- 21 Ekim 2011
- 579
- 25
-
- Konu Sahibi edanur_5555
Cildim karma ve Cok fazla sivilcem ve sivilce izim var pisik kremi kullanmak istiyorum ama yaglandiriyo falan filan bi sürü sey okudum en etkili sonucu almak için ve cildime daha fazla zarar vermmeden bu kremi nasıl kullanabilirim hangi marka alayim maske mi yapayım yüzüme sürüp yatayim mi cok kararsizim:S yardımcı olur musunuz lutfeeeeeen:S
bnım kız ısı bılıyor demekkı:) gecenlerde mutfaga kadar gıttım annemle kızım salonda annem dalmıs tv ye bnımkının sesı cıkmayınca(bu mumkun degıl) bnım yanımda sanmıs bı geldım nerde dıye sordum kızım ıcın bılmem bı baktık kı koltugun arkasına gecmıs butun kremı yuzune boca etmıs ama ne surmek bıldıgın maske yapmıs 3 gun zor cıktı:) hemen bnde denıcem ta bı kızm uyuyunca
Bak sen şu küçük kızçeyee minicikken daha başlamış maskelereSuyla zor çıkıyor hatta sürmediğin yerlere de bulaşıyor . Ben de önce kağıt havluyla alıyorum yüzümden ardından da bir güzel yıkıyorum
Benim de cildim karma canım . Pişik kremini sadece sivilcenin ya da yaralarımın üzerine sürüyorum ve 5-6 saat tutuyorum . Hiç yağlanma gibi bir problemim olmadı sende de olucağını sanmıyorum . Ben popolin'in pişik kremini aldım ve 3-4 günde etkisini fark edilir derece de gösterdi . Kesinlikle kullan canım .
bısey sorabılırmıyım sanırım sız memnunsunuz bu pısık kremınden ??
ama bı ark nıveanın dı sanırım kullnmıs hıc ıyı gelmedıgını solemıstı bende ondan dolayı alamadım ne dusunuyosunuz bu konuda ??
butun kullnana arklara soruyorum % kacınız memnun bu kremden ???
Sağol canım ya cok merak ediyodum pisik kremi nasıl olur diye cesaretlendim baya. artik alıp kullanayim şu veledi. Yememe icmemede dikkat edip şunların kökünü kurutmak istiyorumCok aşırı değiller ama gorunumumu etkiliyolar bu da beni Cok rahatsız ediyo uzun bi süre sadece salyangoz kremi sürüp cildmi dinlendirdim simdi biraz oynuyum bakalım ama en etkili şeyi arıyorum bu pisik kremi faydalı olaacaga benziyo
Fazlaca memnun kaldım ben canım. Benim cildim çok hassas sivilceler yara oluyo ve inan 2 aydan aşağı geçmiyo. Eczaneden krem aldım haftalarca kullandım işe yaramadı ama pişik kremi 3-4 günde geçirdi. Ben de nivea alıcaktım ama 1 tl eksik olduğu için popolin aldım. Belki markadan markaya farklılık gösteriyordur onun için yorum yapamıycam ama popolinden baya memnun kaldım. Çok çok tavsiye ediyorum kullan bence canım.
Hiç durma koş al emeeenn canımm inan bir kaç güne sende de etkisini göstericektir. Aylardır çikolata yemiyorum,cipsi yemiyorum,kola içmiyorum . Sırf sivilce çıkmasın yaralarım oluşmasın diyeGerçi bu sayede kilo da veriyorum Bir ara ben de düşünmüştüm salyangoz kremini ama imdadıma pişik kremi yetiştii.Kullan canım eminim ki faydalı olucaktır
Rica ederim canım .anladım cnm bende aynen cılt yapısından kaynaklandıgınıdusunuyorum ama su an baska bı formul uygulama asamasındayım bu bıtsın cıldıyeye de gıdıcem ona gore kararımıverıcem artık sadece bı maske uzerınde yogunlasmak ısıtoyurm cunku
teseukkue ederım cevabın ıcın
inşallah canim ben maske olarak kullanmayı dusunuyorum yuzumu yaglandirmamasi icin. Günlük bakım icin oriflame pure skin serisine baslicam çünkü
ben nıvea aldım içinde paraben yok diye 20 dk beklettim inan mahvoldu yüzüm
belki bi çoğunuz kızacaksınız ama lütfen doğalına bırakın yemin ediyorum bu siteden ve bi çok benzer siteden psikolojim bozuldu
27 yaşındayım ve bu yaşıma kadar makyaj nedir bilmem,kışın belirli günler haricinde çok ayaz olduğunda yani memleketimin kışı ağırdır,nemlendirici kullanmam.Ama yorumları okudukça kendi kendime kuru cilt kanaatine vardım nerden anladıysam geçen bi kozmetikçiye gittim"cildim kuru bana bi nemlendirici ver" dedim,abla dedi senin yüzün parlıyor sen kuru olduğunu nerden çıkardın"dedi "t bölgen yağlı"dedi.Gerçekten öyleydi.Resim çekip atabilsem dersiniz sen bu yüze mi taktın.Ama yok kırışıktı yok gözaltı moruydu yk yağ bezesiydi yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kafayı yedim yaw herkesin kaşına gözüne yüzüne bakar oldum acaba aynımı benle diye tövbe tövbe
son 3 haftadır bepanten krem,plus,pişik kremi neutrogena nemlendirici daha neler neler param kalmadı yaw
cildiyeciye gidiyorum tahlil yok test yok tamam sorun bu hurra bi çanta merhem hap losyon jel hepside kortizonlu
eczacıya gidiyorum hemen bi standa çekiyorlar pahalı ürünleri kakalıyacaklarya yok böyle şöyle
zihniyet bumu ya hasta hakkı bumu yaaa ALLAH uzak etsin korusun bu para tuzaklarından
ben maydanoz kürü yapıyorum karaciğer temizliği için kaynatıp sabah akşam suyun içiyorum aç karnına evet tamam yüzümde yine sivilcelenme var ama demekki cildim kusuyor içerdeki kiri bu şekilde atıyor inşallah
sizden ricam akışına doğalına bırakın yediğinize içtiğinize dikkat edin,stres yaşamımızın bir parçası bunlardan kurtulmak için rahatlatıcı bitki çayları için ,önümüz bahar yeşile bakmak huzur verir güzel günler bekliyor herkesi mutlu yaşayın mutlu kalın....
uzun oldu okuyanlar hakkını helal etsin şifalar diliyorum herkese............
argan yağı keçi dışkısından yapıldığı için dinen de yüze böyle bişeyin sürülmesine karşı olduğum için ve hemen hemen aynı etkileri kayısı yağıda verdiği için çok tercih etmiyorum açıkçası
okuyun kayısı yağının hemen hemen bütün etkileri argan yağında da var ne diye 3-5 tl ye alabileceğim bişeyi 150tl vereyim ki
ayrıca bebek şampuanı yüze çok iyi geliyor genelde doktorlar göz kızarıklığı için tavsiye ediyor ama benim epilasyon doktorum yüzünü bebe şampuanı ile yıka iyi gelir demişti yıkıyorum grçekten hem sivilceyi kurutuyor hemde cildin nem dengesini koruyor