zabıt katibi adayı olan hanımlar, buyrun konuşalım...

bende girdim ama hiç iyi geçmedi... 94 net yaptım o kadar da çalışmıştım. heyecandan her şey mahvoldu...
kızlar aranızda başaranlar varsa inşallah mülakatlarda allah yardımcınız olur.
ben ise sonuçları bir umut bekliyorum ama ümitsizim yani. 94 nete kadar baraj düşmez :KK43:

Burada 90 kelime yazana kadar düştü ümitsiz olmayın olur inşallah sizde geçersiniz...
Ben tam olarak bilmiyorum ama 90 bir küsürla mülakata kaldım...

Burada 90 kelime yazana kadar düştü ümitsiz olmayın olur inşallah sizde geçersiniz...
Ben tam olarak bilmiyorum ama 90 bir küsürla mülakata kaldım...
çok teşekkür ederim canım iyi dileğin için. inşallah kalırım ama ben istanbuldan girdim ve istanbulda epey zor oluyor... iyi yazan kadar iyi yazmayanlarda mevcuttu. kendime çok kızıyorum ya çok... sınav sonuçları açıklansın istiyorum artık. bitsin artık bekleyiş ama bizim adliye geç açıklar 2700 küsür insan girdi sınava.... bakalım. düşebilir de düşmeyebilirde.. bekleyip göreceğiz. senide tebrik ettim canım allah yardımcın olsun

Teşekkür ederim canım...
Küçük şehirlerin galiba bu konuda büyük bir avantajı oluyor...
Burada 280 en fazla 300 kişi girdi ama 39 kişi alındı mülakata...
Rabbim hakkımızda neyse onu verir bize inşallah...

Selam kızlar 91 le mülakata kaldım ümitsiz olmayalım sonucu görene kadar ben hayata kustum resmen çok şükür oldu

İnşallah yaa artık dua edip mülakata hazirlanmali ilk mülakatım değil yedek de oldum ama yine heyecan yine stres

Şahsen benimde ilk mülakatım olmayacak ama girdiğim her mülakatta öğrendiğim birşey varsa bu bilgiden çok torpillerin yarıştığı bir mülakat olduğu gerçeği...

Aa gerçektenmi mülakatdaşız desene :KK50:Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sen daha önce girmişmiydin sakarya da canım ben ilk kez gireceğim burada ne çalışsam bilemiyorum? Katipler netten birşeyler indirdim yarın onlara çalışmaya başlıcam. O soğukta ayakta saatlerce bekleyince hasta oldum birkaç gündür çalışamadım :110:

Aa gerçektenmi mülakatdaşız desene :KK50:Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sen daha önce girmişmiydin sakarya da canım ben ilk kez gireceğim burada ne çalışsam bilemiyorum? Katipler netten birşeyler indirdim yarın onlara çalışmaya başlıcam. O soğukta ayakta saatlerce bekleyince hasta oldum birkaç gündür çalışamadım :110:
Ayy felaket bi gündü sorma hep hastayiZ :KK43: saat 3 ü geçti ben sınava girene kadar ve perişan halde çok kötü geçmişti sinavim o bekleme yüzünden rahat 20 kelime az yazdım ben neyse sukur geçtik ben daha önce yedekte bile kaldım hep burda girdim 5. Girişim mülakatta genel kültür matematik soruları oluyo şimdi komisyon değişti ne yapılır bilmiyorum ki zaten mülakatta sorudan önemli şeyler var :KK66:

Evet o ayri tabi :) çalışmanın da pek bi önemi yok aslında:) bende yanlış Çok Yaptım yorgunluktan ben 2.30 gibi girdim sınava

Evet o ayri tabi :) çalışmanın da pek bi önemi yok aslında:) bende yanlış Çok Yaptım yorgunluktan ben 2.30 gibi girdim sınava
Benim de herhalde 10 yanlisim var en az zaten geçemedim herhalde dedim umutsuzdum çünkü o kadar az yazmaya alışkın değilim sonuca bile ben bakmadım hala bile inanamıyorum yazmis olduğuma şimdi mülakat stresi sardı yaa yedekte kaldım ilk sırada allahım o en zoru stres dolu aylar geçmedi inşallah bu defa olsun artık :KK43: sen nerden geldin sakaryaya ? Alım yüksek bu defa da inşallah hayırlısı olsun

Benim de herhalde 10 yanlisim var en az zaten geçemedim herhalde dedim umutsuzdum çünkü o kadar az yazmaya alışkın değilim sonuca bile ben bakmadım hala bile inanamıyorum yazmis olduğuma şimdi mülakat stresi sardı yaa yedekte kaldım ilk sırada allahım o en zoru stres dolu aylar geçmedi inşallah bu defa olsun artık :KK43: sen nerden geldin sakaryaya ? Alım yüksek bu defa da inşallah hayırlısı olsun
Ben Kocaelinden başvuruyorum canım puanım yetmez diye sakaryaya başvurdum ama Kocaelide düşük kapadı şans işte.. Bakalım nasıl bir sonuç alıcaz :KK16:

X