zabıt katibi adayı olan hanımlar, buyrun konuşalım...

arkadaşlar bende deneyeceğim benim şuan yaklaşık yüz ile yüzonbeş arasında gidip geliyorum imlali imlasız eh işte yüz otuz filan ama sınav imlalı bende kendime destek olacağım ve destek olabilecek birisini istiyordum yani ne kadar yazmak kaç saat yazmak küçük iller torpil dönüyor tamam büyük illerde de dönüyor ama istanbulda olsaydın alınmış olurdun yüz yetmiş ile benim sınava kadar en az 140 yazmam gerekli yani otuz kırk kelime fazla olması gerekli ama nasıl olacak oy oy

bende senin gibi düşünüyorum. yani fazla net yapıp farkımı hem koymak hem de kendimi garantiye almak istiyorum. küçük yerlerde torpil daha çok dönüyor. en azından tekirdağ'da emeğinle memur olmak çok zor, torpilinde torpili dönüyor burada. fakat istanbulda o kadar çok alım var ki, illa girilir.
bende bu aralar minimum 110 en fazla da 130 un biraz üstü yazıyorum ama bi 150 olsam ne iyi olurdu.
umarım çıkarız. aslında çıkabiliriz de heyecandan mı ne çıkamıyoruz anlamadım ki.
bol bol yazı yazmanı ve birsürü kelime görmeni öneririm. tekerlemeleri de bir yere kaydedip yazarsan iyi olur. parmakları hızlandırıyor baya. kekere mekere tekerlemesi var mesela. süper bişi.

bunun dışında, katipler.net ten kendini sürekli deniyor musun?

evet katiplernetten deniyorum kendimi düello filan var ama imlasız süper yüz otuz yüz kırk çıkar özellikle eski metinler çok iyi nasrettin hoca da yüz sekseni gördüm ama çok basit metin o salak gibi ben çalışmıyordum şimdi akıllandım günlük iki veya üç saat çalışacağım normalde onbeş yirmi dakika ancak çalışıyordum

evet katiplernetten deniyorum kendimi düello filan var ama imlasız süper yüz otuz yüz kırk çıkar özellikle eski metinler çok iyi nasrettin hoca da yüz sekseni gördüm ama çok basit metin o salak gibi ben çalışmıyordum şimdi akıllandım günlük iki veya üç saat çalışacağım normalde onbeş yirmi dakika ancak çalışıyordum
eğer kazanmak istiyorsan günlük 5000'e yakın kelime yazsan iyi olur. hem elin alışır unutmaz hem de yeni yeni kelimeler görür tanırsın ve ezber de olmaz. bu arada iyi yazıyorsun. vuruş hesabını da yapıyor musun?
mesela ben 900-1200 arası yazıyorum hep.

bu arada bende önceden neden çalışmadığım için o kadar pişmanım ki, eğer daha daha önce başlasaydım şimdi iyi seviyeledeydim. iyi şanslar sana bu arada. inşallah müjdeli haberleri paylaşırız...

Merhabalar kızlar bende sınava hazırlanıyorum bu yeni metinler çok uzun inşallah imlalı sormazlar diye umuyorum paragraf falan zorluyor açısçası ben iki kez girdim birinde 105 diğerinde 115 yazdım tabi torpilim olmadığı için elendim bakalım bu sınav nasıl olacak hakkımızda hayırlısı olsun inşallah birbirimizden yardım alalım benim yazarken parmaklar çok kalkıyor havaya engel olamıyorum bu konuda bir yöntem biliyorsanız bana yardım edin arkadaşlar bu da benim hızıma ve kelimeyi yanlış yazmama sebep oluyor mesela birde şey oluyor masa yazacağıma maas yazıyorum bir türlü düzeltemedim..

Merhabalar kızlar bende sınava hazırlanıyorum bu yeni metinler çok uzun inşallah imlalı sormazlar diye umuyorum paragraf falan zorluyor açısçası ben iki kez girdim birinde 105 diğerinde 115 yazdım tabi torpilim olmadığı için elendim bakalım bu sınav nasıl olacak hakkımızda hayırlısı olsun inşallah birbirimizden yardım alalım benim yazarken parmaklar çok kalkıyor havaya engel olamıyorum bu konuda bir yöntem biliyorsanız bana yardım edin arkadaşlar bu da benim hızıma ve kelimeyi yanlış yazmama sebep oluyor mesela birde şey oluyor masa yazacağıma maas yazıyorum bir türlü düzeltemedim..

ya parmaklarının kalkmaması için kendini çok kasmaman ve parmaklarını kesinlikle temel sıra tuşlarından çekmemen lazım. elinden geldiğince parmaklarını hemen temel sıra tuşlarına koy.
mesela masa yerine maas yazıyorsan, heceleyerek yazmanı öneririm. yani direkt masa diye değil , ma-sa diye yazmalısın. bende ilklerde katiplik metinlerinde zorlandım ama hep heceleme yöntemiyle işi biraz daha kolaylaştırdım. dikkatli olmak, aşırı hızlı yazmamaya çalışmak ve heceleyerek yazmak yanlışları felaket azaltıyor.

madem sen sınava girdin bende sana bişi sorcam. şimdi sen 115 yazmışsın ya, acaba normalde heyecansız iken ne kadar yazıyordun o metini ? sınavda heyecan insanı çok düşürüyor mu ? :KK43:

Evet kesinlikle düşürüyor arkadaşım ben evde 20 kelime civarı hatta daha fazla yazıyordum bu arada benim yanlışım çok oldu işte heyecandan sınavlarda 20 23 civarı yanlışlar yapmıştım yapmasam ne kadar yüksek yazmış olacaktım işte bu durum çok etkiliyor. Bence heyecan işini ilk önce halletmek lazım ama bunun bir çareside yokki muhakkak heyecan oluyor.Dışarıda kendi kendine heyecan yapmayacağım diyorsun ama heyecanlanıyorsun böyle bir şey..

Evet kesinlikle düşürüyor arkadaşım ben evde 20 kelime civarı hatta daha fazla yazıyordum bu arada benim yanlışım çok oldu işte heyecandan sınavlarda 20 23 civarı yanlışlar yapmıştım yapmasam ne kadar yüksek yazmış olacaktım işte bu durum çok etkiliyor. Bence heyecan işini ilk önce halletmek lazım ama bunun bir çareside yokki muhakkak heyecan oluyor.Dışarıda kendi kendine heyecan yapmayacağım diyorsun ama heyecanlanıyorsun böyle bir şey..

anladım hocam. elimden geldiğince sürekli birilerinin yanında yazmaya gayret ediyorum. çünkü yabancı birileri olunca heyecan oluyor içimde,yavaş yavaş bunu atlatmaya çalışıyorum. heyecan önemli dediğin gibi. devam çalışmaya...

Benim öğrendiğim bişey varsa oda bu sınava hazırlanmamaktır. ikinci olan arkadaşımı, yıllardır birinci olan arkadaşımı almıyorlar. hele ki istanbul gibi bir yerde.. yine de umut kapısı deyip başvuruyoruz. dün istanbulda 1900 kişi olmuş başvuru bugün 3 bini bulur rakam alacakları kişi 190.. şaka gibi.

merhaba kızlar ben de 5 kez sınava girmiş biri olarak diyorum ki 'zaten bu sınavlar hep yalan dolan, sonu hep acı hüsran' ultra şans istiyor :KK66: bu iş bunu çok iyi anladık ama pes etmeden giriyoruz şans yanımızda olsun. sınava gelince gerçekten ortalama 20 kelime daha düşük yazılabiliyor ben 150 160 yazarken bir sınavda 101 yazdığımı biliyorum heyecan tavan anlayacağınız ( hazır metne imza atanları duyduk şehir efsanesi midir bilinmez ) mülakatı ise deliler gibi çalışmanın hiç anlamı yok kendinizi güzel ifade ederseniz kafidir, her şeyi sordurmayın sizi tanıyalım dediklerinde uzun tutun ki sorularla yüklenmek istemesinler sadece bi' taktik bu tabi bazen bunu sormadık diye tersleyedebilirler. Uzun uzun yazdım azıcık klavye çalışmış oldum :KK48:

merhaba kızlar ben de 5 kez sınava girmiş biri olarak diyorum ki 'zaten bu sınavlar hep yalan dolan, sonu hep acı hüsran' ultra şans istiyor :KK66: bu iş bunu çok iyi anladık ama pes etmeden giriyoruz şans yanımızda olsun. sınava gelince gerçekten ortalama 20 kelime daha düşük yazılabiliyor ben 150 160 yazarken bir sınavda 101 yazdığımı biliyorum heyecan tavan anlayacağınız ( hazır metne imza atanları duyduk şehir efsanesi midir bilinmez ) mülakatı ise deliler gibi çalışmanın hiç anlamı yok kendinizi güzel ifade ederseniz kafidir, her şeyi sordurmayın sizi tanıyalım dediklerinde uzun tutun ki sorularla yüklenmek istemesinler sadece bi' taktik bu tabi bazen bunu sormadık diye tersleyedebilirler. Uzun uzun yazdım azıcık klavye çalışmış oldum :KK48:

bir arkadaşım rüşvet karşılığında zabıt katibi olunduğunu birde bir arkadaşının akrabası vasıtası ile hazır metin imzaladığını demişti ama bundan en az 5 sene önce... şimdilerde de böyle bir şey oluyor mu bilmem ama umarım olmuyordur. gerçekten bu insafsızlık!

sınava istanbul anadolu adliyesinden başvurdum ve başvuru sayısı umduğumdan da az oldu. hayırlısını diliyorum ve umutsuz olmayın... bu sene çok alım var ve şanşımız daha da yüksek... umutsuz olmayın...

bir arkadaşım rüşvet karşılığında zabıt katibi olunduğunu birde bir arkadaşının akrabası vasıtası ile hazır metin imzaladığını demişti ama bundan en az 5 sene önce... şimdilerde de böyle bir şey oluyor mu bilmem ama umarım olmuyordur. gerçekten bu insafsızlık!

sınava istanbul anadolu adliyesinden başvurdum ve başvuru sayısı umduğumdan da az oldu. hayırlısını diliyorum ve umutsuz olmayın... bu sene çok alım var ve şanşımız daha da yüksek... umutsuz olmayın...
Umut her zaman var canım en son yedek kaldı m ilk sırada şimdi bakalım nolucak hayırlısı olsun bizim için

Umut her zaman var canım en son yedek kaldı m ilk sırada şimdi bakalım nolucak hayırlısı olsun bizim için
hayırlısı olsun canım. biz son güne kadar çalışalım da...
ayın 14-15i gibi metinler yayınlanır o metinleri öyle çalışalım ki barajı hayli geçelim. şu an için sadece sınav heyecanı beni ürkütüyor umarım klavye seslerinden çok etkilenmem ve evdeki gibi yazarım :KK43:

hayırlısı olsun canım. biz son güne kadar çalışalım da...
ayın 14-15i gibi metinler yayınlanır o metinleri öyle çalışalım ki barajı hayli geçelim. şu an için sadece sınav heyecanı beni ürkütüyor umarım klavye seslerinden çok etkilenmem ve evdeki gibi yazarım :KK43:
klavye sesi var onu indir son ses onunla çalış kendi klavyenin sesine alıştırma kendini ben ya onunla ya da son ses müzik takıp kulağıma çalışıyorum sadece parmaklarına hakim olmak yeterli olur f klavye mi yazıyosun ? yeni metinleri ben de çok sabırsız bekliyorum zor olursa mülakata bile 3 katı kalmaz diye düşünüyorum bence biraz kolay metinler seçebilirler ya da imlayı istemezler

klavye sesi var onu indir son ses onunla çalış kendi klavyenin sesine alıştırma kendini ben ya onunla ya da son ses müzik takıp kulağıma çalışıyorum sadece parmaklarına hakim olmak yeterli olur f klavye mi yazıyosun ? yeni metinleri ben de çok sabırsız bekliyorum zor olursa mülakata bile 3 katı kalmaz diye düşünüyorum bence biraz kolay metinler seçebilirler ya da imlayı istemezler
hocam icra katipliği metinleri yayınladı isterseniz bakın. metinler yine aynı şekilde aynı seviyede bence. yanı zaten zordu yine zor :)
ben f klavye kullanıyorum ve o klavye sesini açınca dikkatim feci dağılıyor hala alışamadım son ses müzik sesi ise beni hiç rahatsız etmiyor, klavye sesine alışmam lazım :)
bu arada istersen sana atarım linki icra katipliği metinlerine çalışman için. yani program halinde. 3 dakikaya ayarlayıp çalışıyorsun. virüs kesinlikle yok.

hocam icra katipliği metinleri yayınladı isterseniz bakın. metinler yine aynı şekilde aynı seviyede bence. yanı zaten zordu yine zor :)
ben f klavye kullanıyorum ve o klavye sesini açınca dikkatim feci dağılıyor hala alışamadım son ses müzik sesi ise beni hiç rahatsız etmiyor, klavye sesine alışmam lazım :)
bu arada istersen sana atarım linki icra katipliği metinlerine çalışman için. yani program halinde. 3 dakikaya ayarlayıp çalışıyorsun. virüs kesinlikle yok.
aaa program mı var ben katipler netten çalışıyorum devamlı düello falan takılıyorum yani :KK66: aynı metinler mi var programda da ?

merhaba arkadaşlar bende hazırlanıyorum. ama on parmak yazamıyorum kpss puanım 78 94 kelime fln yazabiliyorum nasıl çalışsam napsam önerileriniz neler o_O

merhaba arkadaşlar bende hazırlanıyorum. ama on parmak yazamıyorum kpss puanım 78 94 kelime fln yazabiliyorum nasıl çalışsam napsam önerileriniz neler o_O

merhaba. ben f klavyede on parmak kullanıyorum uzun süredir. ama sınava az bir zaman kala sana kesinlikle on parmak kullanmamanı öneririm. çünkü bu saatten sonra gelişeceğini düşünmüyorum. şu an tek yapacağın şey iki parmak ya da kaç parmak klavye kullanıyorsan onu geliştirmendir .tabi bu benim önerim... keşke daha önceden başlasaydın on parmak klavye kullanmaya... ama iki parmak kullanıyorsan onu hala geliştirebilir hızlandırabilirsin. mesela 2015 icra metinleri yayınlandı onlar üzerinde bol bol pratik yap klavyedeki harflerin yerini iyi ezberle ve zorlandığın kelimeleri word dosyasına kaydedip sürekli pratik yap gelişir diye düşünüyorum .bu arada nereden başvuru yaptın acaba?

X