Lekeler, Çiller Yüzüme pişik kremi kullanıyorum cilt lekelerim kalmadı

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Lazerden hemen sonra günde 3 kez 3 gun ara vermeden maddecassol diye bi krem var onu kullan dedi bna lazer yapan doktor,cok guzel tedavi etti,hic yanık olmadı bende.eczanede bulabilirsin,bepanthenden daha çabuk iyileştiriyor ,bu kremin özünde Afrikadaki bir ağacın özü varmis,aslanlar kavga edip birbirini parçalandığında bu ağaca surtunurlermis yaraları tedavi oluyomus

Selam kızlar merhaba , benimde yüzümde sivilce izleri var çok değilde var genede kırmızı lekeler filan var yüzüm çok solgun geliyor bana bu pişik kremi bana da iyi gelir mi acaba resim koyabilir misiniz bir baksam ona göre alıp denesem bende canlarım ..Koyarsanız sevinirim ..:)

Aynen benimde öyle lekeler sivilceler sivilce izleri kirmizi lekeler soluk bir ten((( cok isterim söyle pürüssüz bir cildim olsun , ammaaaa nerdeeeee

Ahhh canm nerrdeee dediğin gibi gerçekten iyi geliyorsa kullanırım vallahi pürüzsüz lekesiz bir cilt ..

Kızlar ben duzenli olarak 2 aydır sudocrem(pişik kremi) sürüyorum yüzüme evde ruh gibi dolaşsamda :) Önceden bir sürü sivilce çıkardı yüzümde kullandığımdan beri en fazla 3 tane çıkmıştır. Çıkıncada üstüne sürüyorum ve sönüyo zaten. Lekelerimide hafifletti ve krem olmasına rağmen cildi yağlandırmıyo benim cildim çok yağlıdır bunu kullanmaya başlayalı yağlanmıyo bile. bütün cildime sürüp yatıyorum sabah yıkıyorum.Evde olunca da sürüyorum öyle duruyorum.

pişik kremi mi yoksa çinko oksit kremimi alsam ? düşünüyorum sanki çinko oksit daha faydalı olur siz ne dersiniz

kızlar burada okuduktan sonra sebamed pişik kremi aldım. içeriğinde çinkoyla alakalı birşey göremedim bir de bunun yapısı bu kadar yağlı ve yoğun mu oluyor her markada yoksa benimkinde mi sorun var. ellerime sürüp denedim baya koyu geldi hiç böyle olduğunu bilmiyordum yüzüme sürmeye korktum açıkçası daha çok sivilce yapar diye. bi fikir verebilir misiniz

içinde çinko olmayan tek kremi bulup almışım neyse bi işe yarar muhakkak
bi daha da almam pişik kremi falan

bende oksizinc aldım netten araştırdım içeriği en iyi olan ve %40 çinko oksit içeren kremdi.3gündür kullanıyıyorum.zaten sivilcem yoktu ama lekeleri var.lekelerde bi gelişme henüz yok fakat yüzüm bembeyaz duruyor.bir süre daha kullanıp olumlu gelişme olursa yazarım

Bembeyaz derken pürüzsüz,güzel falan mı yoksa,cansız gibi mi?

Geçen yıl bir yada iki yıl kullanmışımdır. Popolin.
Benim lekelerime bir faydası olmamıştı. Ama popolinin içeriği daha değişik. Yağlı ve vicks gibi kokuyor.
Nivea yada Johnsons Baby öyle değil.
Sivilce tedavim bitince tekrar deneyebilirim...

kızlar bu sudokrem kullananlar ne kaadar sure ıcınde sıvılce ve lekelernde fayda gorduler? bende aldm 3 gun oldu daha fayda gormek ıcın ne kadr kullanmam gerek en az acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…