• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzümdeki tüyler

_gulucuk_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
62
0
86
Giresun
bana yardım edin lütfen fikirlerinizi beklıyorum .... ben 15-16 yasındayım yüzümde saçların bıttıklerı yerde tüyler var renklerı sarı ama bellı oluyorlar ve ben bundan cok rahatsız oluyorum böyle sankı yenı cıkan sakallar gıbı onceden rahatsız etmıyordu ama artık lıseye gıdıyorum ve benı cok kotu etkılıyor kımseyle konusmak bıle ıstemıyorum :S sızce ne yapmalıyım??? :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım sakın cımbızla fln alayım deme siyahlaşır.arkadaşında dediği gibi kaş makası ile kısaltabilirsin yada durumun el veriyorsa alzer epilasyon yaptır sarıysa çok kısa sürede hallederler.

aslında tüylerim sarı ama bıraz koyu çok kısa değiller ama kapladıkları alan da bıraz geniş olınca belli oluyor :(

bence hiç dokunma kahkülünü üzerine indirebilirsin mesela.ben aldım ve çok pişmanım bi yerden sonra baş edemezsin gerçi bende hormon bozukluğu varmış tedavi olcam eğer istenmeyen tüy sadece alnındakilerse takma ama başka yerlerde de varsa bi doktora git arkadaşım opuyorumnanaktan

bende 16 yaşındayım ve benimde yüzümde tüy sorunum var ve şu tatil bitmeden kurtulmak istiorum çünkü okulda belli olmasın die saçlarımı açıorum ama o zamanda hocaların gözüne batıorum hep saçlarını topla diolar ve bende saçımı toplamak istiorum artık rahat rahat ya artık bıktım.ve bi fikrim var sizinde yorumlarınızı bekliorum.önce sir ağdayla aldırsam kuaförde ve bioder kullanmaya başlasam nasıl olur yada sizin önerileriniz varmı lütfen yardım edinn:sinifsinif::sinifsinif::çok üzgünüm:

kızlar bende lise 2 öğrencisiyim aynı sorun bendede var çok koyu renkli değil ama ince ince siyah tüyler saçlarımın bittiği yerden itibaren yanak ve çene bölgeme doğru ilerliyo ve ben bu durumdan çok rahatsızımmm iğneli epilasyon iz bıraktığı için düşünmüyorum lazer içinde henüz gelişme döneminin durmasını bekle dediler bu dönem içinde bitkisel ağda yapıp azaltmaya çalışalım dediler ama ben bundanda korktum daha fazla çıkarsa diye artık bi çözüm bulmalıyım bunlaraa mafoldumben

eet bende kurtulmak istiorum ve ben sir ağda yaptırmakta kararlıyım.peki snn dediğin bu bitkisel ağdalar dahamı farklı doktorunmu dedi bitkisel ağda die ????

yok canım oda sir ağda farklı değilmiş bende düşünüyorum yaptırmayı ama daha fazla çıkacak diye korkuyorumm

bence yüzünüze sir ağda falan yaptırmayın ben bıyık bölgeme birkaç kez yaptırdım azalmadı hem de çok acıdı ayrıca geçici ya da kalıcı iz bırakma riski var. iğneli epilasyon bence kesin çözüm yüzdeki tüyler için. lazer düşünmeyin çünkü koyu olmadıkları için lazer görmez yüzdeki tüyleri.

o zaman 2. bi seçenek ben sarartmayı deniim.geçen gün dersanede bi arkadaşımın ilk kez saçını topladıını gördüm ve sanki tüylerini sarartmıştı galiba ben onun yüzünde hiç tüy görmemiştim önceleri ama saçı hep açık olduğundan die düşündüm şimdi topladığında tüyleri sarı sarı ama bana göre siyah durmasından daha iidi göze batmıodu siyahlar gibi hiç değilse.sadece ben bu konuya fazla takıtığım için farkettim die düşünüorum.arkadaşımada sormadım sarratıcı kullanıomusun die.kalıcı bi çözüm bulana kadar sarartıcam heralde :uhm::uhm:

kızlar sizlere benden tavsiye sakın sakın lazer gibi bir şeye kalkışmayasınız. Yüzünüzdeki o sarı tüy dediğiniz şeyler birden kalın siyah sakallara dönüşür! Yüz bölgenize asla lazer denemeyin.
İğneli epilasyon olabilr ama, eğer çook rahatszım çook aşırı diosanız.
Sir de tavsiye etmiorum, her ay her ay uğraşacaksınz ve genç yaşta yüzünüz sarkacak.
Ya hiç ellemeyin ya da iğneli epilasyona başlayın.

ha sarartma demişsin, bunu da tavsiye etmiorum bi defa irenç kokuyo ve amonyak tarzı kimyasallar içerio.
ve bu şey tüylerinizi besler daha uzun ve gür olmalarına sebep olabilir.

ben sarartıcı kullanıyordum ama hemen siyah siyah uzuyor üç beş gün anca gidiyordu , yüzümü de tahriş ediyordu en iyisi iğneli epilasyon , ben de en kısa zamanda yaptırmayı düşünüyorum ,,

Ya siz yine sanslısınız ben 13 yasndayım resmen burnumn yanında ya yanagımın tüm kısımlarnda siyah siyah tuyler var ayrıca cenemin altında da bi ton var ne yapıcam yaaa hormon bozuklugu fln olablr mi?ama ben cok tuyluyum bazen kendimi erkek gibi hissediyorum lutfen ya yardım edin sinirim cok bozuluyo ya bakıyorum hic kmsenin yok tamam her yermde olsun ama yanakta ve sag yanagımn sol kısmnda cok feci siyah kaln tuyler varr ne yapıcammm:((((((((:çok üzgünüm: Cekmeye calıstm ama cok acıdı ve cok ince deri oldugu icin bi arkadasm lazer yaptırma delinir dedi offf:((((((((( Yardım lutfenn!!:sinifsinif:

Ya siz yine sanslısınız ben 13 yasndayım resmen burnumn yanında ya yanagımın tüm kısımlarnda siyah siyah tuyler var ayrıca cenemin altında da bi ton var ne yapıcam yaaa hormon bozuklugu fln olablr mi?ama ben cok tuyluyum bazen kendimi erkek gibi hissediyorum lutfen ya yardım edin sinirim cok bozuluyo ya bakıyorum hic kmsenin yok tamam her yermde olsun ama yanakta ve sag yanagımn sol kısmnda cok feci siyah kaln tuyler varr ne yapıcammm:((((((((:çok üzgünüm: Cekmeye calıstm ama cok acıdı ve cok ince deri oldugu icin bi arkadasm lazer yaptırma delinir dedi offf:((((((((( Yardım lutfenn!!:sinifsinif:

merhaba
adetlerin nasıl acaba düzenlimidir?
hormonlarının bozuk olduğunu ordanda anlayabilirsin diye
soruyorum mesela benim adetlerim düzensizdi baktımki
çenemde ve yanaklarımda tüylenme oldu doktora gittim hormon testi yaptırdım
polikistik over çıktı seni korkutmak istemem ama varsa öyle bu durum doktora görün bence.

Back