zabıt katibi adayı olan hanımlar, buyrun konuşalım...

Ve oldu kızlar artık 657'liyim :)
Tebrik ederim canım darısı başımıza ben de şimdi geldim sayılır mulakattan yarın açıklanır sanırım hayırlısı inşallah 7 soruda 6 sini bildim 7 de bilmiorm dediğim şey zaten olmayan biseymis sasirtmaca yani hayırlısı hakkimizda

Inşallah en güzel yerlere gelirsin sende...
Benim kaçıncı girişimdi hatırlamıyorum ama bu sefer komisyondakiler sorulardan önce insanı rahatlattıkları için güzel geçmişti...
5 soru sordular bana da 4'üne hiç düşünmeden cevap verdim birine bende cevap veremedim işin ilginç kısmı ilk soruyu cevaplayamadım o anda olmayacak dedim zaten içimden...
birde adam bu soruyu kimse cevaplayamadı önemli değil dedi bana...
bir an bocaladım ama toplamama da yardımcı oldular sağolsunlar...

Amin inşallah canım bekliyorum şimdi sonuçları yarın olmaz bana çok emek verdik benim de cokuncu girişim :) yedekte oldum en son inşallah bu defa güzel sonuçlar alırım

Ay tebrik ederim seni de çok sevindim kendi kazandığım kadar sevindim :)
En kısa zamanda çağırırlar da başlarız inşallah tek beklentimiz o artık :)
2 3 ay arası beklicez hayırlısıyla onaylansin da canım çok sağol :))) hala inanamıyorum çok şükür yaa

2 3 ay arası beklicez hayırlısıyla onaylansin da canım çok sağol :))) hala inanamıyorum çok şükür yaa
2-3 Ay beklemeyiz ya bugün sordum en geç Nisan ortalarında başlarsınız dediler burdaki adliyedekiler bize...
Yalnız benim için harika bir zamanlama oldu düğünümden 15 gün sonra başlayacağım :)

Kızlaaaar bende kazandımm Elmol sende mi kazandın iş arkadaşı olucaz desene :)

Tebrik ederim seni de canım... Allah şu sıkıntılı süreçten de bir an önce kurtulmamızı nasip eder de Adalet Bakanlığı'ndan sağsalim gelir onaylanmalarımız...

Nisan ortaları mi ben komisyondan 2.5 3 ay sonra diye duydum ama benim düğünüm de 23 mayıs neyse hiç sorun değil keşke başlayayım biran önce

Nisan ortaları mi ben komisyondan 2.5 3 ay sonra diye duydum ama benim düğünüm de 23 mayıs neyse hiç sorun değil keşke başlayayım biran önce
Ben sormuştum sınava girmeden umut yok ama oldu ki kazandım ne zaman başlarım diye o zaman öyle demişti ordaki bayan bana o yüzden ....
amaaann şu hakkı elde ettik ya isterlerse 6 ay sonra başlatsınlar... :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…