- Konu Sahibi yalan dünya
-
arkadasım agda ıple aldırtıktan sonra ıkı saat su surme ve bepanten ya da sılverdın surerek cıldının dınlenmesını sagla. sıvılcelerını azaltır umuorum.
arkadaşlar ben karınca yumurtası yağını öneriyorum.
deneyin bence pişman olmıycaksınız.
hem doğal olduğun için hiç bir yan etkisi yok.hem gerçekten işe yarıyor.
Ben de sir yapıyorum mecburen.Daha önce iğneli epilasyonu denedim ama işe yaramadı.zaten bunu yapana dikkat etmek lazım.kimi seansları uzatmak için akımı az veriyo kimi de fazla verip çil çil lekeler yapıyo.ben de daha iyi bi mrekez bulamadım.ama benim bi sorum olcak benim yüzümü sirle de alsam,iple de alsam feci sivilcelenme oluyo.üstelik tüylerin çıkmasına yakın oluyo.acaba aldıktan sora cepilexi denesem gene sivilcelenme olur mu?bi de son sorubu cepilex hergün mü sürülüyoa.s.
Bende yuzume agda yaptim bi kac gun once.... ciddi cok cikarlarmi? birde yaptiktan sonra yuuzm cok kizardi kizarikligida gitmedi.... naapmamiz lazimki kizariklari gidermek icin ? yada sizde oyle oluyormu agdadan sonra.??? amaaan napim yaw cok cikarsa butun yuzumu lazer yaptirirm.. zaten biyik ve cenemi yaptiriyorum....
sir agdan pudralı olursa sivilce problemi yaşamazsın.2.soruna cvp vereyim bende tüylerdem müzdariptim guttu karınca yumurtası yagı kulandım sanada tavsiye ederim arkadaşım..
Ah Monam ya sorma bende 2 defa aldırdım.Yüzüme takıntılıyım böyle sarı tüy bile istemiyorum.Önceden iple aldırıyordum ama sir azaltıyo dediler.Fakat böyle aldır aldır nereye kadar.Şu Epilixir mi ne varmış.Onu takip ediyorum. Ya da lasere gideceğim gene.Gerçi teknoloji zamanla gelişiyor ama ya off nefret ediyorum yüzdeki tüylerden.Keşke yüzümde değil göbeğmde olsaydı.Bi tek yüzümde tüy sorunum var.Ha diğer yerlerimde de olması gerektiği kadar.Ben bugün hayatımda 2. defa sirle aldırdım yüzümü. :sm_confused:
İlk aldığımda üzerine yağ sürmüşlerdi, ondan mı bilmiyorum ama çok fena sivilcelenmişti.
Bugün yağ sürdürmedim, şu ana kadar bi kızarıklık falan da olmadı, azıcık yanıyo sadece o kadar.
Üff... gene öyle maymuna dönmem inşallah yaaa.... :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?