Ya evet ablacm tam üstüne bastın.Ben ilk 12 yasndayken regl oldm ondan tam 6-7 ay sonra 2.yi oldum sonra bi ara düzene girdi cok sukur duzeldi dedim ama 3-4aydır hala olmadm ergenlkte normal diolar ama su seviye belirleme sınavı fln bitsin yazın kesinlkle hormon testi yaptrcammerhaba
adetlerin nasıl acaba düzenlimidir?
hormonlarının bozuk olduğunu ordanda anlayabilirsin diye
soruyorum mesela benim adetlerim düzensizdi baktımki
çenemde ve yanaklarımda tüylenme oldu doktora gittim hormon testi yaptırdım
polikistik over çıktı seni korkutmak istemem ama varsa öyle bu durum doktora görün bence.
aynı dert bende de var malesef benım favorilerimde var sadece tüy şeklinde bende de hormon bozukluğu var malesef okulda şöyle saçımı bi toplayamıyorum arkadaşlar falan bi topla bari biz görelim diyolar saçlarım da uzun sıkılıyorum ondan da bu hatfa içinde almayı düşünüyorum ama kimi alın diyo kimi sakın almayın diyo napıcaz biz ya senağlama
kaç yasındasın? bide horman bozukluğu oldugunu nasıl anladın?hangi testleri yaptırdın filan?
17 yaşındayım1,5 ayda bir adet görmeye başladım kilo da almaya başladım ve en diyetisyene gitmeden önce doktora göründüm o istedi tahlilleri falan o şekilde herhangi bir dahiliye doktoruna gittiğinizde yapıyorlar
Hmm anladım canım.aynı yaştaymışız.tahlillerden sonra ilaç kullanmayamı basladın? şimdi tüyleirn durumu nasıl?neler yapıyosun anlat bende yapiyim bari
bir kaç ay ilaç kullandım ama pek bi değişiklik olmadı en son doktora gittiğimde yaşın daha küçük ilaç için dedi sen kilolarını vermeye başla öyle başlayalım dedi diyetisyenımde kilo vermene engel demişti şu aralar diyetisyenı falan bıraktım sınava hazırlanıyorum falan zor gelıyor tüylerime gelınce bitek favori bölgemde yumuşak tüyler var doktor bişey değil bu falan demişti senınle aynı rahatsızlığı olanaların siyah kılları oluyor falan demişti onun içinde birşey vermedi malesef yakın zamanda gitmeyi planlıyorum gene haber verırım yeniden
valla bende sınava hazırlanıyorum.sacımı rahat rahat toplayamıyorum bu kıllar yüüznden.insan utanıyo ya ne biliyim..
bana yardım edin lütfen fikirlerinizi beklıyorum .... ben 15-16 yasındayım yüzümde saçların bıttıklerı yerde tüyler var renklerı sarı ama bellı oluyorlar ve ben bundan cok rahatsız oluyorum böyle sankı yenı cıkan sakallar gıbı onceden rahatsız etmıyordu ama artık lıseye gıdıyorum ve benı cok kotu etkılıyor kımseyle konusmak bıle ıstemıyorum :S sızce ne yapmalıyım??? :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?