kızlar yüzdeki tüyler konusunda uzmanlaştım artık,tecrübelerimi sizinle paylaşayım dedim.ben açık kumral-sarışın karışımıyım ve yüzümdeki ayva tüyler beni rahatsız ettiği için onları sir ağdayla birkaç defa aldım.sonra sarı olan tüyler koyu renk ve daha uzun çıkmaya başladı.ağdayı sürüp bezle çekmeyi sakın denemeyin hem sivilce yapar hem de cildi sarkıtır zamanla.elinize bir parça alıp tek tek ya da grup grup çekin.hem böylece sadece göze batanları alma şansınız olur.hepsini birden çekince ayva tüylerde geliyor ve kalınlaşıyor sonradan.ama sir ağdayla bir kez alındımı mutlaka koyu renk ve kalın çıkar tüyler.lazer epilasyon ancak koyu ve kalın tüylerde işe yarar.diode lazer falan hikaye,bunu da bana lazerci bir hekim söyledi.iğneli epilasyon kesin çözüm,ama akım çok verilince ciltte yanma ve kabuklanma çok oluyor.o zaman da iz kalıyor.iyi yapılırsa kesin çözüm.iple hiç aldırmadım.ben şu anda tüy sarartıcı kullanıyorum sesu'yu.çoğalttığına da inanmıyorum,kimyasal bişey sonuçta niye beslesinki tüyleri.işte öyle tüyler sapsarı geziyorum.koyu tenli esmer bayanlar sarartmasın bence,çünkü sapsarı belli oluyor hemen,daha çok dikkat çekiyor.