zaman dursa. yarin gece bosanma karari alicaz ..... 26.03.2015

O kadar insan bişey diyorsa vardır bir bildikleri...

Canim.. Bence kalbinin sesini dinle sen bu adami cok sevmissin belli ki vazgecemeyeceksin.. O senden vazgecene kadar sen hep bu gel giti yasayacaksin gibi duruyor.. Bence esinle kesin bir dille konus ama oncelikle hemen barismayi kabul etme bakalim ne kadar pisman ne kadar sabirli biraz kendine zaman ver ailende belki ikna olur degiaecegine..

Kalbim ona ait ama artık kolay kolay donulemiycek bi noktadayız . Ailemi karsima alamam.. almamaliyim . . Oda yazıp yazıp duruyor dön duzeltelim diye. Okadar cooook yazmiski hiç birine cevap vermedim . En sonunda gerçekten bosancakmiyiz biz şimdi yazık değil mi emeklerimize bize yazmış. Bende sadece SABIR yazdim . Neyin sabri çocuk oyuncağı değil gel konuşalım birlikte nasıl mutlu olabiliriz bunlara bakalım dedi .cevap vermedim .eğer gerçekten isterse zaten pes etmez ve herkesi ikna eder. Kolay kolay donmemem lazım . . Hatta o yazana kadar dönme gibi bişey dusunmuyordumda onu okadar pişman ilk defa görüyorum .içim gidiyor. Seni özledim dememek için zor duruyorum . Bugün ağlarken burnum kanadı . Artık kendime zarar vermeye başladım . Pskolojim bitti . . Nolcak sonumuz bilmiyorum. Rabbim yardımcımız olsun

Rabbim yar ve yardimcin olaun.. İnan herseyin ilaci zaman bn esimle 6 yillik bi iliski yasadim inan cok zor gunlerim oldu tam avzgectim dedgm anda yuregim yaniyordu barismak istoyordum cok sinirli ve inatcidir inan evlenme karari aldgmda cogu arkdsm cok mutsuz olcgni bile bile evlenuosun diolardi ama suan bir bucuk senelik evliyim ve adam hergun git gide iyi oluyor.. Yani diyecegim su ki belkde hatasni anlar ve segisir vicdan sahibi mi? Temiz kalpli mi? Ne bileyim ne diyeyim bilemiyorum ki keske sevgi herseyi cozse..

Amin. Evet döneceğiniz varsa da bekleyin hemen yumuşamayın sakın. Seni, aileni ikna etsin, sizi yeniden istiyorsa gerçekten çok çabalaması lazım. Gelme diyen, ayrılmak isteyen o değil miydi ?

Amin. Evet döneceğiniz varsa da bekleyin hemen yumuşamayın sakın. Seni, aileni ikna etsin, sizi yeniden istiyorsa gerçekten çok çabalaması lazım. Gelme diyen, ayrılmak isteyen o değil miydi ?
O sinirle söylemiş ben niye hemen evimi terk etmişim kafaya bak ya . Dio gel barisalim birdaha boşanma lafını ikimizde unutalım diyor. Ah ahhh keşke inanabilsem

O sinirle söylemiş ben niye hemen evimi terk etmişim kafaya bak ya . Dio gel barisalim birdaha boşanma lafını ikimizde unutalım diyor. Ah ahhh keşke inanabilsem

Şiddet , hakaret, küfür, sevgisizlik yoksa yeniden deneyebilirsiniz, kaybedecek birşeyiniz olmaz.. Tabi dediğim gibi biraz daha burnu surtmeli. Ayrılalım demek oyle kolay değil. Hatta " sabır" yazmışsınız ya onu da yszmayın. Hiç iletişim kuramasın sizinle"

Değişir ya da değişmez bunu zaman gösterecek. Bu sürede çocuk düşünmeden hareket etmelisiniz ve birde çok eski siz olmayın. Az verin çok isteyin.

Şu erkeklerin yapıp edip de enkaz haline getirdikten sonra çarketmesi yokmu! Allah aşkına hiçmi anası babası da akıl vermedi, yuvan- evin- eşin demedi. Bu devirde gençler cefakar ana babalar şımarık ve tahammülsüz. Yazıklar olsun böyle anne babalara ya. Bırak evladın evine yuvasına eşine bağlansın mutlu olsun, geri gelince ne olacak sen daha mı çok mutlu edeceksin, oğluna karılık mı yapacaksın? Tövbe estağfirullah. Pitipiticim. İyi düşün canım. Mantıklı düşün. Bak duygularla düşünmek üzer bu saatten sonra, evlilik işi mantık işi. Bu adamda değişim ışığı, düzelme ihtimali görebiliyormusun, aynı yastığa baş koyduğun adam sonuçta, az çok tanırsın. İyice bi düşün bakalım olacak gibi mi. Ailenin söylediklerini de bi süzgeçten geçir. Mantıkllı düşündüğünde ilk hangisi doğru geliyorsa, yapman gereken odur. Allahım yardımcın olsun. Yuva bozmak zor bunu görebiliyorum, bize kolay geliyor yazıp çizmek ama işte ateşlerde yanan sensin. Rabbim en kısa zamanda açsın aydınlatsın yolunu, feraha erdiriversin seni.

ailem oyle korkuluki bbarisicam diye hepsi yine mutsuz . . bazi kuzenlerim ne halin varsa gor bile dediler bna sinirden Allahim bana dogru yolu goster
başta içime dogdugunu yazmıştım. geri dönecek ve hatta sen kaçtıkça kapına düşecek die..
ama döneceksen hemen olmamalı.
sürüm sürüm süründürmelisin ki tekrarını yapmaya korksun..
inşallah hayırlı yolu bulursun ..
rabbim en hayırlı olanı yaşatsın hakkında..

Eşin bu kadar pişmansa evliliğinde olmasını ve olmamasını istediğin her şeyi konuş kabul ederse bir şans daha ver.
Konuşmadan dönme kesinlikle.
Ailen seni anlayacaktır.

ya sen benim kendimde istediğim şekilde davranıyorsun
AFERİN
aileni karşına alma
gerçekten isterse herkesi ikna eder kesinlikle!!!

Okadar istiyorsa geri donmeni, gelsin annenin babanin elini opsun, ozurunu dilesin, hata yaptim affedin, karimla mutlu olmak istiyorum musade edin desin.
Bunlari yaptiktan sonra eminim ailende yumusar. Sende daha rahat bir gonulle evine donersin.

umarim baristiktan sonra bu kavgalarinizi her ikinizde isitip isitip sunmassiniz birbirinizin onune.

Arkadaşım Barış.. Ama nasıl ? Eski sen olmadığını farketsin . Boşanmaktan korkmadığını, artık çok daha güçlü olduğunu, ona Muhtaç olmadığını Görsün. Değiş, saçlarında makyajında güzel minik değişmelere git. Sakın sen Haklısın ben haklıyım moduna girMeyin sakın.. Son bir kez dene, baktın yine kv sen etkileniyor Gözünü kırpmadan Boşa..

Keşke bunu zamanında düşünseydi. Sana yazık ederken aklı neredeydi? Yelkenleri suya indirme.

nolcsk boyle sonumux bilmiyorum . cikmazlardayim . keske bir mucize olsa .....

Allahin en sevmediği helal boşanmakmis canım kardeşim sana daha öncede barisacaksin gibi bir his var demiştim madem eşinde pişman aile terapistine gitme şartı koy barış bence çünkü herkez kendini haklı görüyor size dışardan tarafsız bir göz lazım hatalarinizi size gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…