ben nıvea aldım içinde paraben yok diye 20 dk beklettim inan mahvoldu yüzüm
belki bi çoğunuz kızacaksınız ama lütfen doğalına bırakın yemin ediyorum bu siteden ve bi çok benzer siteden psikolojim bozuldu
27 yaşındayım ve bu yaşıma kadar makyaj nedir bilmem,kışın belirli günler haricinde çok ayaz olduğunda yani memleketimin kışı ağırdır,nemlendirici kullanmam.Ama yorumları okudukça kendi kendime kuru cilt kanaatine vardım nerden anladıysam geçen bi kozmetikçiye gittim"cildim kuru bana bi nemlendirici ver" dedim,abla dedi senin yüzün parlıyor sen kuru olduğunu nerden çıkardın"dedi "t bölgen yağlı"dedi.Gerçekten öyleydi.Resim çekip atabilsem dersiniz sen bu yüze mi taktın.Ama yok kırışıktı yok gözaltı moruydu yk yağ bezesiydi yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kafayı yedim yaw herkesin kaşına gözüne yüzüne bakar oldum acaba aynımı benle diye tövbe tövbe
son 3 haftadır bepanten krem,plus,pişik kremi neutrogena nemlendirici daha neler neler param kalmadı yaw
cildiyeciye gidiyorum tahlil yok test yok tamam sorun bu hurra bi çanta merhem hap losyon jel hepside kortizonlu
eczacıya gidiyorum hemen bi standa çekiyorlar pahalı ürünleri kakalıyacaklarya yok böyle şöyle
zihniyet bumu ya hasta hakkı bumu yaaa ALLAH uzak etsin korusun bu para tuzaklarından
ben maydanoz kürü yapıyorum karaciğer temizliği için kaynatıp sabah akşam suyun içiyorum aç karnına evet tamam yüzümde yine sivilcelenme var ama demekki cildim kusuyor içerdeki kiri bu şekilde atıyor inşallah
sizden ricam akışına doğalına bırakın yediğinize içtiğinize dikkat edin,stres yaşamımızın bir parçası bunlardan kurtulmak için rahatlatıcı bitki çayları için ,önümüz bahar yeşile bakmak huzur verir güzel günler bekliyor herkesi mutlu yaşayın mutlu kalın....
uzun oldu okuyanlar hakkını helal etsin şifalar diliyorum herkese............