Lekeler, Çiller Yüzüme pişik kremi kullanıyorum cilt lekelerim kalmadı

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
çok haklısın kardeş ama bende şöyle bakıyorum olaya çok bunalımlı zamanlarım oldu.aynaya bakmaz olmuştum.
sorunlarımı düşünmekten kafayı oynatcak gibiydim.bu siteyle kafa dağıttım diyebilirim.bi ara saçıma sardım uzatayım bakım yapayım falan sonra cildime sardım.onla oyalandım.yani daha büyük sorunları yaşamaktan kaçmak için burayı buldum.

valla bende burdan sonra kendimne dert oluşturdum resmen,kafayı yemek üzereyim çıkan bir iki sivilceye o kadar taktım ki şimdi cildim berbat oldu valla

aslında herkesin yorumlrı insanları fazla etkiliyor
ya bi ürün hakkında konu var bakıyorsun kimi aaa kesin kullanma kimi kesinlikle tavsiye ederim diyor
bi yaşınızı yazın cilt tipinizi yazın ki insanlarda bilgi sahibi olsunlar
ne kullanacağımızı şaşırdık yaa

cnm cok gexmıs olsun ya bız kurumuze devam edlım en ıyısı vala bende almadım yorumunu okuyunce cılkdıyeye gıdıcem dıyorum gıtmıyorum ertelıyorum hep bı de vıze haftam gelıyo vıze bıtsın artık cıdden gıdıcem cok cok gecmıs olsun cnm

ben oxsitin kullanmaya başladım 4 gün oldu pazar hariç hergün yarım saat bekletiyorum şimdilik bir değişiklik yok benim cildimde ren değişiklikleri güneş lekesi var bakalım bitene kadar kullanmaya devam edicem sonuçları yazarım bu arada normalde hergün kullanmak iyi gelmeyebilir gibi yorumlar okudum ben yinede dayanamayıp sürüyorum yan etkisi olmadı şimdilik.

sağol canım günlük bol bol suyumu içiyorum maydanoz kürümü içiyorum şükür cildimde denemeye yanılmayla çok oynadım ama düzeldi

cilt tipiniz nedir
hergün kullanmayın derim ben
şimdi bişey olmayabilir ama ileride yağ bezeleri ile karşılaşabilrisniz

cildim karma arada sivilce problemim oluyor bugün sürmedim haftada 3 gün yeterli sanırım çünkü sivilce kabarmaları başladı o yüzden bıraktım arada yapmak yeterli olcak.

cildim karma arada sivilce problemim oluyor bugün sürmedim haftada 3 gün yeterli sanırım çünkü sivilce kabarmaları başladı o yüzden bıraktım arada yapmak yeterli olcak.

benimde c ildim karma ama ,ilk seferinde bile mahvetti:)
sizde haftada bir sürün bence

tesekkürler bu konuyu actığın için hametan kullandım cildim yeniliyor kendini gece yatarken sürüyorum sadece değişiklik oldu suratımda fark edilir bir şekilde cok saol

tesekkürler bu konuyu actığın için hametan kullandım cildim yeniliyor kendini gece yatarken sürüyorum sadece değişiklik oldu suratımda fark edilir bir şekilde cok saol

senin nezdinde genel olarak soruyorum
ne güzel ki etkisini görmüşsün
cilt tipin yaşın ve cilt sorunların neydi onuda yazarsan haa şu ciltte şu etkiyi vermiş diyelim

dimii

siz ne için kullandınız hametanı lekeler içinmi yoksa sivilce ve sivilce izleri içinmi

Bu krem benim için tamamen bir ''mucize'' oldu.O kadar hassas bir cildim vardı ki sivilcelerim yaraya dönüşürdü ve kocaman olur geçmesi ciddi ciddi 1-1,5 ayımı alıyordu.Daha fazla da sürdüğü oluyordu.Ama geçen hafta perşembe günü popolin marka pişik kremini aldım ve pazar gününü bile bulmadan yaralarım geçti gitti.Çok az bir iz kaldı o kadar.Onu da bir kaç gün sonra yeniden kullanarak geçireceğim.Ama bence bu krem 4-5 günden fazla kullanılmasın.Çünkü krem yüzümde duramıyor aşırı derece de kaşıntı yapıyor.Kısacası bir kaç gün aralıklarla kullanıp bırakılmalı.Haftalardan beri cildimi böyle güzel görmemiştim çok mutluyumm beni bu kremi kullanmaya teşvik eden arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorumm..

senin nezdinde genel olarak soruyorum
ne güzel ki etkisini görmüşsün
cilt tipin yaşın ve cilt sorunların neydi onuda yazarsan haa şu ciltte şu etkiyi vermiş diyelim

dimii

cilt tipim normal kuruya dönük yasım 18 sivilce izlerimdi sorunum

siz ne için kullandınız hametanı lekeler içinmi yoksa sivilce ve sivilce izleri içinmi

benim suratımda sivilce 1 2 tane var gerisi hep iz sivilcelerimin üstüne sürmüyorum hametanı izlerimin üstüne sürüyorum ve bayaa düzelme oldu

benim cildim kuru oldugundan nemlendirici görevi görüyo gibi ama ben haftada 4 gün falan yatmadan sürüyorum ve yıkamıyorum bembeyaz oluyo cildim düzenli yapıyorum bunu yanında tonik olarak ıhlamur gülsuyu ve limon karışımını kullanıyorum çok da memnunum gerçekten cildimde güzelleşme var kuruluğum gitti mimk izlerim daha az görünüyo güldüğümde bile gergin dururdu yüzüm o gitti artık daha rahat ferah bi cilt hissediyorum gündüzleri de kesinlikle 50+ güneş kremi sürüyorum sabah uyanınca yüzümü yıkar yıkmaz

Cildim karma ve Cok fazla sivilcem ve sivilce izim var pisik kremi kullanmak istiyorum ama yaglandiriyo falan filan bi sürü sey okudum en etkili sonucu almak için ve cildime daha fazla zarar vermmeden bu kremi nasıl kullanabilirim hangi marka alayim maske mi yapayım yüzüme sürüp yatayim mi cok kararsizim:S yardımcı olur musunuz lutfeeeeeen:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…