- 24 Mayıs 2013
- 293
- 131
-
- Konu Sahibi hastalik hastasi
arkadaşlar bende deneyeceğim benim şuan yaklaşık yüz ile yüzonbeş arasında gidip geliyorum imlali imlasız eh işte yüz otuz filan ama sınav imlalı bende kendime destek olacağım ve destek olabilecek birisini istiyordum yani ne kadar yazmak kaç saat yazmak küçük iller torpil dönüyor tamam büyük illerde de dönüyor ama istanbulda olsaydın alınmış olurdun yüz yetmiş ile benim sınava kadar en az 140 yazmam gerekli yani otuz kırk kelime fazla olması gerekli ama nasıl olacak oy oy
eğer kazanmak istiyorsan günlük 5000'e yakın kelime yazsan iyi olur. hem elin alışır unutmaz hem de yeni yeni kelimeler görür tanırsın ve ezber de olmaz. bu arada iyi yazıyorsun. vuruş hesabını da yapıyor musun?evet katiplernetten deniyorum kendimi düello filan var ama imlasız süper yüz otuz yüz kırk çıkar özellikle eski metinler çok iyi nasrettin hoca da yüz sekseni gördüm ama çok basit metin o salak gibi ben çalışmıyordum şimdi akıllandım günlük iki veya üç saat çalışacağım normalde onbeş yirmi dakika ancak çalışıyordum
Merhabalar kızlar bende sınava hazırlanıyorum bu yeni metinler çok uzun inşallah imlalı sormazlar diye umuyorum paragraf falan zorluyor açısçası ben iki kez girdim birinde 105 diğerinde 115 yazdım tabi torpilim olmadığı için elendim bakalım bu sınav nasıl olacak hakkımızda hayırlısı olsun inşallah birbirimizden yardım alalım benim yazarken parmaklar çok kalkıyor havaya engel olamıyorum bu konuda bir yöntem biliyorsanız bana yardım edin arkadaşlar bu da benim hızıma ve kelimeyi yanlış yazmama sebep oluyor mesela birde şey oluyor masa yazacağıma maas yazıyorum bir türlü düzeltemedim..
Evet kesinlikle düşürüyor arkadaşım ben evde 20 kelime civarı hatta daha fazla yazıyordum bu arada benim yanlışım çok oldu işte heyecandan sınavlarda 20 23 civarı yanlışlar yapmıştım yapmasam ne kadar yüksek yazmış olacaktım işte bu durum çok etkiliyor. Bence heyecan işini ilk önce halletmek lazım ama bunun bir çareside yokki muhakkak heyecan oluyor.Dışarıda kendi kendine heyecan yapmayacağım diyorsun ama heyecanlanıyorsun böyle bir şey..
merhaba kızlar ben de 5 kez sınava girmiş biri olarak diyorum ki 'zaten bu sınavlar hep yalan dolan, sonu hep acı hüsran' ultra şans istiyorbu iş bunu çok iyi anladık ama pes etmeden giriyoruz şans yanımızda olsun. sınava gelince gerçekten ortalama 20 kelime daha düşük yazılabiliyor ben 150 160 yazarken bir sınavda 101 yazdığımı biliyorum heyecan tavan anlayacağınız ( hazır metne imza atanları duyduk şehir efsanesi midir bilinmez ) mülakatı ise deliler gibi çalışmanın hiç anlamı yok kendinizi güzel ifade ederseniz kafidir, her şeyi sordurmayın sizi tanıyalım dediklerinde uzun tutun ki sorularla yüklenmek istemesinler sadece bi' taktik bu tabi bazen bunu sormadık diye tersleyedebilirler. Uzun uzun yazdım azıcık klavye çalışmış oldum
Umut her zaman var canım en son yedek kaldı m ilk sırada şimdi bakalım nolucak hayırlısı olsun bizim içinbir arkadaşım rüşvet karşılığında zabıt katibi olunduğunu birde bir arkadaşının akrabası vasıtası ile hazır metin imzaladığını demişti ama bundan en az 5 sene önce... şimdilerde de böyle bir şey oluyor mu bilmem ama umarım olmuyordur. gerçekten bu insafsızlık!
sınava istanbul anadolu adliyesinden başvurdum ve başvuru sayısı umduğumdan da az oldu. hayırlısını diliyorum ve umutsuz olmayın... bu sene çok alım var ve şanşımız daha da yüksek... umutsuz olmayın...
hayırlısı olsun canım. biz son güne kadar çalışalım da...Umut her zaman var canım en son yedek kaldı m ilk sırada şimdi bakalım nolucak hayırlısı olsun bizim için
klavye sesi var onu indir son ses onunla çalış kendi klavyenin sesine alıştırma kendini ben ya onunla ya da son ses müzik takıp kulağıma çalışıyorum sadece parmaklarına hakim olmak yeterli olur f klavye mi yazıyosun ? yeni metinleri ben de çok sabırsız bekliyorum zor olursa mülakata bile 3 katı kalmaz diye düşünüyorum bence biraz kolay metinler seçebilirler ya da imlayı istemezlerhayırlısı olsun canım. biz son güne kadar çalışalım da...
ayın 14-15i gibi metinler yayınlanır o metinleri öyle çalışalım ki barajı hayli geçelim. şu an için sadece sınav heyecanı beni ürkütüyor umarım klavye seslerinden çok etkilenmem ve evdeki gibi yazarım
hocam icra katipliği metinleri yayınladı isterseniz bakın. metinler yine aynı şekilde aynı seviyede bence. yanı zaten zordu yine zor :)klavye sesi var onu indir son ses onunla çalış kendi klavyenin sesine alıştırma kendini ben ya onunla ya da son ses müzik takıp kulağıma çalışıyorum sadece parmaklarına hakim olmak yeterli olur f klavye mi yazıyosun ? yeni metinleri ben de çok sabırsız bekliyorum zor olursa mülakata bile 3 katı kalmaz diye düşünüyorum bence biraz kolay metinler seçebilirler ya da imlayı istemezler
aaa program mı var ben katipler netten çalışıyorum devamlı düello falan takılıyorum yanihocam icra katipliği metinleri yayınladı isterseniz bakın. metinler yine aynı şekilde aynı seviyede bence. yanı zaten zordu yine zor :)
ben f klavye kullanıyorum ve o klavye sesini açınca dikkatim feci dağılıyor hala alışamadım son ses müzik sesi ise beni hiç rahatsız etmiyor, klavye sesine alışmam lazım :)
bu arada istersen sana atarım linki icra katipliği metinlerine çalışman için. yani program halinde. 3 dakikaya ayarlayıp çalışıyorsun. virüs kesinlikle yok.
çok iyi program çok sağol canım ben kalmışım eskilerde bak tam sınav tadında çok işime yarıcak bu :)http://forum.memurlar.net/konu/2095085/
2015 metinleri bunlar. ama icra metinleri. bunu sadece netten indiriyorsun ve internetle çalışmana gerek yok. internetsiz çalışan bir program ve çok iyi...
merhaba arkadaşlar bende hazırlanıyorum. ama on parmak yazamıyorum kpss puanım 78 94 kelime fln yazabiliyorum nasıl çalışsam napsam önerileriniz neler