- 24 Mayıs 2013
- 293
- 131
- Konu Sahibi hastalik hastasi
arkadaşlar bende deneyeceğim benim şuan yaklaşık yüz ile yüzonbeş arasında gidip geliyorum imlali imlasız eh işte yüz otuz filan ama sınav imlalı bende kendime destek olacağım ve destek olabilecek birisini istiyordum yani ne kadar yazmak kaç saat yazmak küçük iller torpil dönüyor tamam büyük illerde de dönüyor ama istanbulda olsaydın alınmış olurdun yüz yetmiş ile benim sınava kadar en az 140 yazmam gerekli yani otuz kırk kelime fazla olması gerekli ama nasıl olacak oy oy
bende senin gibi düşünüyorum. yani fazla net yapıp farkımı hem koymak hem de kendimi garantiye almak istiyorum. küçük yerlerde torpil daha çok dönüyor. en azından tekirdağ'da emeğinle memur olmak çok zor, torpilinde torpili dönüyor burada. fakat istanbulda o kadar çok alım var ki, illa girilir.
bende bu aralar minimum 110 en fazla da 130 un biraz üstü yazıyorum ama bi 150 olsam ne iyi olurdu.
umarım çıkarız. aslında çıkabiliriz de heyecandan mı ne çıkamıyoruz anlamadım ki.
bol bol yazı yazmanı ve birsürü kelime görmeni öneririm. tekerlemeleri de bir yere kaydedip yazarsan iyi olur. parmakları hızlandırıyor baya. kekere mekere tekerlemesi var mesela. süper bişi.
bunun dışında, katipler.net ten kendini sürekli deniyor musun?