-
- Konu Sahibi edanur_5555
benim yüzümde 2 yerde benek halinde yanık ızleri oldu lazer den dolayı yanık kremi kullandım 3-4 gün sonra yanma geçti ama iz kaldı bu da daha ilk seanstı şimdi devamı gelecek yine yanık oluşursa lekelere öneren varmı cidden?
Selam kızlar merhaba , benimde yüzümde sivilce izleri var çok değilde var genede kırmızı lekeler filan var yüzüm çok solgun geliyor bana bu pişik kremi bana da iyi gelir mi acaba resim koyabilir misiniz bir baksam ona göre alıp denesem bende canlarım ..Koyarsanız sevinirim ..:)
Dene bakalım canım inşallah iyi gelir ,kullandıktan sonra burada paylaşır mısın canım merak ederim ben :)Gittim dün aldim pisik kremi , bakalim ise yaricakmi ? Aksamlari sürmeyi düsünüyorum
Dene bakalım canım inşallah iyi gelir ,kullandıktan sonra burada paylaşır mısın canım merak ederim ben :)
içinde çinko olmayan tek kremi bulup almışımneyse bi işe yarar muhakkak
bi daha da almam pişik kremi falan
bende oksizinc aldım netten araştırdım içeriği en iyi olan ve %40 çinko oksit içeren kremdi.3gündür kullanıyıyorum.zaten sivilcem yoktu ama lekeleri var.lekelerde bi gelişme henüz yok fakat yüzüm bembeyaz duruyor.bir süre daha kullanıp olumlu gelişme olursa yazarım