Zalim gurbet

umutsuzvaka01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
5.023
2.919
Merhabalar,
İstanbul'da yaşıyorum 25 yaşındayım Ankara'da benimle görüşmek isteyen biri var o da 29 yaşında
Tamda istediğim gibi biri ve hoşlandım sanırım
Sizce sevgili olduk diyelim mesafe sorun olur mu?
Yada evlenince farklı şehirde yapabilir mi insan?

ben denedim istanbul ankara arasını. sıkıntı oluyor valla. uçak var tren var otobüs var ama iş çıkışı hadi bi kahve diyemiyorsun mesela. olmaz diyemem. sabır varsa olur da zor yani. gerek görmüyorum ben. yanı başımda sevgili buldum rahat ettim valla, tavsiye ederim.

ayrıca daha sevgili bile olmadan evliliği düşünmek nedir. hele bi bismillah.

çok kişisel bir soru. yapanlar var ama mesela ben yapamam. burdan kendinize bir parametre edinmeyin kendinizi en iyi siz tanıyorsunuz.

ben denedim istanbul ankara arasını. sıkıntı oluyor valla. uçak var tren var otobüs var ama iş çıkışı hadi bi kahve diyemiyorsun mesela. olmaz diyemem. sabır varsa olur da zor yani. gerek görmüyorum ben. yanı başımda sevgili buldum rahat ettim valla, tavsiye ederim.

ayrıca daha sevgili bile olmadan evliliği düşünmek nedir. hele bi bismillah.
Tabi orası öyle ama ben hep şu görüşteyim yakında olup mutsuz olacağıma uzakta olup mutlu olurum daha iyi
Evliliği varsayım olarak yazdım düşündük diyelim evlenince sorun olur mu diye

Tabi orası öyle ama ben hep şu görüşteyim yakında olup mutsuz olacağıma uzakta olup mutlu olurum daha iyi
Evliliği varsayım olarak yazdım düşündük diyelim evlenince sorun olur mu diye

evlenirseniz ya o gelir ya sen gidersin. iş durumuna bağlı biraz. yani ailene çok bağlı isen zorlanırsın, yaşadığn yerde çok çevren varsa zorlanırsın. bunlar bilindik şeyler.

Merhabalar,
İstanbul'da yaşıyorum 25 yaşındayım Ankara'da benimle görüşmek isteyen biri var o da 29 yaşında
Tamda istediğim gibi biri ve hoşlandım sanırım
Sizce sevgili olduk diyelim mesafe sorun olur mu?
Yada evlenince farklı şehirde yapabilir mi insan?
Daha bir dur dereyi görmeden paçaları sıvama daha görmediğin etmediğin adam görsen bile ne sevgili olması ne evliliği senin bu evlilik hevesin başına iş açacak bunu da yazıyorum buraya

Yapan yapar yapamayan yapamaz ama senin yapip yapamayacagini ancak sen bilebilirsin. Niceleri var sehir sehir geziyor, tayinci, tasinmak zor gelmiyor. Bazisi da ailesiyle ayni mahallede ayni sokakta yasiyor.

evlenirseniz ya o gelir ya sen gidersin. iş durumuna bağlı biraz. yani ailene çok bağlı isen zorlanırsın, yaşadığn yerde çok çevren varsa zorlanırsın. bunlar bilindik şeyler.
Aslında orda da tanıdıkklarım arkadaşlarım var o problem olmaz sanırım ama geçen gün İstanbul-Ankara arası sevgililik yaşayan bi arkadaşım mesafeden dolayı yurutemedıklerı için ayrıldı bundan dolayı tereddütlüyüm

Daha bir dur dereyi görmeden paçaları sıvama daha görmediğin etmediğin adam görsen bile ne sevgili olması ne evliliği senin bu evlilik hevesin başına iş açacak bunu da yazıyorum buraya
Kız ben genelleme yaptım mesafe ilişkisi olupta evlenen var mıdır diye
Sizde beni iyice evlilik delisi yaptınız he :KK70:

Siz olsaydınız yaparmıydınız mesela çevrenizde örneği var mı yada
ben evlenip ist.dan ankaraya geldim de benim yapabilecegim, baskasinin da yapabilecegi anlamina gelmiyor. Ya da evlenecegin adam icin deger mi degmez mi bunlar onemli. Yoksa herkes gurbetci, herkes tayinci, polis asker ogretmen vs...

2,5 yildir beraberiz 2,5 ayidirda nisanli degil sehirler ülkeler arasinda yürütük. Ama herkezin yapabilecegi birsey olduguna inanmiyorum yanliz. Birde Istanbul-Ankara ne ki bizim birimizden biri ülkesini degistirecek. Dünya büyük insanlar isleri, hayalleri ve asklari icin dünyanin bir ucuna gidiyor. Bu kadarda dar görüslü olmayalim lütfen. O yüzden ailesinden kopamayipta baska sehire gelin gidemeyen insanlari ben hic anlamiyorum. Evet aile cok cok önemli ama hayat bir kere yasaniyor ve dünya sadece bir sehirden ibaret degil. :)

Benim esim marmaristeydi ben ankarada 1 sene sevgili 1sene nisanli kaldim zor oldu tabi ama surekli geldi ben gittim 2 haftada bir gorusuyorduk hafta sonlari buyuk sorunlar yasamadim sabirli olduk guzeldi aslinda ozledigimiz icin surekli gorustugumuz zamanlar degerliydi bizim icin. Yeni evledigimde de diyarbakira gittim esimin isi nedeni ile orada yapamadim ama geri geldim ankaraya :halay:

Ayyy yazdiklarini okuyunca uc yil öncesini hatirladim sevdigim ankarada ben istanbulda kiz arkadasimin dugununde tanismistik kayniydi önceleri saatlerce telefonlasmak sonralari arda bir arkadasimin evine geldiginde gizlice gorusmek derken 6 ay sonrasi beni istemeye geldikleri daha sonrada dügünümü hatirladim ucyillikta cok sevdigim esim oldu kendileri:)

X