Lekeler, Çiller Yüzüme pişik kremi kullanıyorum cilt lekelerim kalmadı

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim canım. Bugün itibariyle uygulamaya başlayacağım. Ama maydanoz suyunu nasıl içerim bilemiyorum :44:

akşam 2,5 su bardağı suda 10-15 göz kararı yapraklarını 2-3 taşım kaynat süz akşam ve sabah içebileceğin kadar ayrı ayrı içtiğinde içine bir çay kaşığı ucunda bal bi bal kaşığıda limon kat karıştır iç sabah aç karnına akşam yatarken yap 21 gün düzenli yapman gerekiyor.Duymuşsundur maydanoz gençlik iksiri gibi bir şey,karaciğeri de temizleyerek inanılmaz faydalar sağlıyor

nivea yada johnsons baby de varmı acaba?şuan elimde bu ürünler var.hangisini önerirsiniz.

Nıveayı tavsiye ederim hatta kullan derim hem paraben yok hemde %20 çinko var,johnsons baby bilmiyorum ama nıvea kullan bence eczanede fiyatı 20 tl ama marketlerde 12-15 arasında değişiyor bilgin olsun

Nıveayı tavsiye ederim hatta kullan derim hem paraben yok hemde %20 çinko var,johnsons baby bilmiyorum ama nıvea kullan bence eczanede fiyatı 20 tl ama marketlerde 12-15 arasında değişiyor bilgin olsun

Tşk ederim canım kullanmaya başladım niveayı:)umarım etkisini görürüm hemen.

yuzunuzde ne kadar sure bekletıyorsunuz ve daha sonra ıyıce yıkama jelıyle yıkıomusunuz yoksa sadece suyylamı yıkıosunuz:)bıraz detaycıyımda taktımmı takıyorum oyuzden boyle sordum

bence kullanmayın derim
çok yağlı olduğu için deri altından sivileceler çıkardı bende ki cildim kuruya dönük karma ama mahfetti
demin cildiyeciden geldim
açıkçası bu siteden sonra psikolojim bozuldu
küçük bi sivilceye bile takar oldum
yok gözenekti yok kırışıktı yok kuruluktu peelingdi
millet kanserle uğraşıyor be
amannnn ALLAh ırak etsin tek dert bunlar olsun
hayatı sevmeye bakın
küçük şeylere takmayın ciddi ciddi psikolojimi etkiledi ya her konuyu okudukça bu bende de var bende de sorun diyorum oysaki bunları bilmeden önce kendime öz güvenim vardı mutluydum
içinizi temizleyin yediğinize içtiğinize dikkat edin paraları bayılıpda cebinizide kendinizide yakmayın
ne yaparsak yapalım yaş geçiyor yaş geçtikçe sorunlarda baş gösteriyor
kontrol YARADAN'ındır
şifalar diliyorum herkese

bence kullanmayın derim
çok yağlı olduğu için deri altından sivileceler çıkardı bende ki cildim kuruya dönük karma ama mahfetti
hayatı sevmeye bakın
küçük şeylere takmayın ciddi ciddi psikolojimi etkiledi ya her konuyu okudukça bu bende de var bende de sorun diyorum oysaki bunları bilmeden önce kendime öz güvenim vardı mutluydum
içinizi temizleyin yediğinize içtiğinize dikkat edin paraları bayılıpda cebinizide kendinizide yakmayın
kontrol YARADAN'ındır
tebrik ediyorum çok doğru diyorsun aynen bende senin gibi bu sieye üye oldugumdan beri her konuyu ukuduktan sonra yüzüme beker oldum
:KK9:

kızlar doğru diosun ama bende birsaat kadar önce oksitin die bir pişik kremi aldırdım eşime eczacıda bayanlar bu kremi yüzlerimne sürmek içinalıyorlyar demiş şimdi sizlerin mesajını okuyunca kararsız kaldım ben güneş lekelerim için almıştım haftada 2 kere yapmayı düşünüyorum işallah göz yapım derken kaş çıkartmayız.

bence kullanmayın derim
hayatı sevmeye bakın
kontrol YARADAN'ındır

canım sen hangi markayı aldın acaba ben eşime oksitin aldırdım güneş lekelerim için direk çinko içeriyo içeriğinde a ve d vitamını var iyi bişeye benziyo senhergünmü yaptın merak ettim.

ben nıvea aldım içinde paraben yok diye 20 dk beklettim inan mahvoldu yüzüm
belki bi çoğunuz kızacaksınız ama lütfen doğalına bırakın yemin ediyorum bu siteden ve bi çok benzer siteden psikolojim bozuldu
27 yaşındayım ve bu yaşıma kadar makyaj nedir bilmem,kışın belirli günler haricinde çok ayaz olduğunda yani memleketimin kışı ağırdır,nemlendirici kullanmam.Ama yorumları okudukça kendi kendime kuru cilt kanaatine vardım nerden anladıysam geçen bi kozmetikçiye gittim"cildim kuru bana bi nemlendirici ver" dedim,abla dedi senin yüzün parlıyor sen kuru olduğunu nerden çıkardın"dedi "t bölgen yağlı"dedi.Gerçekten öyleydi.Resim çekip atabilsem dersiniz sen bu yüze mi taktın.Ama yok kırışıktı yok gözaltı moruydu yk yağ bezesiydi yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kafayı yedim yaw herkesin kaşına gözüne yüzüne bakar oldum acaba aynımı benle diye tövbe tövbe
son 3 haftadır bepanten krem,plus,pişik kremi neutrogena nemlendirici daha neler neler param kalmadı yaw
cildiyeciye gidiyorum tahlil yok test yok tamam sorun bu hurra bi çanta merhem hap losyon jel hepside kortizonlu
eczacıya gidiyorum hemen bi standa çekiyorlar pahalı ürünleri kakalıyacaklarya yok böyle şöyle
zihniyet bumu ya hasta hakkı bumu yaaa ALLAH uzak etsin korusun bu para tuzaklarından
ben maydanoz kürü yapıyorum karaciğer temizliği için kaynatıp sabah akşam suyun içiyorum aç karnına evet tamam yüzümde yine sivilcelenme var ama demekki cildim kusuyor içerdeki kiri bu şekilde atıyor inşallah
sizden ricam akışına doğalına bırakın yediğinize içtiğinize dikkat edin,stres yaşamımızın bir parçası bunlardan kurtulmak için rahatlatıcı bitki çayları için ,önümüz bahar yeşile bakmak huzur verir güzel günler bekliyor herkesi mutlu yaşayın mutlu kalın....
uzun oldu okuyanlar hakkını helal etsin şifalar diliyorum herkese............

Ben Hametan Kullanıyorum En İyi Cilt Yeniliyi Bu diyor herkez 2 gündür kullanıyorum cildimde değişikler başlıyor gibi kızlarr

kızlar doğru diosun ama bende birsaat kadar önce oksitin die bir pişik kremi aldırdım eşime eczacıda bayanlar bu kremi yüzlerimne sürmek içinalıyorlyar demiş şimdi sizlerin mesajını okuyunca kararsız kaldım ben güneş lekelerim için almıştım haftada 2 kere yapmayı düşünüyorum işallah göz yapım derken kaş çıkartmayız.

Bende oxitin kullananlardanım cidden haftada 2-3 kere yüzümü temizleyip ıhlamurla tonikledikten sonra yüzüme sürüyorum anında beyazlattıgı gibi sabaha pürüssüz leklerim hafiflemiş uyanıyorum çok etkili ve çok güzel azıcık azcık yedire yedire sürüyorum bende çok memnunum göz altıma dahi sürdüm bişey oladı aksine morluk vardır hafiften bende onun bile rengini kırdı bi arkadaşım mütemadiyen bu kremi kullanır yüzünde kış mevsiminde kılcal damar belirmesi ve deri altı çatlaklığı yaşayıp sürekli izlere maruz kaldıgından kullanırdı kızın yüzü suan pudra surmuş gibi 2 yıldır oxitin kullnıyorum diyince nasıl sevinmiştim bilyodum kullandıgını da 1 kez kullanıp atmıştır diye düşünmüştüm bırakmadan beyazlatması hoşuna gidince bırakmamış ben daha yeni başladım 1 hafta oluyo gerçekten etkisi çok güzel annem çil mil kalmıcak düğüne kadar diyip duruyo çok seviniyorum inş. yazın çıkmazlar yine :)

Bİrde cnm nekdara aldırın benim ki bitmek üzere de fiyatı aynı mı değil mi bilmiyorum

Son düzenleme:
kızlar bu pişik kremi çok yağlı bi ara kullanmıştım qenede siz bilirsiniz.Şu hametanın yoğunluğunu bilemem tabi.bi arkadaş resmini koyabilirmi kullanan ve cok memnun olan varmı..benim şimdiye kdr bildiğim bütün pişik kremleri çok yağlıydı.

geçen tv'de de gördüm. cilt uzmanları anlatıyordu . pişik kremi cilde iyi geliyor dediklerinde bende alayım demiştim ama sonra unuttum bu konuyu görünce tekrar aklıma geldi : )

X