldım..geldi yemek yedi omzuma doğru uzandı..telde nette geziniyo..hareket yk..ima ettm..evt hayatm öle konşmştk ama ben yine yorgun geldim dimi dedi..sen ciddimsn dedim..Ama şöle böle..hala farklı yönde bi yaklaşımı yok..kendimi o kadr kötü hissettmki..sanki ben çok afedrsnz azgın kudurmş bi kadınım..hazırlanıp onu bekliyorum ve tık yok..ne kadr aptalım ben yaa dedim..sinrlerm boZldu ağlayark söylendim baya..sen kendini ne sanıyosun bana kendimi böle kötü hissettrmeye ne hakkın var dedim..herkes çalşyo herkes yoruluyo sanki bi oda taşı alıp diğer odaya taşıyacaksın dedim..Ağlaya ağlaya gittim yattım..insan gelir ,en azından sonrasında telafi etmeye çalışır..yok..öle ağlaya ağlaya uyumşum..sabah işe bırakırken elimi tutup kuru bi özür diledi..akşam yine yaklaşan yk..soraki akşam yine..yine..yine..kadınlığımı unuttum..ve bu durum böle kaçıncı..kaç defa böle azgın sapık bi kadınmşım gbi hissedişim..çok çok özür diliyorum,ilişkiye hazır hale gelip bile yarıda kestiği çok olmştr..noolur bu yazdklarımdan dolayı beni ayıplamayın..istiyormki isteneyim arzulanayım..kadın oldğmu hissedeyim..aramzın iyi oldğu bikaç günde de sarılıp uzansak,birbirimzi sevsek..bunlar her geçen gün daha da azaldı..artık nasıl davranacağmı şaşırdm..mutsuzum yalnızım..çok yorgunum çookk
Canım benim allah yardımcın olsun. Bu sıkıntından dilerim hemen kurtulursun, özlediğin, istediğin gibi bir evlilik yaşarsın. Bu devrin erkekleri malesef genellikle böyle

ne zamandan beri cinsel ilişki olmuyor aranızda.

en son neye karar verdin durum nedir anlatır mısın bikaç cümleyle
Karar derken,bi kararım yk şuanda..ama aklmda sürekli bu adamla ömür geçirmek istemediğim düşüncesi..2 yaşında bi oğlumz var. Biz ayrılırsak onun mahrum kalacağı aile ortamı..babasyla oyunları,boğuşmaları..bi taraftn biraz daha büyüyüp aklı erdğnde bu ortamda yaşayacağı tramvalar..yani benzer bi aile yaşantısı olan her kadının yaşadığı kaygılı hallerdeyim..düzelir umudum yok denecek kadr az..çünkü sonu gelmiyo bu küslklerin ve adamın her defasındaki tavrı aynı..öle ni katıki,sanki yarın senden boşanıyorum desem kılı kıpırdamayack..zira kincidir inatçıdır..ablasyla sadece laf dalaşından 2 yıla yakındr konuşmuyo..ya böle sürüp gidecek,ki benm hiç taakatım yok..ya da bi gün artık tak dicek bütün yaşadklarım vericem dilekçeyi alıp başımı gidecem.......

amcamla yengem evliliklerinin 22. yılında boşandılar çocuklarının söylediği şuydu: keşke daha önce boşansalardı,benim hayatımı da mahfettiler..çocukları boşanmadan sonra hayatını gerçekten bir düzene koyabildi..

ne zamandan beri cinsel ilişki olmuyor aranızda.
Yanlış anlama lütfen ama neden özellkle bunu sordunuz..yazdklarmdan en çok bunu dert ediyorum gbi bi anlammıı çıkıyo..çok utandm..ama bu konu zaten karışık olan durumumuzu daha da içinden çıkılmaz bi hale sokuyo..günler geçiyo haftalr..soruyorum aklıma gelmiyo diyo..banyoya üşeniyorum diyo..vs..ama oldğnda hiçbi problem yk..mesela asla bencil değildr..herhangi bi fiziksel sorunu da yk..ama işte olması mesele..hiç düşünmezmi diyorm kendi kendime,ya bu kadının aklı çelinrse..yaa beni bırakıp giderse..tabiki Allah kimseyi şaşırtmasın,o çirknlikleri yaşamaktn korusun ama bi kadın sevilmediği değer görmediği ve kadın oldğnu hissetmediği bi yerde ne kadr kalmya devam edeblrki..50 60 değil 30 lu yaşlardayız..mutlu olmak,helal dairesnde sevip sevilmek için evlenmezmi insanlar..nereye kadr böle sürüp gidecek..bilmiyorum offfff offf

Karar derken,bi kararım yk şuanda..ama aklmda sürekli bu adamla ömür geçirmek istemediğim düşüncesi..2 yaşında bi oğlumz var. Biz ayrılırsak onun mahrum kalacağı aile ortamı..babasyla oyunları,boğuşmaları..bi taraftn biraz daha büyüyüp aklı erdğnde bu ortamda yaşayacağı tramvalar..yani benzer bi aile yaşantısı olan her kadının yaşadığı kaygılı hallerdeyim..düzelir umudum yok denecek kadr az..çünkü sonu gelmiyo bu küslklerin ve adamın her defasındaki tavrı aynı..öle ni katıki,sanki yarın senden boşanıyorum desem kılı kıpırdamayack..zira kincidir inatçıdır..ablasyla sadece laf dalaşından 2 yıla yakındr konuşmuyo..ya böle sürüp gidecek,ki benm hiç taakatım yok..ya da bi gün artık tak dicek bütün yaşadklarım vericem dilekçeyi alıp başımı gidecem.......
hersey cekiliyor da, kinci ve inatci koca cooooookk zor. benim de kocam kinci ve inatci..anliyorum seni.

arkadaşın konusu üzerine mi dwvam ediyorsunuz hanımlar
Yoksa konu sahibi kullanıcı adını mı değiştirdi
Anlayamadığım için soruyorum

Kansız evlilikte cinsellik çok önemli bence.
Eşine sadece erkekler aldatmaz kadınlar da aldatır de
Erkekler bi anlık hevesle
Kadınlar da sevgi ilgiye aç oldukları için aldatır de
Bir kadının da erkek kadar cinselliğe ihtiyacı var de
Aldatmayı haklı görmüyorum
Gözünü korkutacak cümleler kur diye diyorum
Ima et
Tabi anlarsa
Biraz sert çık belki değişir
Diğer sorunlarınızı bilmiyorum ama ileyişim ve cinsellik iyiyse evlilik yürüyor. Allah yardımcınız olsun.

Eşinin hormon seviyesi düşük olduğu için de aklına gelmiyor olabilir. Üroloji doktoruna gitmeye ikna edebilirsen et. Tahlillerde çıkıyor. Tedavisi çok kolay.

X