Lekeler, Çiller Yüzüme pişik kremi kullanıyorum cilt lekelerim kalmadı

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
argan yağı keçi dışkısından yapıldığı için dinen de yüze böyle bişeyin sürülmesine karşı olduğum için ve hemen hemen aynı etkileri kayısı yağıda verdiği için çok tercih etmiyorum açıkçası
okuyun kayısı yağının hemen hemen bütün etkileri argan yağında da var ne diye 3-5 tl ye alabileceğim bişeyi 150tl vereyim ki

ayrıca bebek şampuanı yüze çok iyi geliyor genelde doktorlar göz kızarıklığı için tavsiye ediyor ama benim epilasyon doktorum yüzünü bebe şampuanı ile yıka iyi gelir demişti yıkıyorum grçekten hem sivilceyi kurutuyor hemde cildin nem dengesini koruyor

Bu arada az önce pişik kremlerine baktığımda sebamed in içeriğine de lesitin ve squalene içeriği yazıyor
Squalene Nedir ? Squalene bütün yaşayan canlılarda bulunan, doymamış yağ
oranı yüksek hidrokarbondur.

Lesitin nedir ? Yağlar ve temel yağ asitlerinin kompleks bir karışımı olan lesitinin
kendisi de fosforla birleşmiş bir yağdır.

Sanırım içeriğini çinko değilde latince ve yunanca olarak yazılıyor... Sebamed güzel deniyicem faydalarını yazarım inşallah

hadı ya argan yagı bu yuzden pahalı demmkı bı dıskıya 150 tl vermeyı gec bedava verseler almam
bebe sampuanını bana da doktor onermıstı cnm
bu arada kayısı yagı demıssın kayısı cekırdegı yagı degılmı o kayısı yagı cok kurutuyo dıyolar

Son düzenleme:
şimdi dalinin pişik kremimi iyi cildi hem açan hemde düzelten pişik kremi hangisi? gece uyurken mi sürülüyo ? bunlara cevap..ayrıca doktor ben yanmıştı parmaağım çinko oksit krem vermişti onu sürsem sadece iyi gelirmi bakayım bide sade çinko oksit hem..

kayısı çekirdeği yağı canım belirtmemişim

bu arada pişik kremlerinin bi çoğunda paraben var bu sakıncalı hepimiz biliyoruz.Araştırdığım kadarı ile nivea ve oksitin de yok oksitin eczanelerde var merhem gibi fiyatı 8,75 nıvea 20tl
alacaksanız içeriğine iyi bakın paraben olmasın
sudocrem de de paraben var

hadı ya ne dıyosun sımdı dalının pısık kremını alalım mı almayalımmı cnm ?? :18::18:

dalinin bebe yağında olmadığını ama pişik kreminde olduğunu duymuştum netten bi bak sende likit parafin diyor ama aynı şeymi bilemiyorum
paraben ürünün raf ömrünü uzatmak için kullanılıyor buda kanserojen madde içeriyor

anlamadığım nasıl olur bebek ürünlerinde buna iizn veriliyor ALLAH esirgesin yaa

Kızlar benimde sivilcelerden kaynaklı lekelerim var bunlar için kullansam iyi gelirmi? Hangi markayı önerirsiniz ? Tekrar sivilce çıkartırmı? Çok soru sordum farkındayım

Kızlar benimde sivilcelerden kaynaklı lekelerim var bunlar için kullansam iyi gelirmi? Hangi markayı önerirsiniz ? Tekrar sivilce çıkartırmı? Çok soru sordum farkındayım

kaç yaşındasın 25 yaşın altında isen kozmetik ürünlerle cildini yorma yoğurda limon kat yüzüne maske şeklinde uygula haftada iki defa birde maydanoz suyu iç düzenli karaciğeri temizlediği için cildinede parlaklık verip lekelerini açacaktır

konuda actım ama kımse yardımcı olmadı bırde burada yazmak ıstedım.aranızda euphıa organık pişik kremi kullanan varmı yuzu ıcın.bunun ıcınde argan yagıda varıs bırde sıvılcelere ıyı gelen cay agacı yagıda varmıs bu urunu yuzune surup memnun kalan yada duyan varmı acılen yazarsanız cok sevınırım cunku bır an once bır pısık kremı alıp kullanmak ıstıyorum

konunada yazdım burdan da yazayım içeriği güzel bi üürn paraben yok kortizon yok.Doğal çaylar ile yapılmış vitamin içerikli bide argan yağı üstüne yetişkinlerde kullanırmış daha ne istiyon al kullan fiyatı da ballı ama

gecekten ya bebebklerın bıle saglıgını tehlıkeye atabılıyolar !! ınanamak ıstemıyorum aslında alıcaktım cunku pısık kremını : (

Ben popolin kullanıyorum 3 gündür ve cok memnun kaldım ya sivilcem vardı 2 tane kuruttu ki ben sivilcemi 2 ay patlatmasam hayatta kurumaz devam etcem cok yumusacık oldu yüzüm :)

Yüzümde büyük kırmızı sivilce lekerim var daha yeni oluştular! Pişik kremini almayı düşünüyordum faydalarını duydum birde netten araştırayım dedim.Yarın eczaneye gidip hemen alacağım.İnşallah kısa sürede geçer giderler bende rahat ederim.

ilk kez duydum..benimde cildim hassas hemen leke kalıyor çene bölgemde güneş ve hassaslıktan lekeler var.kullanıp etkisini görenler biraz anlatırsa denenebilir

kızlar benim cildimde de sivilce lekeleri var.bende sebamed pişik kremi var.
kullansam iyi gelirmi acaba?sebamed kulannıp etkili sonuç alan varmı ?
yardım lütfenn:)

Verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim canım. Bugün itibariyle uygulamaya başlayacağım. Ama maydanoz suyunu nasıl içerim bilemiyorum :44:

kızlar benim cildimde de sivilce lekeleri var.bende sebamed pişik kremi var.
kullansam iyi gelirmi acaba?sebamed kulannıp etkili sonuç alan varmı ?
yardım lütfenn:)

pişik kreminde cildi yenileyen madde çinko sebamed çinko içermiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…