- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.514
O kadar insan bişey diyorsa vardır bir bildikleri...İlk defa hataliyim diyor . Don girdaba boşanma lafı etmeyelim diyor. Benimde çok hatalarim var yapmam gereken şeyleri yapmadim diyor. İlk defa böyle görüyorum onu . Ama ailem ve sulalem ondan bi bok olmaz yapma etme diyor :'( herkes nekadar salaksin safsin blöf yapıyor hemen kaniyorsun diyorlar. Artık delirmek üzereyim .
Kalbim ona ait ama artık kolay kolay donulemiycek bi noktadayız . Ailemi karsima alamam.. almamaliyim . . Oda yazıp yazıp duruyor dön duzeltelim diye. Okadar cooook yazmiski hiç birine cevap vermedim . En sonunda gerçekten bosancakmiyiz biz şimdi yazık değil mi emeklerimize bize yazmış. Bende sadece SABIR yazdim . Neyin sabri çocuk oyuncağı değil gel konuşalım birlikte nasıl mutlu olabiliriz bunlara bakalım dedi .cevap vermedim .eğer gerçekten isterse zaten pes etmez ve herkesi ikna eder. Kolay kolay donmemem lazım . . Hatta o yazana kadar dönme gibi bişey dusunmuyordumdaCanim.. Bence kalbinin sesini dinle sen bu adami cok sevmissin belli ki vazgecemeyeceksin.. O senden vazgecene kadar sen hep bu gel giti yasayacaksin gibi duruyor.. Bence esinle kesin bir dille konus ama oncelikle hemen barismayi kabul etme bakalim ne kadar pisman ne kadar sabirli biraz kendine zaman ver ailende belki ikna olur degiaecegine..
O sinirle söylemiş ben niye hemen evimi terk etmişimAmin. Evet döneceğiniz varsa da bekleyin hemen yumuşamayın sakın. Seni, aileni ikna etsin, sizi yeniden istiyorsa gerçekten çok çabalaması lazım. Gelme diyen, ayrılmak isteyen o değil miydi ?
O sinirle söylemiş ben niye hemen evimi terk etmişimkafaya bak ya . Dio gel barisalim birdaha boşanma lafını ikimizde unutalım diyor. Ah ahhh keşke inanabilsem
başta içime dogdugunu yazmıştım. geri dönecek ve hatta sen kaçtıkça kapına düşecek die..ailem oyle korkuluki bbarisicam diyehepsi yine mutsuz . . bazi kuzenlerim ne halin varsa gor bile dediler bna sinirden Allahim bana dogru yolu goster
Eşin bu kadar pişmansa evliliğinde olmasını ve olmamasını istediğin her şeyi konuş kabul ederse bir şans daha ver.Kalbim ona ait ama artık kolay kolay donulemiycek bi noktadayız . Ailemi karsima alamam.. almamaliyim . . Oda yazıp yazıp duruyor dön duzeltelim diye. Okadar cooook yazmiski hiç birine cevap vermedim . En sonunda gerçekten bosancakmiyiz biz şimdi yazık değil mi emeklerimize bize yazmış. Bende sadece SABIR yazdim . Neyin sabri çocuk oyuncağı değil gel konuşalım birlikte nasıl mutlu olabiliriz bunlara bakalım dedi .cevap vermedim .eğer gerçekten isterse zaten pes etmez ve herkesi ikna eder. Kolay kolay donmemem lazım . . Hatta o yazana kadar dönme gibi bişey dusunmuyordumdaonu okadar pişman ilk defa görüyorum .içim gidiyor. Seni özledim dememek için zor duruyorum . Bugün ağlarken burnum kanadı . Artık kendime zarar vermeye başladım . Pskolojim bitti . . Nolcak sonumuz bilmiyorum. Rabbim yardımcımız olsun
Kalbim ona ait ama artık kolay kolay donulemiycek bi noktadayız . Ailemi karsima alamam.. almamaliyim . . Oda yazıp yazıp duruyor dön duzeltelim diye. Okadar cooook yazmiski hiç birine cevap vermedim . En sonunda gerçekten bosancakmiyiz biz şimdi yazık değil mi emeklerimize bize yazmış. Bende sadece SABIR yazdim . Neyin sabri çocuk oyuncağı değil gel konuşalım birlikte nasıl mutlu olabiliriz bunlara bakalım dedi .cevap vermedim .eğer gerçekten isterse zaten pes etmez ve herkesi ikna eder. Kolay kolay donmemem lazım . . Hatta o yazana kadar dönme gibi bişey dusunmuyordumdaonu okadar pişman ilk defa görüyorum .içim gidiyor. Seni özledim dememek için zor duruyorum . Bugün ağlarken burnum kanadı . Artık kendime zarar vermeye başladım . Pskolojim bitti . . Nolcak sonumuz bilmiyorum. Rabbim yardımcımız olsun
Keşke bunu zamanında düşünseydi. Sana yazık ederken aklı neredeydi? Yelkenleri suya indirme.Kalbim ona ait ama artık kolay kolay donulemiycek bi noktadayız . Ailemi karsima alamam.. almamaliyim . . Oda yazıp yazıp duruyor dön duzeltelim diye. Okadar cooook yazmiski hiç birine cevap vermedim . En sonunda gerçekten bosancakmiyiz biz şimdi yazık değil mi emeklerimize bize yazmış. Bende sadece SABIR yazdim . Neyin sabri çocuk oyuncağı değil gel konuşalım birlikte nasıl mutlu olabiliriz bunlara bakalım dedi .cevap vermedim .eğer gerçekten isterse zaten pes etmez ve herkesi ikna eder. Kolay kolay donmemem lazım . . Hatta o yazana kadar dönme gibi bişey dusunmuyordumdaonu okadar pişman ilk defa görüyorum .içim gidiyor. Seni özledim dememek için zor duruyorum . Bugün ağlarken burnum kanadı . Artık kendime zarar vermeye başladım . Pskolojim bitti . . Nolcak sonumuz bilmiyorum. Rabbim yardımcımız olsun
mucizeyi yaratacak olan sensin ve senin bundan sonraki davranışlarınnolcsk boyle sonumux bilmiyorum . cikmazlardayim . keske bir mucize olsa .....
Allahin en sevmediği helal boşanmakmis
hiç anlamadım.
ne demek olduğunu