Lekeler, Çiller Yüzüme pişik kremi kullanıyorum cilt lekelerim kalmadı

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Bende yaparım onu bazen benim cildime de iyi geliyor. Pişik kremleri çinko içerdiği için cilde iyi geliyormuş zaten.Aklıma geldikçe yapardım bende ama bundan sonra bende düzenli uygulicam

CANIM ŞU MARKET VE ECZANELERDE SATILAN HERHANGİ BİR BEBEK PİŞİK KREMİ VARYA ONLARDAN JOHNSON BABY,CAN BEBE,POPOLİN,chiccoyla ,sebamed, LAPİTAK VS..bunların içinde çok yoğun çinko var buda cildi yeniliyor akne kızarıklık ve lekelere çok iyi geliyor.ayrıca göğüs ucu yaralarınada güvenle kullanıla bilir.pahalı kimyasal kremler yerine bebeklerin mucizelerinden faydalanmakta yarar var..banada bir doktor yakınım önerdi gerçekten işe yarıyor yüzüm şimdi bebek poposu gibi pürüzsüz:)))))önermek istedim.

pekı kızlar karma cıltlıyım ben bu pısık kremlerının bı yan etkısı olurmu karma cıltlılere ?? bu arada ben de dalının bebek sampunanını kullanıyrum yuzume hos bı parlaklık verıyo duzlenlı kullanıyorum onerırım cvbınızı beklıyorumkızlar ??

Pişik kreminin (içeriğinde çinko olduğu için) sivilcelere iyi gelebildiğini bir yerde okumuştum,yalnız nemlendirici yerine sürekli cilde,özellikle yüze (devamlı olarak) sürülmesi uygun olmayabilir diye düşünüyorum.Zaten bebeklere kullanılan bir kremde olsa farklı bir amaçla kullanılıyor.

aynen katılıyorum, dönem dönem kullanılmalı, kaş yaparken göz çıkabilir..

gerçekten işe yarıyomu yaa.hemen gidip yüzüme sıvarım wallaaa kızarıklıklarım war burun kenarlarımda

Son düzenleme:
gercekten ise yarıyo bi arkadasıma doktor tavsiye etmis kuzenime söyIedim penaten pisik kremini kuIIandı yüzüne ve sırtndaki siviIceIerine, kuruttu bi zararınıda görmedi

bend ebır donem kullanmıstım almanyadan gelen bir pişik kremi vardı tenımn rengını acıyordu kullandıgımda ve fondaten varmıs gıbı duruyordu....artık kullanmıyorum cunku suan okdr cok sey kulanıyorumkı cıldıme deneme tahtası gıbı oldu gozenek problemıneee henuz hıcbır care bulamadım onedenleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…