Lekeler, Çiller Yüzüme pişik kremi kullanıyorum cilt lekelerim kalmadı

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
bnım kız ısı bılıyor demekkı:) gecenlerde mutfaga kadar gıttım annemle kızım salonda annem dalmıs tv ye bnımkının sesı cıkmayınca(bu mumkun degıl) bnım yanımda sanmıs bı geldım nerde dıye sordum kızım ıcın bılmem bı baktık kı koltugun arkasına gecmıs butun kremı yuzune boca etmıs ama ne surmek bıldıgın maske yapmıs 3 gun zor cıktı:) hemen bnde denıcem ta bı kızm uyuyunca

bnım kız ısı bılıyor demekkı:) gecenlerde mutfaga kadar gıttım annemle kızım salonda annem dalmıs tv ye bnımkının sesı cıkmayınca(bu mumkun degıl) bnım yanımda sanmıs bı geldım nerde dıye sordum kızım ıcın bılmem bı baktık kı koltugun arkasına gecmıs butun kremı yuzune boca etmıs ama ne surmek bıldıgın maske yapmıs 3 gun zor cıktı:) hemen bnde denıcem ta bı kızm uyuyunca

Benim de cildim karma canım . Pişik kremini sadece sivilcenin ya da yaralarımın üzerine sürüyorum ve 5-6 saat tutuyorum . Hiç yağlanma gibi bir problemim olmadı sende de olucağını sanmıyorum . Ben popolin'in pişik kremini aldım ve 3-4 günde etkisini fark edilir derece de gösterdi . Kesinlikle kullan canım .

Bak sen şu küçük kızçeyee minicikken daha başlamış maskelere Suyla zor çıkıyor hatta sürmediğin yerlere de bulaşıyor . Ben de önce kağıt havluyla alıyorum yüzümden ardından da bir güzel yıkıyorum

Son düzenleme:

bısey sorabılırmıyım sanırım sız memnunsunuz bu pısık kremınden ??
ama bı ark nıveanın dı sanırım kullnmıs hıc ıyı gelmedıgını solemıstı bende ondan dolayı alamadım ne dusunuyosunuz bu konuda ??
butun kullnana arklara soruyorum % kacınız memnun bu kremden ???

Sağol canım ya cok merak ediyodum pisik kremi nasıl olur diye cesaretlendim baya. artik alıp kullanayim şu veledi. Yememe icmemede dikkat edip şunların kökünü kurutmak istiyorum Cok aşırı değiller ama gorunumumu etkiliyolar bu da beni Cok rahatsız ediyo uzun bi süre sadece salyangoz kremi sürüp cildmi dinlendirdim simdi biraz oynuyum bakalım ama en etkili şeyi arıyorum bu pisik kremi faydalı olaacaga benziyo

Bende dün aldım. çok yoğun (sebamed).yüzümü yüz yıkama jelini kullanarak yüz fırçamla fırçaladım. Ardından maske yaptım,tonikledim ve bu pişik kremini sürdüm.haftada 2-3 kez tekrarlamayı düşünüyorum.gelişmeleri yazarım...

Fazlaca memnun kaldım ben canım. Benim cildim çok hassas sivilceler yara oluyo ve inan 2 aydan aşağı geçmiyo. Eczaneden krem aldım haftalarca kullandım işe yaramadı ama pişik kremi 3-4 günde geçirdi. Ben de nivea alıcaktım ama 1 tl eksik olduğu için popolin aldım. Belki markadan markaya farklılık gösteriyordur onun için yorum yapamıycam ama popolinden baya memnun kaldım. Çok çok tavsiye ediyorum kullan bence canım.

Hiç durma koş al emeeenn canımm inan bir kaç güne sende de etkisini göstericektir. Aylardır çikolata yemiyorum,cipsi yemiyorum,kola içmiyorum . Sırf sivilce çıkmasın yaralarım oluşmasın diye Gerçi bu sayede kilo da veriyorum Bir ara ben de düşünmüştüm salyangoz kremini ama imdadıma pişik kremi yetiştii.Kullan canım eminim ki faydalı olucaktır

anladım cnm bende aynen cılt yapısından kaynaklandıgınıdusunuyorum ama su an baska bı formul uygulama asamasındayım bu bıtsın cıldıyeye de gıdıcem ona gore kararımıverıcem artık sadece bı maske uzerınde yogunlasmak ısıtoyurm cunku
teseukkue ederım cevabın ıcın

inşallah canim ben maske olarak kullanmayı dusunuyorum yuzumu yaglandirmamasi icin. Günlük bakım icin oriflame pure skin serisine baslicam çünkü

Rica ederim canım .
inşallah canim ben maske olarak kullanmayı dusunuyorum yuzumu yaglandirmamasi icin. Günlük bakım icin oriflame pure skin serisine baslicam çünkü

Umarım memnun kalırsınn

Benim anlamadığım yağlı olan ve zor çıkarılan bi krem sivilceye nasıl iyi geliyor...Maske yapanlar deri altında pötürlük varmı,emin olun yüzeyde belli olmayan yağ bezesi gibi elinizi sürdğünüzde hissedebileceğiniz yağ bezeleri oluşmuştur..Haberde seyretti iseniz pişik kremi yalnız kullanılmıyor maske yapımı için içine başka şeylerde katılıyor...Yinede siz bilirsiniz...Ben kullandım bana iyi gelmedi,cildim kuruya dönük karma olduğu halde................

bu yazınızı okumasam ınanın gıdıp alacaktım. çok tesekkurler

konu eski ama ben sormak istiyorum kullanıpta iyi gelen var mı bu zaman sürecinde? eğer varsa bende alacamm.. cildim çok yağlı ve sivilce küçük küçük oluyor sonrada geçmiyor aylarcaaaa

sırtım leke dolu güneş lekesi, sivilce izi vs ne ararsınız var onlarada iyi gelir nmi acep

arganla ilgili boyle birkaniya nerden vardiniz merak etim dogrusu

Argan Yağı Nedir

Argan Yağı, Argan Ağacının meyvelerinden özenle ve büyük bir sabırla işlenerek elde edilen, az üretildiği için kıymetli olan bir yağdır.

Dünyada Argan ağacının yetiştiği tek yer Fas'ın güney batı sahilleridir. Argan ağacı bu özelliği nedeni ile UNESCO tarafından koruma altına alınmış bir ağaçtır.

Argan yağının elde edilmesi önemli bir süreçtir. Tamamı ile doğal ve yüzyıllardır kullanılan geleneksel yöntemlerle elde edilmelidir. Modern ve mekanik sistemlerle elde edilen argan yağı doğal performansını kaybetmektedir.

Doğanın biz insanlara eşsiz nimetlerinden biri olan Argan Yağı, yüzyıllar boyunca Fas'lı yerel kadınlar tarafından pek çok amaç için kullanılmıştır.

Ancak bugünkü ününü doğal kozmetik ve sağlık ürünü olarak kullanılması ile elde etmiştir. Özellikle son yıllarda, Avrupa ve America'da doğal sağlık, kişisel bakım, güzellik ve kozmetik ürünlerine insanların ilgisinin artması ve kimyasal ürünlerin sağlıksız olmaları, insanları doğal yöntem ve ürünlere yöneltmiştir.

Argan Yağı, E vitamini yönünden, cilt bakımı ve sağlık amaçlı olarak kullanılan diğer doğan ürünlerden (palmiye ve zeytin yağı vs.) birkaç misli daha üstündür. Doğal Yapısı içinde ;

* 70 mg üzerinde E vitamini

* 47,1% oranıda Omega 9 olarak bilenen "Oleik Asit"

* 33,8% oranında Omega 6 olarak bilenen "Linoelik Asit" içerir.

* Ayrıca yüksek oranda "Tekoferol" "Squqlene" "Steroller" ve "Polifenoller" gibi bileşenlere sahiptir.

Ürünümüz Fas'ın Rabat şehrinde kurulmuş olan bir çiftlik ve tesiste, tamamı ile yerel halk tarafından doğal yöntemlerle toplanarak elde edilen argan ağacı meyvelerinden elde edilir. Meyvelerin işlenmesi esnasında hiç bir şekilde mekanik süreç kullanılmaz ve tamamı ile geleneksel yöntemler kullanılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…