- 11 Kasım 2014
- 582
- 2.460
-
- Konu Sahibi hastalik hastasi
son anda karar verdim başvurmaya hala okula devam ediyorum. ilçeye başvurdum yani 140 kelime fln yazmama gerek yok ama gene de ne kdr çok yazarsam o kadar kâr tabi ki bi site var büyük ihtimalle biliyorsunuz oradan geçen yıl ki metinlere çalışıyorum yeterli olur mu acabamerhaba. ben f klavyede on parmak kullanıyorum uzun süredir. ama sınava az bir zaman kala sana kesinlikle on parmak kullanmamanı öneririm. çünkü bu saatten sonra gelişeceğini düşünmüyorum. şu an tek yapacağın şey iki parmak ya da kaç parmak klavye kullanıyorsan onu geliştirmendir .tabi bu benim önerim... keşke daha önceden başlasaydın on parmak klavye kullanmaya... ama iki parmak kullanıyorsan onu hala geliştirebilir hızlandırabilirsin. mesela 2015 icra metinleri yayınlandı onlar üzerinde bol bol pratik yap klavyedeki harflerin yerini iyi ezberle ve zorlandığın kelimeleri word dosyasına kaydedip sürekli pratik yap gelişir diye düşünüyorum .bu arada nereden başvuru yaptın acaba?
tabiki yeterli olur yeterki tekniğini geliştir ve sınavda 90 üstü yazmaya gayret et. baraj sistemi de geldi bazen 90 yazmak bile yeterli olmuyor... ama senin bulunduğun il hakkında bir fikrim yok..son anda karar verdim başvurmaya hala okula devam ediyorum. ilçeye başvurdum yani 140 kelime fln yazmama gerek yok ama gene de ne kdr çok yazarsam o kadar kâr tabi ki bi site var büyük ihtimalle biliyorsunuz oradan geçen yıl ki metinlere çalışıyorum yeterli olur mu acaba
aynen. ki ben tam 4 ayda f klavyeye aşina oldum ve ilk gördüğüm metinlerde bile bırak 90 ı 115in altına düşmüyorum. alışınca hızım 150ye kadar çıkabiliyor metne göre ama işte 4 ay yetti yani bana. sabir sabir sabır... inşallah kazanırız klavye sınavınıF klavye 2 3 ay gibi zaman istiyor sonrası zaten kolay yeni gördüğün bi metinde bile kolay kolay 90 i dusmuyosun suan sınava çok az var nasıl calisiyor san öyle devam edip hizlanin derim ben
Kızlar nasıl gidiyor çalışmalar sınava az kaldı
eh diyelim işte çalışıyorum bazı metinler çok zorluyor 25 özellikle yaa
bütün adliyeler açıkladı ya... yani sınava girecek kişileri açıklarken sınavın nerede olduğunu da açıklar. gireceğin adliyenin anasayfasına bak, duyuruları iyi tara görürsün :)arkadaşlar acaba sınava gireceğimiz yerler ne zaman belli olacak bilgisi olan var mı?
daha önce sınava girmiş olan arkadaşlar acaba yanımızda götürmemiz gereken evraklar neler ve klavyeler nasıl acaba ben laptoptan çalıştım çünkü
Hangi adliyede gireceğini bilmiyorum ama bu sene şöle bir şey çıkardılar bugün mesai bitimine kadar başvurduğun adliyenin komisyonundan sınav giriş belgeni alıp o ve nufus cüzdanı işe girebilecekmişiz...
Laptopla çalışmak bana nedense pek faydalı olmuyor ama inşallah size faydası olur... Laptopun tuşları daha hafif olduğu için daha hızlı yazmanızı sağlar ama genelde adliyelerde kullanıan klavyelerde biraz daha güç uygulamanız gerekmektedir...
En azından Rize'de öyle :)
ilanda sınav giriş kartları sınav günü dağıtılacaktır yazıyor ben o yüzden gitmedim
evet girdim sınavdan önce dağıtıldı maalesef doksan kelime çıkmaz çok heyecan yaptım ellerim titrediBilmiyorum ki katıldığın komisyon nasıl yaptı ama burda dün dağıtıldı... Ama almayanlar için bugün de alabilirsiniz dediler...Bu arada sınava girebildiniz mi ? Kaç yazdınız ?
üzülme belki çıkar belli olmazevet girdim sınavdan önce dağıtıldı maalesef doksan kelime çıkmaz çok heyecan yaptım ellerim titrediama hayırlısı artık sizin nasıldı
evet girdim sınavdan önce dağıtıldı maalesef doksan kelime çıkmaz çok heyecan yaptım ellerim titrediama hayırlısı artık sizin nasıldı