• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümdeki tüyler (resimli) ne yapıcam ben? Psikolojim bozuldu

Vücut için ben de almak istiyorum ama kullanmayı bırakınca daha artar diye de korkuyorum daha önce uzun süre düzenli lazer yaptırdım ise yaradı ama tamamen bitmedi üst bacagımda hala cok

açıkcası ben vücutta düzenli yapmadım günleri kaçırdığım oldu 1 ay kullanmadığımda ama çok şükür azalttı baya hani incecik çıktı belli olcak cinsten çıkmadı

açıkcası ben vücutta düzenli yapmadım günleri kaçırdığım oldu 1 ay kullanmadığımda ama çok şükür azalttı baya hani incecik çıktı belli olcak cinsten çıkmadı
Ay insallah boyle devam eder cok sevindim ben de simdi arastiriyorum lumea ve i-light arasinda kaldim karar verip birini almayi dusunuyorum tesekkur ederim cevabiniz icin

Ay insallah boyle devam eder cok sevindim ben de simdi arastiriyorum lumea ve i-light arasinda kaldim karar verip birini almayi dusunuyorum tesekkur ederim cevabiniz icin
rica ederim ne demek :)

Gerçekten bittiyse çok sevindim ancak lumea ipl teknolojisi bildiğim kadarıyla. ipl de modern ağdagibi diyolar bırakınca aynı oluymuş. Belki senin hormonların düzene girmiştir de ondan düzelmiştir? Pcos hormon bozukluğu bağlantılı olabiliyo. Her nasıl olduysa geçmiş olsun umarım bidaha tüy problemi yaşamazsın:) Buarada ben de lazer yaptırdım benim de yüzümdeki tüyler seninki gibi oldu bire bir aynısı sadece benimki daha yoğun:( Lazer görüşmesine gittiğimde doktor oynandığı için bu hale geldiği belli oluyo zaten demişti. Şimdi anlıyorum nasıl anladığını

Gerçekten bittiyse çok sevindim ancak lumea ipl teknolojisi bildiğim kadarıyla. ipl de modern ağdagibi diyolar bırakınca aynı oluymuş. Belki senin hormonların düzene girmiştir de ondan düzelmiştir? Pcos hormon bozukluğu bağlantılı olabiliyo. Her nasıl olduysa geçmiş olsun umarım bidaha tüy problemi yaşamazsın:) Buarada ben de lazer yaptırdım benim de yüzümdeki tüyler seninki gibi oldu bire bir aynısı sadece benimki daha yoğun:KK43: Lazer görüşmesine gittiğimde doktor oynandığı için bu hale geldiği belli oluyo zaten demişti. Şimdi anlıyorum nasıl anladığını

ara ara tabiki var ama bu haliyle o hali arasında dağlar kadar fark var hormonlarıma baktırmayalı uzun zaman oldu son durum bilmiyorum, arada sekmeler olsa da adet oluyorum vücudumun diğer bölgelerinden bu kadar rahatsız edici bir sey olmadı ama

Resimde de gördüğünüz gibi çenemin altı bu hale geldi. Normalde böyle değildi tek tüktü annemin aklına uydum lazer yaptırdık ütüleme yaptırdık ilk başta çok memnundum ama sonradan bu hale geldi anladığım kadarıyla biz uyuyan tüyleri de uyandırdık şimdi çok pişmanım :mad::KK61::KK61: 21 yaşındayım daha

ben napayım cildiyeciye gitsem ne dicek ne vercek ? Bi daha lazere başlayayım mı ama iğneliye gitmem gerekiyor galiba dertsiz başıma dert aldım sinirlerim psikolojim çok bozuk doktora gitcem görsün diye alamıyorumda .Ağda bir çözüm mü onu da bilmiyorum bana bir akıl verin nolur :KK35:

Eki Görüntüle 1815493 Eki Görüntüle 1815494 Eki Görüntüle 1815495
Siz nerde yaptirdiniz bu lazer islemini. Guzellik salonlari diod utuleme yapiyoruz diye millete ipl yapiyorlarmis

Evet gördüm şuanda . maşallah çok güzel olmuş inşallah tamamen biter. İki bin liraya mi aldın aleti nasıl bişey bilgi verir misin can acıyor mu nasıl kullanılıyor
Merhaba ilk atışı yapmadan önce jiletle mi aldınız bende başlıycam. Jiletle alırsam yüzümdeki ayva tüyleri de kalınlaşr diye korkuyorum.
Ayrıca sizin adınıza çok sevindim umarım benimkilerde azalır ve biter

Merhaba ilk atışı yapmadan önce jiletle mi aldınız bende başlıycam. Jiletle alırsam yüzümdeki ayva tüyleri de kalınlaşr diye korkuyorum.
Ayrıca sizin adınıza çok sevindim umarım benimkilerde azalır ve biter

jiletlemedim,makasla kısaltmıştım.Umarım sizikilerde gider :)

hormonlarına baktır.
epilasyon geçici çözüm.
kalıcı bi çözüm bulmalısın.

Hormonlarda sorun yoksa kalıcı sorun ne ola ki?
Lazere gidiyorum bende yüzüm için ama aksaltmalarla,fakat düzelme var,ama düzenli gitmeyince giden yerler sanki yer yer yine çogalıyor

Hormonlarda sorun yoksa kalıcı sorun ne ola ki?
Lazere gidiyorum bende yüzüm için ama aksaltmalarla,fakat düzelme var,ama düzenli gitmeyince giden yerler sanki yer yer yine çogalıyor
en son hormon testimde hiçbir sorun yoktu ben oraya dokunduğum için oldu birazda o kadar belli değildi annem şunlardan tamamen kurtulalım dedi gittik ve olan bu oldu

İlk sayfayı açıp baktımda şimdi neymiş o öle ya :silah:

Allaha şükür nerdeyse bir şey kalmamış

İlk sayfayı açıp baktımda şimdi neymiş o öle ya :silah:

Allaha şükür nerdeyse bir şey kalmamış
Canim Merhaba . Bende senle aynı durumdayım. Lazer gide gide Yüzümdeki tüyleri cogalttiim.şimdi yüzüm senin attığın resimdeki gibi. Hamile kaldığım için geçen ay adaya gittim ilk defa ama yüzüm berbat oldu her tarafını sivilce kapladı. Sana sormak istedigim ne yaptın bi çözüm bulabildin mi.?

Canim Merhaba . Bende senle aynı durumdayım. Lazer gide gide Yüzümdeki tüyleri cogalttiim.şimdi yüzüm senin attığın resimdeki gibi. Hamile kaldığım için geçen ay adaya gittim ilk defa ama yüzüm berbat oldu her tarafını sivilce kapladı. Sana sormak istedigim ne yaptın bi çözüm bulabildin mi.?
ben bu makinei kullanıyorum gözüme battıkça atış yapıyorum Allaha şükür çok iyi durumdaım.

Lazer bende yaptirdim. Hormonal birsey . Yaptirdigin yerde onemli arttirmaz ama azaltmaz bence. Agda yaparsan onur boyu agdayla ugrasacaksin. Agdaya bence girme kaluci cozum bul. Once kadin doguma git hormonlarina baktir birde troid hormonlarina. Sonra iyi bir lazer yapan yer bil

Back