zabıt katibi adayı olan hanımlar, buyrun konuşalım...

merhaba kızlar... imkanlarım dışında olduğu için nete bağlanıp müjdeli haberi veremedim. bende kazandım sonunda. :))) allaha şükür ki bu forumda açtığım konu bana da dahil çoğu kişiye uğur getirdi :) umarım hakkımızda hayırlısı olur, çünkü en önemlisi huzur.

herkese hayırlı olsun arkadaşlar neresini kazandınız bende kazandım bakırköy adliyesi istanbul ama sizce başlama ne zaman olur ses soluk yok daha

herkese hayırlı olsun arkadaşlar neresini kazandınız bende kazandım bakırköy adliyesi istanbul ama sizce başlama ne zaman olur ses soluk yok daha
bende kartal adliyesine başvurdum. sorduk ne zaman çağırırlar diye, onlarda haziran gibi çağırırız yaklaşık iki ayı bulur dediler. ama tabiki yine de tam olarak bir bilgim yok. sana da hayırlı olsun bu arada.

Merhaba canım ben başlayalı bir ayı geçti herşey çok güzel gidiyor hala öğrenilecek çok şey var

Eski bir konu ama okuyunca herkes adına çok sevindim. Umarım hepiniz işlerinizde çok mutlusunuzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…