• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzümdeki tüyler

merhaba
adetlerin nasıl acaba düzenlimidir?
hormonlarının bozuk olduğunu ordanda anlayabilirsin diye
soruyorum mesela benim adetlerim düzensizdi baktımki
çenemde ve yanaklarımda tüylenme oldu doktora gittim hormon testi yaptırdım
polikistik over çıktı seni korkutmak istemem ama varsa öyle bu durum doktora görün bence.
Ya evet ablacm tam üstüne bastın.Ben ilk 12 yasndayken regl oldm ondan tam 6-7 ay sonra 2.yi oldum sonra bi ara düzene girdi cok sukur duzeldi dedim ama 3-4aydır hala olmadm ergenlkte normal diolar ama su seviye belirleme sınavı fln bitsin yazın kesinlkle hormon testi yaptrcam :( tesekkurler

Yüzümü ağda ile alıyordum artık sıkıldım uğraşamıyorum valla. Amann ne olursa olsun yaa. Sinir stres sahibi yaptı beni iyice. Çok üzgünüm çoook

ya ben hormon testi yaptrdm bsy ckmadı bnm anlamadgm sey annem sarısın hccc tuy yok ya sadece braz kollarnda var karnında sırtında hc yok ama bnm var iste her yerde ince kalın fark etmez tuy var doktor hormonla ilgisiz olabilecegni de soyledi 2-3 ay kontrol edin eger tuylerde artıs olursa ilac tedavisi uygularız dedi ama bn gercktn cooook rahatszm bunun icin bi krem fln yokmdr

tam yerine gelmişim bende.17 yasındayım benim heryerimde siyah tüyler var.yüzümde ensemde ,kulaklarımda 1 2 tane bile var!! napıcam ben kendimi çok kötü hissediyorum aynaya bakamıyorum yakından nolur yardımcı olun.nane çayı gibi bişy duymuştum.bilen varsa açıklayabilrmi? biz kullanabilrmiyiz ?benim adetlerim düzenli çok şükür niye kıllıyım böyle üff!

aynı dert bende de var malesef benım favorilerimde var sadece tüy şeklinde bende de hormon bozukluğu var malesef okulda şöyle saçımı bi toplayamıyorum arkadaşlar falan bi topla bari biz görelim diyolar saçlarım da uzun sıkılıyorum ondan da bu hatfa içinde almayı düşünüyorum ama kimi alın diyo kimi sakın almayın diyo napıcaz biz ya senağlama

aynı dert bende de var malesef benım favorilerimde var sadece tüy şeklinde bende de hormon bozukluğu var malesef okulda şöyle saçımı bi toplayamıyorum arkadaşlar falan bi topla bari biz görelim diyolar saçlarım da uzun sıkılıyorum ondan da bu hatfa içinde almayı düşünüyorum ama kimi alın diyo kimi sakın almayın diyo napıcaz biz ya senağlama

kaç yasındasın? bide horman bozukluğu oldugunu nasıl anladın?hangi testleri yaptırdın filan?

kaç yasındasın? bide horman bozukluğu oldugunu nasıl anladın?hangi testleri yaptırdın filan?

17 yaşındayım1,5 ayda bir adet görmeye başladım kilo da almaya başladım ve en diyetisyene gitmeden önce doktora göründüm o istedi tahlilleri falan o şekilde herhangi bir dahiliye doktoruna gittiğinizde yapıyorlar

17 yaşındayım1,5 ayda bir adet görmeye başladım kilo da almaya başladım ve en diyetisyene gitmeden önce doktora göründüm o istedi tahlilleri falan o şekilde herhangi bir dahiliye doktoruna gittiğinizde yapıyorlar

Hmm anladım canım.aynı yaştaymışız.tahlillerden sonra ilaç kullanmayamı basladın? şimdi tüyleirn durumu nasıl?neler yapıyosun anlat bende yapiyim bari:(

Hmm anladım canım.aynı yaştaymışız.tahlillerden sonra ilaç kullanmayamı basladın? şimdi tüyleirn durumu nasıl?neler yapıyosun anlat bende yapiyim bari:(

bir kaç ay ilaç kullandım ama pek bi değişiklik olmadı en son doktora gittiğimde yaşın daha küçük ilaç için dedi sen kilolarını vermeye başla öyle başlayalım dedi diyetisyenımde kilo vermene engel demişti şu aralar diyetisyenı falan bıraktım sınava hazırlanıyorum falan zor gelıyor tüylerime gelınce bitek favori bölgemde yumuşak tüyler var doktor bişey değil bu falan demişti senınle aynı rahatsızlığı olanaların siyah kılları oluyor falan demişti onun içinde birşey vermedi malesef yakın zamanda gitmeyi planlıyorum gene haber verırım yeniden

bir kaç ay ilaç kullandım ama pek bi değişiklik olmadı en son doktora gittiğimde yaşın daha küçük ilaç için dedi sen kilolarını vermeye başla öyle başlayalım dedi diyetisyenımde kilo vermene engel demişti şu aralar diyetisyenı falan bıraktım sınava hazırlanıyorum falan zor gelıyor tüylerime gelınce bitek favori bölgemde yumuşak tüyler var doktor bişey değil bu falan demişti senınle aynı rahatsızlığı olanaların siyah kılları oluyor falan demişti onun içinde birşey vermedi malesef yakın zamanda gitmeyi planlıyorum gene haber verırım yeniden

valla bende sınava hazırlanıyorum.sacımı rahat rahat toplayamıyorum bu kıllar yüüznden.insan utanıyo ya ne biliyim..:(

valla bende sınava hazırlanıyorum.sacımı rahat rahat toplayamıyorum bu kıllar yüüznden.insan utanıyo ya ne biliyim..:(

derdini öyle iyi anlıyorum ki ben saçlarımı kesitrdim önden perçem yaptırdım sevmeme rağmen o bölgeyi kapatıcak şekilde artık topluyorum oraların üstün örtüyorum saçımla :) gene çok rahat değilim ama topluyorum ya saçımı o da yetiyor

bnm saç toplamada pek sorunum yok da şu yüzümün tam ortasındakilere gıcık oluyorum of offfffff :( çenemde bile varr siyah siyah ( ve yaşm daha 13! :(

Asla ve asla yuzunzdeki o minik sari tuyleri almayin. Ben 18 yasndaym. 15 yasndyken sari sari tuyler vardi yuzmde. Suan yok kendiliginden dokulup gitti. Ergenlik doneminde olur byle seyler.
Tek yapmanz greken yuzunuze krem v.s yagli seyler surmeyn. Yaglar teni beslerken killarida besler . Killar kararir ve buyur.
Sakn kesmeyn agda fln almyn canm ya.kiyamam .s

sarartıcılar beslio ağda yapın diyen akıllılara uymayın sakın ağdayla güzelm yüzünüze etmeyn sarartıcılar en ii çözm görnmez ten rengne dönüolr alırsanız artıcakk yayılıcakk... ergenlk dönemini sarartıcıyla atlatn baktnz btmio o zmn iğneli epilasyona gşdersnz lazer görmez tüyü.hem iğneli kesnlik verio maddi olarakta dha uygnn.

Bende yaklaşık 5-6 senedir yüzümdeki tüylerden şikayetçiydim.Saçlarımı toplamak dahi istemiyodum.Bi ara sir ağda ile aldırdm ama aldırdıktan sonra tahriş oluyodu ve sivilce çıkıyodu.Daha sonra iple almaya başladm kendm.Ama tüylerim çok çabuk uzuyodu yani aldıktan 2-3 gün sonra uzamaya başlıyodu ve yine sivilce çıkıyodu sürekli.Bıkmıştm artık.Alsam bi türlü almasam bi türlü:(Çok araştrdm ve en sonunda lazer yaptırmaya karar verdim korkara.Çünkü burdan okuduğum kadarıyla lazer yaptırıp tüyleri çoğalanda vardı:( Özel bi hastaneye gittim ve diot lazer kullanıyolarmış cildiye doktoru kontrolünde yapılıyodu.sonra diot lazeri araştırdm ve çoğu kişi iyi olduğunu söylüyodu.Ayrıca güzellik uzmanı byanda kendi yüzüne ve kollarına uygulamış ve çok memnundu.bende yaptırmaya karr verdm.bi hafta önce 4. seansa gittim ve nerdeyse hiç kalmadı tüylerim:))) Artık çok mutluyum kendime güvenm geldi.Yüzüne lazer yaptırmayı düşünen arkadaşlar ve eğer benm gibi orta kalınlıktaysa tüyleriniz diot lazer çok iyi.ben çok memnun kaldım:))

bana yardım edin lütfen fikirlerinizi beklıyorum .... ben 15-16 yasındayım yüzümde saçların bıttıklerı yerde tüyler var renklerı sarı ama bellı oluyorlar ve ben bundan cok rahatsız oluyorum böyle sankı yenı cıkan sakallar gıbı onceden rahatsız etmıyordu ama artık lıseye gıdıyorum ve benı cok kotu etkılıyor kımseyle konusmak bıle ıstemıyorum :S sızce ne yapmalıyım??? :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bence oraya kahkül kestirme en azından biraz gözükmez bu yöntemi biraz dene sonra tekrar tavsiye almaya gel bence :)

Back