- 9 Temmuz 2011
- 1.425
- 753
sormamın nedeni şu,bir kaç haftaysa abartılacak bir durum yoktur,yalnız süreklilik arzediyorsa fiziksel olmasa da psikolojik olabilirYanlış anlama lütfen ama neden özellkle bunu sordunuz..yazdklarmdan en çok bunu dert ediyorum gbi bi anlammıı çıkıyo..çok utandm..ama bu konu zaten karışık olan durumumuzu daha da içinden çıkılmaz bi hale sokuyo..günler geçiyo haftalr..soruyorum aklıma gelmiyo diyo..banyoya üşeniyorum diyo..vs..ama oldğnda hiçbi problem yk..mesela asla bencil değildr..herhangi bi fiziksel sorunu da yk..ama işte olması mesele..hiç düşünmezmi diyorm kendi kendime,ya bu kadının aklı çelinrse..yaa beni bırakıp giderse..tabiki Allah kimseyi şaşırtmasın,o çirknlikleri yaşamaktn korusun ama bi kadın sevilmediği değer görmediği ve kadın oldğnu hissetmediği bi yerde ne kadr kalmya devam edeblrki..50 60 değil 30 lu yaşlardayız..mutlu olmak,helal dairesnde sevip sevilmek için evlenmezmi insanlar..nereye kadr böle sürüp gidecek..bilmiyorum offfff offf
Çok haklısın,pitipitiye ayıp olmamştr umarım..ben forumu çokta iyi kullanamıyorm açıkçası..pitipitinin durumnu merak edip baktım,sora ss kedi nin yazdklarnda kendimi bulnca altına yazdm ben de..kusurmza bakma pitipiti..arkadaşın konusu üzerine mi dwvam ediyorsunuz hanımlar
Yoksa konu sahibi kullanıcı adını mı değiştirdi
Anlayamadığım için soruyorum
Kansız evlilikte cinsellik çok önemli bence.
Eşine sadece erkekler aldatmaz kadınlar da aldatır de
Erkekler bi anlık hevesle
Kadınlar da sevgi ilgiye aç oldukları için aldatır de
Bir kadının da erkek kadar cinselliğe ihtiyacı var de
Aldatmayı haklı görmüyorum
Gözünü korkutacak cümleler kur diye diyorum
Ima et
Tabi anlarsa
Biraz sert çık belki değişir
Diğer sorunlarınızı bilmiyorum ama ileyişim ve cinsellik iyiyse evlilik yürüyor. Allah yardımcınız olsun.
Eşinin hormon seviyesi düşük olduğu için de aklına gelmiyor olabilir. Üroloji doktoruna gitmeye ikna edebilirsen et. Tahlillerde çıkıyor. Tedavisi çok kolay.
sormamın nedeni şu,bir kaç haftaysa abartılacak bir durum yoktur,yalnız süreklilik arzediyorsa fiziksel olmasa da psikolojik olabilir
bu durumlarda kadının beklemesi pozitif bir durum yaratabiliyor. günlük yaşamına devam edip bakım ve güzelliğine özen göstererek erkeğe bu konuda herhangibir ima ve istekte bulunmasa erkek kadına dönmeye başlıyor bu kez. bir şekilde sizi farketsin,ama siz bunu gözüne sokmadan yapın.denemekte fayda var diye düşünüyorum. bir de kadın erkek iletişiminin en temel noktalarından biri cinsel paylaşım.yani ten birliği önemli bişey tensel yaklaşım bazı problemleri ortadan kaldırabiliyor.[/QUOT
Aynen öyle..eskiler hep,ne kadr kavgalı da olsalar yatağa küste girseler bi ayağın ayağına deymesiyle hepsi geçerdi die anlatırlar..bizdeyse tam tersi..ben gider yatarım arkdş tv karşsnda uyur yatağa geldğnde de kadın gbi en uca yatar ve de arkası dönük..Allahım işte bu halleri beni deli ediyo..nasıl adamlık bu yaa..küs oldğmz zamnlardan bahsediyorum..oysa diğer hayatmz normal olsa,yani eşim her klasik erkek gbi olsa eminm diğer sorunlar da dha kolay hallolacak(ki elle tutulr sornmz da yk)
Ne guzel bir cumle helal dairesinde sevmek sevilmek.. benzer sorunlari bende yasiyorum onceden burda paylasmistim. Bu isteriklik degil bu kadinligi,dokunulmayi,karsilikli etkilesimi onemsemek.. hep onlar istediginde hazir olmak ama 1 ay dokunulmadan durunca agirina gitmek vs vs. Ayni ayni seyleri birebir yasiyorum. Allah yardimcimiz olsun.Yanlış anlama lütfen ama neden özellkle bunu sordunuz..yazdklarmdan en çok bunu dert ediyorum gbi bi anlammıı çıkıyo..çok utandm..ama bu konu zaten karışık olan durumumuzu daha da içinden çıkılmaz bi hale sokuyo..günler geçiyo haftalr..soruyorum aklıma gelmiyo diyo..banyoya üşeniyorum diyo..vs..ama oldğnda hiçbi problem yk..mesela asla bencil değildr..herhangi bi fiziksel sorunu da yk..ama işte olması mesele..hiç düşünmezmi diyorm kendi kendime,ya bu kadının aklı çelinrse..yaa beni bırakıp giderse..tabiki Allah kimseyi şaşırtmasın,o çirknlikleri yaşamaktn korusun ama bi kadın sevilmediği değer görmediği ve kadın oldğnu hissetmediği bi yerde ne kadr kalmya devam edeblrki..50 60 değil 30 lu yaşlardayız..mutlu olmak,helal dairesnde sevip sevilmek için evlenmezmi insanlar..nereye kadr böle sürüp gidecek..bilmiyorum offfff offf
Olur mu canım burası hepimizin dert noktası. Allah yardımcınız olsun .Çok haklısın,pitipitiye ayıp olmamştr umarım..ben forumu çokta iyi kullanamıyorm açıkçası..pitipitinin durumnu merak edip baktım,sora ss kedi nin yazdklarnda kendimi bulnca altına yazdm ben de..kusurmza bakma pitipiti..
Sizin dedğnz şeklde konşsam ben onu boşayamadan o beni boşar heralde..öncesnde katil olmazsa..
Haklısın bende öyle yapmaya çalışıyorum ınan iki tarafida idare etmeye çalışıyorum suan. Çok zorda kaldımailen senin goremedigini goruyo kesinlikle.. kim ister evladinin yuvasi yikilsin, bosansin? bu zor seyi bile istiyolarsa, dur bi dusun bakalim deli mi bunlar yoksa hakli mi diye.. aileni sakin karsina alma.. ve insanlar degismez, bunu cok iyi yaz aklina.. sans vermek istiyosan bile ailenle kotu olmadan bi yolunu bul..
esinin duzelecegine mi inaniyosun?Haklısın bende öyle yapmaya çalışıyorum ınan iki tarafida idare etmeye çalışıyorum suan. Çok zorda kaldım
Mutlu olalım istiyorumKaç gündür barıştığını okuyorum yazmak istemedim beni yanlış anlarsın , seni istemeden incitirim diye ama dönme piti piti o adam ve ailesi değişmez , en fazla 3-6 ay veriyorum gene seni madur edecek bu sefer ailenin tavrı sana çok başka olucak .. Ama biliyorumki eninde sonunda srni gene kandırıcak gene döneceksin genede seni üzecek bu adam .. Allah seni korusun canım benim , inşallah ben haksız çıkarımda sen çok mutlu olursun ..
İnanmak istiyorumesinin duzelecegine mi inaniyosun?
Haklısın inanmak istiyosun bir umut diyosun.. Birileri düzeleceksiniz bir daha aynı şeyleri yaşatmayacak o adam sana desin istiyosun.. Ama öyle olmuyo acı gerçekler bırakmıyo peşini,herkes daha çok üzüleceksin tekrar edecek diyo, yaşadığınız güzel günleri hayallerinizi düşünüyosun umut besliyosun ama pişman olmaktan korkuyosun.. bir tarafın güvenemiyo.. Zaman sadece zaman ilacın duygularını bir kenara bırakmak zorundasın sadece gerekli olan MANTIK..İnanmak istiyorumbelki aptallık bilmiyorum . Offf
Karar derken,bi kararım yk şuanda..ama aklmda sürekli bu adamla ömür geçirmek istemediğim düşüncesi..2 yaşında bi oğlumz var. Biz ayrılırsak onun mahrum kalacağmisinle ortamı..babasyla oyunları,boğuşmaları..bi taraftn biraz daha büyüyüp aklı erdğnde bu ortamda yaşayacağı tramvalar..yani benzer bi aile yaşantısı olan her kadının yaşadığı kaygılı hallerdeyim..düzelir umudum yok denecek kadr az..çünkü sonu gelmiyo bu küslklerin ve adamın her defasındaki tavrı aynı..öle ni katıki,sanki yarın senden boşanıyorum desem kılı kıpırdamayack..zira kincidir inatçıdır..ablasyla sadece laf dalaşından 2 yıla yakındr konuşmuyo..ya böle sürüp gidecek,ki benm hiç taakatım yok..ya da bi gün artık tak dicek bütün yaşadklarım vericem dilekçeyi alıp başımı gidecem.......
Canim inan su problemi yasayan cevremde.o kdar cok armadasim varki ustelik daha dort aylik evli olan bile var aralarinda.. Ben esinjn saglikla alakali problemi oldgnu dusunyorum urolojiye gitmeye ikna edemez misin?Şu yazdıklarının aynısını yaşıyorum..Allahım ne kadr ağır duygular..aslnda toplum içinde ne kadr dik ne kadr güçlü bi kadınsın,ve hatta güzelsin..ama dört duvar içinde bi adam seni hiç ediyor..
Biz iyiyken fena değiliz aslnda..güleriz tv ye bakrz vs.ama aramza bi soğukluk girmesin..o kadın olur ben adam..mesela konu açmştm uzn bi zamn küstük die..benm d.günmde barştık sayılır..pastadır şudur budur..o akşam güzel bi gece geçirdik..ertesi gün watsaptan çok güzeldi die yazdı..bu akşam devam ederiz die konştuk..O kadr yorgun ve uykuszdumki,sırf gündüzki yazışmanın üstüne erkektir dedim hazırlandm duşumu aldım..geldi yemek yedi omzuma doğru uzandı..telde nette geziniyo..hareket yk..ima ettm..evt hayatm öle konşmştk ama ben yine yorgun geldim dimi dedi..sen ciddimsn dedim..Ama şöle böle..hala farklı yönde bi yaklaşımı yok..kendimi o kadr kötü hissettmki..sanki ben çok afedrsnz azgın kudurmş bi kadınım..hazırlanıp onu bekliyorum ve tık yok..ne kadr aptalım ben yaa dedim..sinrlerm boZldu ağlayark söylendim baya..sen kendini ne sanıyosun bana kendimi böle kötü hissettrmeye ne hakkın var dedim..herkes çalşyo herkes yoruluyo sanki bi oda taşı alıp diğer odaya taşıyacaksın dedim..Ağlaya ağlaya gittim yattım..insan gelir ,en azından sonrasında telafi etmeye çalışır..yok..öle ağlaya ağlaya uyumşum..sabah işe bırakırken elimi tutup kuru bi özür diledi..akşam yine yaklaşan yk..soraki akşam yine..yine..yine..kadınlığımı unuttum..ve bu durum böle kaçıncı..kaç defa böle azgın sapık bi kadınmşım gbi hissedişim..çok çok özür diliyorum,ilişkiye hazır hale gelip bile yarıda kestiği çok olmştr..noolur bu yazdklarımdan dolayı beni ayıplamayın..istiyormki isteneyim arzulanayım..kadın oldğmu hissedeyim..aramzın iyi oldğu bikaç günde de sarılıp uzansak,birbirimzi sevsek..bunlar her geçen gün daha da azaldı..artık nasıl davranacağmı şaşırdm..mutsuzum yalnızım..çok yorgunum çookk
Çok sevindim cnm. Allah çooook mutlu etsin bir ömür boyu inşallah. Sen yinede ipleri eline al annesine de fazla gitmesin. Araya mesafe koy onlara karşı. İnşallah hep böyle güzel geçer.Baristik . Çekine cekine diyorum . Ama yapamadım iste . Şimdi 1 haftadır birlikteyiz ne yerdeyim ne gokte . Çok mükemmel davranıyor. Bozulcak diye korkudanölsemde bozulmaması icin dua ediyorum .
Baristik . Çekine cekine diyorum . Ama yapamadım iste . Şimdi 1 haftadır birlikteyiz ne yerdeyim ne gokte . Çok mükemmel davranıyor. Bozulcak diye korkudanölsemde bozulmaması icin dua ediyorum .