zaman dursa. yarin gece bosanma karari alicaz ..... 26.03.2015

Ben dedim yine diyorum.. aile danismanina terapiste vs gidin !
Öyle burnu sürtülsün biraz ailenden özür dilesin felan hikaye.. barismak icin yapar herseyi ama anlik olur..
Siz oturup saglikli iletisim etmelisiniz ..sorunun kökünü bulmalisiniz..anca düzelirse öyle düzelir bu durum.
Psikologa danismana gitmek kötü birsey degil ki. Sizin görmediginiz cözemediginiz durumlari cözebiliyorsunuz bu sekilde. Bunu iki insanda yapabilir desteksiz..ama siz birbirinizi suclamaktan kötülemekten hakaretten baska birsey yapmadiginiz icin yapamadiniz. O yüzden bir danisman bir ücüncü göz ..size yardim edecek birileri lazim.
Eger olmuyorsa da orda anlamis olursunuz. Böyle sürünmede kafa karisikliyla yasamaktansa iyidir.

canım şöyle demek istiyor:
Allah'ın en sevmediği helal, boşanmakmış.

yani boşanmak helal ama Allah sevmezmiş.

ben çok duyuyorum bu lafı da açıklıyayım dedim :)
iyinin en kötüsü yani.
boşanmak kesinlikle günah olsa zaten kitapta geçmez.
insan nefsi diye bişey olduğu için ve erkek-kadın farketmez hata yapabileceği için böyle açık bi kapı bırakılmış.

ben bildirimleri goremedim telden merak edenler olmus kusura bakmayin bayanlar. . esim suan bayadir barismak icin cirpiniyor . ailemle konusuyor tek tek benle barismak icin dokmedigi dil yapmadigi kalmadi . ben yumusuyorum sanirim :/ ailem hala sert olsada ... cok pismanmis ilk defa hatalarini bukadar net gormus . bensiz yapamazmis degerimi anlamis. inanmak istiyorum :/ bosancam dedikce tutustu . simdi bir iki gundur daha iyiz konusurken ama ben ailemin evindeyim tabiki daha dönmedim :/ iyi bi surunsun .

olmuyor iste . naparsam yapiyim olmuyor . annemlere gezmeye geldim 1haftaligina , birkez bile aramadi . mesaj attim bu evliligi dusun geldigimde konusucaz varalim artik bi noktaya dedim cevap bile vermedi . insan küs olsada karisini aramaz mi ! merak etmex mi . ne zaman donucegimi bile bilmiyor. yarin gece konusucam , boyle gitmiyor diycem oda gitmiyorsa yolun acik der :'( ailem zaten bosaniyim diye bekliyor . ama ben aci cekiyorum . onla devam ettikcede cekiyorum bosanirkende cekiyorum . ya duzelirse acaba bende mi hata millet nelere katlaniyor diyorumama yok . ne sevgi hissediyorum ne deger verdigi . ha varim ha yokum onun icin . onun ailesi hep annesi ve kardesi olarak kaldi . beni alamadi o aileye . yuva kurdugunu bilemedi . karim diye sahip cikamadi . canim aciyor ama erteledigim ayrilik geldi catti sanirim :'( herkes yarin senden guzel haberler bekliyoruz diyor yani bitti dememi bekliyorlar dusunun boyle bi evlilikti .... of bugece nasil gecicek bilmiyorum. keske bi mucize olsa
güzel haberler bekliyoruz nasıl bir laf öyle ya?
bence herkes bir şansı hak eder.
kesinlikle eşine şans ver derim.

ben bildirimleri goremedim telden merak edenler olmus kusura bakmayin bayanlar. . esim suan bayadir barismak icin cirpiniyor . ailemle konusuyor tek tek benle barismak icin dokmedigi dil yapmadigi kalmadi . ben yumusuyorum sanirim :/ ailem hala sert olsada ... cok pismanmis ilk defa hatalarini bukadar net gormus . bensiz yapamazmis degerimi anlamis. inanmak istiyorum :/ bosancam dedikce tutustu . simdi bir iki gundur daha iyiz konusurken ama ben ailemin evindeyim tabiki daha dönmedim :/ iyi bi surunsun .
Çok korkuttun bizi pitipiti nerelerdesin. Çok sevindim iyice pişman olsun sakın yüz verme süründür onu. Herşey çok güzel olacak inan bbuna. Ama ailenin rızası Olmadan barışma. Önce onları ikna etsin.

Çok korkuttun bizi pitipiti nerelerdesin. Çok sevindim iyice pişman olsun sakın yüz verme süründür onu. Herşey çok güzel olacak inan bbuna. Ama ailenin rızası Olmadan barışma. Önce onları ikna etsin.
:) bende onun bu pismanligina içten içe çok seviyorum . Dilerim ki birdaha biraraya gelirsek gerçekten hatalarını anlamıştır ve yapmaz ! Gerçi tek taraflı olmuyor benimde dikkat etmem gereken şeyler var oda hatalarını görmüş . Dilerim ki herşey güzel olur artık .çok saolun dert ortaklarım :)

:) bende onun bu pismanligina içten içe çok seviyorum . Dilerim ki birdaha biraraya gelirsek gerçekten hatalarını anlamıştır ve yapmaz ! Gerçi tek taraflı olmuyor benimde dikkat etmem gereken şeyler var oda hatalarını görmüş . Dilerim ki herşey güzel olur artık .çok saolun dert ortaklarım :)
Merak etme olacaktir deneyimle sabittir. Bir musibet bin nasihatten iyiymis. :) barisinca daha ilimli daha sevgi dolu huzurlu bir cift olmaniz dilegiyle

Tüm yazılanları okudum hayat sizin tabi seninle ayni.yaslardayim 1 yılı geçti evleneli çok şükür esinle.mutluguz oda biraz anneci ama zamanla alisiyor bizi ailemizi benimsedi. Bnce senin esinin yaptıkları çok mantıklı değil helede şiddet varsa o dvm eder donsende o simdi gururunu tatmin etmeye çalışıyor bnce seninkide sevgiden çok alışkanlık olmuş gibi geldi bana bi ara bnde ole olmustu bariscaksnda hemen dönme derim bu sefer ailenide karşına alirsn aile sözü di lemek herzamn en doğru olanı senin göremediğini onlar görüyor olabilir elinin tersiyle itme onları sonra çok pişman olursn hakkında hayırlısı

Tüm yazılanları okudum hayat sizin tabi seninle ayni.yaslardayim 1 yılı geçti evleneli çok şükür esinle.mutluguz oda biraz anneci ama zamanla alisiyor bizi ailemizi benimsedi. Bnce senin esinin yaptıkları çok mantıklı değil helede şiddet varsa o dvm eder donsende o simdi gururunu tatmin etmeye çalışıyor bnce seninkide sevgiden çok alışkanlık olmuş gibi geldi bana bi ara bnde ole olmustu bariscaksnda hemen dönme derim bu sefer ailenide karşına alirsn aile sözü di lemek herzamn en doğru olanı senin göremediğini onlar görüyor olabilir elinin tersiyle itme onları sonra çok pişman olursn hakkında hayırlısı
Ailemi ezmemeye çalışıyorum ama çok sıkıldım bi durumdan. Eşim barismk icin dört donuyor . Çok psmanim hatalarimi anladım diyor. Barışmak icin her yolu deniyor ama her yolu kapatıyorlar ! Artık sinirlerim bozuluyor bu duruma. Annemle kavga etmeye başladım . Çünkü tavir ypmaya başladı . Gidersen Silerizler . Bilmem neler. Diyorum adam pişman bırakında bakayım gerçekten nekadar duzeltebilcez diyorum . Yoook !. Eşimle baristim gunleeeer oldu ama eve yollamıyorlar beni . Nolcak bilmiyorum . Canım fena sıkılıyor bu duruma

Ailemi ezmemeye çalışıyorum ama çok sıkıldım bi durumdan. Eşim barismk icin dört donuyor . Çok psmanim hatalarimi anladım diyor. Barışmak icin her yolu deniyor ama her yolu kapatıyorlar ! Artık sinirlerim bozuluyor bu duruma. Annemle kavga etmeye başladım . Çünkü tavir ypmaya başladı . Gidersen Silerizler . Bilmem neler. Diyorum adam pişman bırakında bakayım gerçekten nekadar duzeltebilcez diyorum . Yoook !. Eşimle baristim gunleeeer oldu ama eve yollamıyorlar beni . Nolcak bilmiyorum . Canım fena sıkılıyor bu duruma
Canım benim aynı şeyleri bende evlenmeden önce yaşadım. Çok zor günlerdi benim için. Annem eşimle evlenmemi istemiyordu. Düğün günü evde sanki cenazem çıkmıştı o kadar kötüydü.ama çok şükür annem eşimi şimdi çok seviyor. Ben eşime bu durumu düzeltecekse evlenirim seninle dedim Ve o da bnm ailemle kendi ailesinden daha çok ilgilendi. Şu an çok şükür bi problemimiz yok. Sende o şartı koy eşine. Ben aileme sırt çeviremem. Önce onları ikna etmelisin de ki gönül rahatlığıyla evine git.seni çok seviyorsa mutlaka kabûl edecektr

• Beğen
Reactions: anu
Sıkıntılı bi durum tabi Allah yardim etsin bncede esin ikna etmeye çalışan onları ailenr söz versin. İdaha ayni söyler olmayck diye

X