- 5 Mart 2008
- 2.078
- 23
-
- Konu Sahibi edanur_5555
gözenek problemi için rosensenin gül suyunu düzenli olarak yatmadan önce sür o kadar çabuk yok olucak ki gözeneklerin :) inanamıcaksın[
hergün 1 defa yeterli oluyor mu gerçekten ?
gözenek problemi için rosensenin gül suyunu düzenli olarak yatmadan önce sür o kadar çabuk yok olucak ki gözeneklerin :) inanamıcaksın[
hergün 1 defa yeterli oluyor mu gerçekten ?
cnm birde şey sorcaktım üstüne nemlendrici kullanabilirmiyim onu uyguladıktan sonra ?
bende oksizinc aldım netten araştırdım içeriği en iyi olan ve %40 çinko oksit içeren kremdi.3gündür kullanıyıyorum.zaten sivilcem yoktu ama lekeleri var.lekelerde bi gelişme henüz yok fakat yüzüm bembeyaz duruyor.bir süre daha kullanıp olumlu gelişme olursa yazarım
SUDOCREM kullandım... lekelerimi açmadı.. sivilcelerden emin değilim biraz kuruttu gibi ama öyle yok sürünce leke bırakmıyor falan değil yani.... 1 haftadır aralıklı olarak kullandım ben iyiki de öyle yapmışım. allahım o da ne?? yüzümde simsiyah 2 tane kocaman nokta gibi bişi oldu. önce siyah nokta çıkmış dedim ( yok aslında bende siyah nokta pek çıkmaz. çıksada öyle gözle görülür türden olmaz çok. gözeneklerim çok sıkı çünkü.) kocamannnn BİR SİYAH NOKTA PARDON 1 DEĞİL 2.... sonra sıkayım dedim. siyah nokta da değil herhalde çıkmıyor.güneşte baktım büyüteçli ayna ile kahve ama koyu kahve bişi... NOKTA... HEMDE 2 TANE... napıcam bilmiyorum.. bir de geçmezse yandim.....!!!rezalet... sivilce iyiydi yani....
aaa deniyim bende... ne kadar bekletiyorsunuz yüzünüzde? maske gibi mi yapıyorsunuz yoksa ovalayarak yıkıyormusunuz sonra hemen?Sİyah noktalar için ben haftada 1kez, 1 yk yogurt, çay kaşığı ucu kadar az yani karbonatla yüzüme ovalayarak sürüyorum bir kez yapışta bile farkediyo
aaa deniyim bende... ne kadar bekletiyorsunuz yüzünüzde? maske gibi mi yapıyorsunuz yoksa ovalayarak yıkıyormusunuz sonra hemen?
15 dk falan bekliyo hafif gerginleştirince yıkıyorum ha bide 1 dmla limonda sıkmıştım geçen yaptığımda
evet limonda gözenek sıkılaştırıyor. ama benim gözeneklerim çok sıkı.. hiç siyah noktam olmaz. bu sudocrem sonrası devasa büyüklükte çıktılar o da siyah noktaysa tabi.. böyle ben gibi. hiç gidecekmiş gibi bir durumu yok
ya evet bende ondan aldım haberlerde falanda çıkmış çünkü.. ama bilemiyorum sanırım bende ters etki etti. siz küçük bir alanda deneyin önce eğer bir sorun çıkmazsa tüm yüze uygularsınız. ama bende de ilk gün bişi yok gibiydi. 1 hafta kullandım ben her gün değil tabi gün aşırı.. 3kez falan tüm yüze gece yatarken sürdüm. sabah yıkadım ilk gün bir sorun yoktu bir etki de görmedim ama. 2.gün o siyah leke oldu. başka şeydendir dedim çok önemsemedim. hatta belki vardır ben yeni farketmişimdir dedim. yüzümü incceledim o gün. akşam tekrar sürdüm. sabah kalkınca bişi yok gibiydi yüzümü yıkadım öğleden sonra bir baktım aman tanrım bir tane daha.. sıkmaya çalıştım siyah nokta diye. çıkmadı. maske yaptım kendi maskemden etki etmedi. bir de sizin dediğinizi deniyim. inş çıkar.. çıkmazsa doktor yolu gözüktü çünkü siyah nokta mı değil mi onu bile bilmiyorum..Ama ben sudocrem'i çok duydum tvde hatta çok ünlü bi güzellik uzmanı kullandığını onunla maskeler yaptığını söyledi, bizim burdaki eczanelerde yoktu ben alıcaktım ama şimdi kararsız kaldım... Yoğurtla karbonatı bi uygulayın siz akşam yatarken daha etkili olurmuş maskeler ben akşam yatmadan önce sürüyorum. Geçmezse bi dermatoloğa gidin..
ya evet bende ondan aldım haberlerde falanda çıkmış çünkü.. ama bilemiyorum sanırım bende ters etki etti. siz küçük bir alanda deneyin önce eğer bir sorun çıkmazsa tüm yüze uygularsınız. ama bende de ilk gün bişi yok gibiydi. 1 hafta kullandım ben her gün değil tabi gün aşırı.. 3kez falan tüm yüze gece yatarken sürdüm. sabah yıkadım ilk gün bir sorun yoktu bir etki de görmedim ama. 2.gün o siyah leke oldu. başka şeydendir dedim çok önemsemedim. hatta belki vardır ben yeni farketmişimdir dedim. yüzümü incceledim o gün. akşam tekrar sürdüm. sabah kalkınca bişi yok gibiydi yüzümü yıkadım öğleden sonra bir baktım aman tanrım bir tane daha.. sıkmaya çalıştım siyah nokta diye. çıkmadı. maske yaptım kendi maskemden etki etmedi. bir de sizin dediğinizi deniyim. inş çıkar.. çıkmazsa doktor yolu gözüktü çünkü siyah nokta mı değil mi onu bile bilmiyorum..
teşekkür ederim canım =)Cildin duyarlılık gösterdi belkide bazı ciltler kabul etmez uygun olmayan ürünü belkide yağ bezesi gibi bişey çıkmıştır.Umarım bi an önce geçer geçmiş olsun
bi dönem pişik kremini ben de kullanmıştım. Başta iyi geliyor zannettim sonra krem çok yağlı oldugu için cildimden arındıramama sorunu yaşamaya başladım ve sivilcelerim feci şekilde arttıbunu cildi kuruya dönük arkadaşların kullanmasını öneririm yağlı karma ciltlere pek uygun değil