Lekeler, Çiller Yüzüme pişik kremi kullanıyorum cilt lekelerim kalmadı

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ben de sudocrem kullanıyorum. haftada bir tüm yüzüme gece kullanıyorum sabaha kadar bekletiyorum. eğer sivilce çıkarsa hemen üzerine sürüp cilt emdikçe yeniliyorum. çok memnunum. bepanthol da aynı etkiyi yapıyor mu acaba kullanan var mı?

Eczanede mi satıliyor canım? Ben8m de güneş ve sivilce lekelerim var maalesf.alsam mı acaba? Sende nasil bir faydası oldu? Expigmentten ne farkı var?

Eczanede mi satıliyor canım? Ben8m de güneş ve sivilce lekelerim var maalesf.alsam mı acaba? Sende nasil bir faydası oldu? Expigmentten ne farkı var?

evet eczanede satılıyor. bahsettiğin kremi bilmiyorum farkını bilemem. ama sudocremin içinde çinko var birçok pişik kreminde de var. çinko kızarıkları alıyo. yüzümün geneline sürdüğümde de aydınlatıyo. güneş lekelerine etki eder mi bilmiyorum benim sadece sivilcelerim var. sivilce lekelerim için de bu forumda okuduğum. elma sirkesi+gül suyu+limon suyunu eşit miktarda karıştırıp kullanıyorum. kuruyana kadar bekletip yıkıyorum çok faydasını gördüm. gözeneklerim siyah noktalarım ve en önemlisi de sivilcelerim azaldı.

Valla mıçok sevindim. Peki bu karışımı günde kaç kez kullandın? Biraz ayrıntı verir misin?
Sudokremi sadece lekeye mi sürdün? Günde kaç kere? Gündüz ardından ggüneß kremi mi sürdün? Nasıl yaptın biraz anlatsana.bende kızarıklık olmuyor.

ilk başladığımda sivilcelerim çoktu hergün 1 kere kullandım. 1 haftadan fazla böyle kullandım. sivilcelerim ve sivilce lekelerim geçti.

bundan sonra yani sivilcelerim geçince haftada iki kere düzenli yapmaya başladım. yapmaya devam ettikçe engelliyo sivilceleri.
biraz kızartıyo yüzünü korkma. ama cildin çok hassas ise az bi bölgede dene ondan sonra kullan derim zarar verir üzülürüm sonra.

sudocremi sadece lekeye de kullanabilirsin tüm yüzüne de kullanabilirsin. ben sivilcem varsa üzerine sürüyorum günde 3-4 kere sürüyorum. haftada bir kere de gece tüm yüzüme sürüp yatıyorum. güneş lekelerim yok benim sadece sivilce lekelerim var o yüzden güneş kremi kullanmadım. ama senin varsa güneş kremsiz dışarı çıkma bence.

şu an haftalık yüz temizleme rutini oluşturdum. hergün bol su içiyorum. haftada 1 kere maske, 1-2 kere peeling ardından elma sirkeli karışımı uyguluyorum, 1 gece sudocrem.
bunları düzenli yapınca gerçekten işe yarıyo. zor şeyler değil sadece düzenli yapmak önemli. peeling olarak neutrogena pembe greyfurtlu peeling kullanıyorum bana çok çok iyi geldi. yüzümde kapalı çıkamayan sivilceler vardı pütür pütür. kullanmaya başlayınca bu kapalı pütürcükler sivilceye dönüştü ve bir haftada yüzüm iyileşti. sivilceler çabuk geçsin diye peeling ardından elma sirkeli karışım ve sudocrem kullandım şimdi yüzüm yumuşacık pürüzler gitti çok şükür.

o pembe greyfurtlu peelingi herkes sivilce yapıyo diye bırakmış biçok yerde okudum ama zaten amacı ciltteki fazla sebumu çıkarıp atmak. bunu da tabiki sivilceye dönüştürüp yapacak. sabrettim başarıya ulaştım ben

fazla yazdım kusura bakma canım ama ben fayda gördüm başkaları da görsün isterim inş herkes kurtulur nasıl bişey olduğunu iyi biliyorum

Aayy canımmmm allah razı olsun senden.çook teşekkür ederim.umit oldun bana.hemen sudokremi ve nutregina peelingi hemen alıcam.
benim alnımı güneş lekeleri sarmış resmen.yanaklarımda da sivilce izleri var.o zaman ben şöyle yapayım mı?
1-haftada 3 gece (bioderma ile temizlediğim)bütün yüzüme sudocrem sürüp yatayım.sabah da yıkayıp temizleyip gözaltı kremimi, bakım kremimi (o da fos ya, bitsin diye) ve ardından güneş kremimi süreyim.
2-haftada 1 veya 2 kez maske yapayım.sen ne kullanıyorsun canım?
3-haftada 3 kez banyo sonrası peeling ve sirkeli karışımı yaparım.
peki bir şey sorcam canım.3 gün sudocrem ve 3 gün peelingi ayrı ayrı yapayım de mi? Yani Haftanın 3 günu sudokrem 3 günü peeling ve sirkeli karışımi yapar son günu de sadece maske mi yapayım? Sanki iyi bir program oldu.cevabıni heyecanla bekliyorum. :))
ha bir de burnumun etrafında da ve devam eden yanak kısmında da yağ bezecikleri de var.sudocremi o bölgelere de hatta gözaltının yanakla bittiģi yerde de var oraya da sürsem olur mu?

canım ne demek yardımcı olmak beni çok mutlu ediyo. inş işe yarar.
iyi bi program yapmışsın. ben peeling ve sudocremi ayrı yapmadım. bi sorun olmuyo. nasıl istersen öyle yap. eğer cildin tepki verirse ayrı yaparsın.

banyo sonrası peeling çok iyi oluyo ardından da sirkeli karışım uygularsan gözenekleri sıkılaştırır iyi düşünmüşsün.

ben maske olarak; bi tatlı kaşığı yoğurt ve içine kabuklarıyla birlikte rendelenmiş salatalığı karıştırıp yüzüme sürüyorum 20 dk bekletip ılık suyla yıkıyorum. hem ferahlatıyo hem de canlandırıyo yüzümü.

bak aslında yüzü aydınlatmak için pirinç unu ile bi maske yapıyolardı ablam kullanmıştı iyi gelmişti güneş lekelerine. bu forumda bi araştır istersen. ben ölçüsünü bilmiyorum.

bir de aklıma şey geldi hani pilav yaparken pirinç ıslatıyoruz da beyaz bi su oluyo ya işte onu dökmeyip tonik olarak yüzüne sürebilirsin beyazlatıcı etkisi varmış.

kimyasallardan uzak durmaya çalışıyorum. sadece krem ve peelingim kimyasal. günlük tonik olarak da gülsuyu kullanıyorum. doğal şeylere çok meraklıyım çok araştırıyorum bu konuları

yağ bezelerin varsa üzerine sudocrem sürme istersen bütün gece kalacak ya belki yağlandırır daha da, bilemedim. istersen biraz sür dene, istersen hiç sürme bilemedim onu yanlış yönlendirmek istemem

Çok teşekkür ederim canım ilgine.pirinç maskesine bakayım.bir de kil maskedine.hemen sudocremi alayım.markanın adı sudocrem de mi?
aynaya bakabileceğim, fotoğraflarda lekesiz, benek benek çıkmacağım günlereee

ne demek canım. evet tam adı sudocrem netten de bakabilirsin gri bi kutusu var, kırmızı bi etiketi var. link atmayı bilmiyorum da kısa sürede sağlıklı lekesiz cildin olur inşallahkolay gelsin

ne demek canım. evet tam adı sudocrem netten de bakabilirsin gri bi kutusu var, kırmızı bi etiketi var. link atmayı bilmiyorum da kısa sürede sağlıklı lekesiz cildin olur inşallahkolay gelsin
Merhaba canım. Sudokremi aldım.ama hafta içi cesaret edemedim kullanmaya , ertesi gün nolacağını bilemediğim için:))
bu gece sürucem inşallah.
Yalnız aklıma bir sey takıldı.sana sormak istedim.o sirkeli karışımda gül suyu var ya o kuru ciltlere iyi geliyor.oysaki benim cildim karma.beni dah da yağlandırır diye düşünüyorum. Sence onun yerine ne ekleyeyim? Bal mesela. Veya başka bir seçenek ne olabilir acaba?

merhaba :) benim cildim de karma ben gülsuyunu 1 seneye yakın oldu kullanıyorum. benim cildim kışın kuruya dönük karma yazın da t bölgesi yağlıya dönüyo. yaz da kış da kullandım. yağlandırıcı etkisi olmadı. sen bilirsin yine de. gülsuyu asit etkisini azaltmak amaçlı kullanılıyo bu karışımda. yerine su da kullanabilirsin. bence bal ekleme çünkü nasıl etkisi olur emin değilim.

Tamam canım. Deneme yanılma yöntemiyle yapim bir şeyler.

Yaklaşık 2 haftadır akşam cildimi temizledikten sonra sürüyorum sudocremi.şu ana kadar herhangi bir değişiklik olmadı maalesef. Kutuyu bitirene kadar devam edicem.inşallah işe yarar.

Merhaba kizlar nette gezerken burada buldum kendimi.Lekeler için bir krem var benim iki yanagimda elmacik kemiklerimin üstünde cok koyu lekeler vardi gecen hafta ablam sehir dışinda oturuyor ona gittim lekelerin çogalmış sana bakım yapalim dedi bir markanin satış elamani avon ve orflame degil reklama girermi bilmem baş harfleri anw..y art....ry.. neyse leke kremini surdu bana sonra aydinlatici kremini bir haftada o kadar azaldiki eve geldim ne oldu sana dediler gençleşmişsin dediler evet yok oldu lekelerim mükemmel bir ürün araştirin derim ismini merak eden olursa yazarim ama baya pahali ablamda kullandim eşim sanada alalim iyice gecsin dedi tedavim yarım kalmişti yani ahhh bir hafta daha kullansaydim bebek gibi olacakti yüzum tavsiye ederim yogun lekelerri olanara....ama iki krem inde alinmasi gerek ve 250 tl civari merak edenlere ozelden ismini gonderebilirim ...ama pisik kremini deneyecegim merak ettim...iyi geceler

Bana da güzellik uzmanı bir arkadaşım önerdi. Ben de deneyeceğim bugün alıp.
Artı E vitamini de sürmeyi düşünüyorum. Ama benim yaşım 36 tabi. Bunu da dikkate almak lazım:)

Yüzümee bildiğiniz pişik kremini 1 haftadır kullanıyorum.ne leke ne akne ne kızarıklık kaldı.cildimi yeniledi..öneririm bayanlar

Selam,
Ben de uzun zamandır cildimdeki aşırı hassasiyet, sivilce ve güneş,ağda ve doğum lekeleri için yöntem bulamamıştım. Kavanozu 300 ile 750 TL arası değişen manyak fiyatlarda yıkama jelleri ve kremleri kullandım. Sonuç hep hüsran oldu... Bundan 15 gün önce bir yazı okudum. Birisi benim yaşadığım problemleri sıralamış ve parabensiz, katkısız pişik kremiyle sorununu çözmüş. Her yöntemi deneyen ben, 3 gün denesem nolcak ki dedim? Eczanede pişik kreminin %40 lık yok %20 liğinden var, aldım. Bugün 7. gün ve yüzümde beni çıldırtan kaşıntı, manyak manyak terleme en önemlisi yeni sivilce yok, lekeler açılmaya başladı. Sonuca inanamıyorum. Bana o pahalı kremleri ittiren eczacı arkadaşları da kınıyorum. Elden satış yapan kozmetikçilerin bile aranılan müşterisi olmuştum. Dolaplarımı görseniz kafayı yersiniz, o derece. Bence ucuz yöntemleri de internetten araştırın, deneyin arkadaş! En son Melaperfect kremi 3 gün kullandım(350 lira vermiştim). Eczacının aldığı para zehir olsun. 20 liralık bir pişik kremi ile de çözülebiliyormuş problem. Ayrıca dene, paraben yok sls yok sadece ilk sürdüğümde diş macunu sürmüş gibi oluyor cildim. O problemi ye gece yatarken sürünce ortadan kaldırdım. Para senin, Sen bilirsin güzel kardeşim. Saygılar.

İnanın şoktayım şuanda. ne paralar döküyoruz. evde dolabın en köşesinde duruyor uzun zamandır. tabi kız büyüdü ihtiyaç kalmadı attım bir köşeye. tca ya başlamıştım etki göremezsem krem ile devam edeceğim.

ben sabırsızlanıp dün yüzüme sürdüm pişik kreminden. cidden sabah kalktığımda şaşkındım çünkü burun ameliyatı sonrasında yüzümde çıkan akneler vardı sürekli içi dolup boşalan ve hiç geçmeyen. bariz bir kuruluk ve kabuklanma vardı kabuğu kaldırdığımda neredeyse yok denecek kadar az bir iz kalmış. devam edeceğim. şimdi düşünüyorum tca ile mi devam etsem yoksa bu şekilde risksiz bir işlemle mi devam etsem bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…