Sinirimden ağlamak üzereyim. Parasal olarak çok zorda olduğum bir dönemde aynen sizin gibi, eczacı beni Darphin melaperfect'le ilgili öyle bir ikna etti ve ben öyle çaresizdim ki, dünyanın parasını verip bütün ürünleri aldım. Sonuç: 3 ay geçmesine, güneşten vampir gibi kaçmama, ürünleri çok düzenli kullanmama rağmen TIK YOK! Aldıkları paralar haram olsun, bu kadar günaha girilmez. Pişik kreminin nasıl faydası oldu sizde, merak ettim? Güneş lekelerine iyi gelebilir mi gerçekten?
Kızlar 1 haftadır nivea pişik kremini aksatmadan her gece yüzüme sürüyorum, sabah yıkıyorum..Güneş lekelerimde en ufak azalma solma yok..İçeriğinde %20 çinko var, ama hiç etki etmedi normal mi bu ?
Kızlar 1 haftadır nivea pişik kremini aksatmadan her gece yüzüme sürüyorum, sabah yıkıyorum..Güneş lekelerimde en ufak azalma solma yok..İçeriğinde %20 çinko var, ama hiç etki etmedi normal mi bu ?
Niveayı marka güvenilirliği için tercih etmiştim, onu da eczaneden aldım gerçi, ama dediğin markaları anladım, olmadı onlardan birine geçiş yaparım..Gerçi Niveaya da tu kaka demeyeyim, cilt kızarıklıklarıma gayet iyi geldi, alerji yapmadı, herşeye tepki veren cildim bu kreme tepki vermedi. Bir de ciltten çıkarması kolay olsa
kızlar benimde 2. günüm unibaby aldım çinko içeriğine bakmadan aldım markasından dolayı ama gerçekten faydasını gördüm ve etrafımdakilerde farketti sivilceleri söndürdrü bir günde ve lekelerin rengi açılmaya başladı acayip bir yumuşaklık var bebek cildi gibi boşuna yıllarca para harcamışım hiç değmedi