- 18 Mayıs 2015
- 1.223
- 704
- 43
teşekkür ederim umarım biterİlk kullanım ve 15 gün için süper bir sonuç ilk haline bakarak. Demek ki bir kaç kullanım sonunda bitip gidecek Maşallah diyelim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim umarım biterİlk kullanım ve 15 gün için süper bir sonuç ilk haline bakarak. Demek ki bir kaç kullanım sonunda bitip gidecek Maşallah diyelim.
Ay çok ümitlendim valla benim çenemde de tek tek sert çıktı aldıkça yayıldıİlk kullanım ve 15 gün için süper bir sonuç ilk haline bakarak. Demek ki bir kaç kullanım sonunda bitip gidecek Maşallah diyelim.
benimki 2007 olan yani büyük olanPhilips lumea nın 1000 tl civarı olan var ve birde epilasyon aleti gibi küçük 600 tl civarı olan var. Hangisinden kullanıyorsun
Gerçekten miMerhabalar,öncelikle geçmiş olsun.Kafanıza çok takmanızı anlayabiliyorum Benim çenemde ve boynumda vardı lakin bu kadar değildi ama az da değildi psikolojinizin ne denli etkilendiğini gerçekten anlayabiliyorum...Ben lumea aldım bu hafta 3.seansımı yapacağım.Önceden elimden ayna hiç düşmezdi.Şimdi dışarı çıkarken hiç aklıma bile gelmiyor dönüp dönüp aynaya bakmak.Bayağı bir seyreldi tüyler.Lakin yer yer çıkıyor tamamıyla yüzümde tüy yok diyemem ama eskisiyle kıyaslayınca fazlasıyla temiz.Uzaktan pürüzsüz görünüyor.Tam anlamıyla 5-6 seanstan sonra tüylerin çoğu gidiyor sanırım.Eğer aklınıza başka bir şeyler takılırsa sorabilirsiniz.
Gerçekten mi
Lumea bu kadar etkili mi yani ? Nekadara almistiniz lumeayi? Zararları varmı peki bilgi verebilir misiniz? Benim yüzümde yok ama boynum bu arkadaş gibi sık değil benim ama var genede
Evet gördüm şuanda . maşallah çok güzel olmuş inşallah tamamen biter. İki bin liraya mi aldın aleti nasıl bişey bilgi verir misin can acıyor mu nasıl kullanılıyorbenim öncesi ve sonrası fotoğraflarıma bakarakta farkı görebilirsiniz 1. sayfa ve 6. sayfa olması lazım
ben 1.100 e aldım 2007 model benimkiEvet gördüm şuanda . maşallah çok güzel olmuş inşallah tamamen biter. İki bin liraya mi aldın aleti nasıl bişey bilgi verir misin can acıyor mu nasıl kullanılıyor
Bayağı fark var. Peki atistan sonraki hali nasılben 1.100 e aldım 2007 model benimki
kesinlikle acı yok yani benim acı eşiğim çok yüksek birazda normal lazere göre diyeyim hiç bir şey hissetmiyorsunuz sadece sıcaklık hissediyorsunuz ben genital ve bacaklara da uyguluyorum orada da çok işe yaradı
şarj ediyorsunuz kullanmadan önce sonra istediğiniz yere götürüp atış yapabilirsiniz priz başında beklemiyorsunuz yani öyle bir kolaylığı var zaten sarjda ikende atış yapamıyorsunuz ben çok büyük rahatlık içerisindeyim Allah bozmasın büyük kolaylık yüzüm gözüm açıldı desem yeridir yakına girmezseniz fark etmezsiniz tüyleri
Bayağı fark var. Peki atistan sonraki hali nasıl
Anladım inşallah alıcam bende. Seninki en iyisi mi? En iyisi kaç para?tüy olmuyo genelde ince kalanları da ben keselediğim için dökülüyo bir kaç güne
Anladım inşallah alıcam bende. Seninki en iyisi mi? En iyisi kaç para?
Güle güle kullan inşallahen iyisi demek doğru mu bilmiyorum ama en son modeliydi 1.100 e aldım
umarım, sizdeGüle güle kullan inşallah
Merhabalarr bugün yüzle ilgili konuları araştırırken gördüm ümitlendimm açıkçası değişimler süperr yanlış okumadıysam polikistik overiniz vardı değil mi? benimde var yüzüm aynı sizin ilk koyduğunuz fotoğraftaki gibiydi aynı birebirdi ve bende lazer attırdım şuan fotoğrafını çekip atmaktan bile utanacağım bir halde. erkek sakalından gram farkı yok diyim siz anlayın resmen canlandı. bana ''bi kaç seansa biter tüylerin siyah gel lazer yapalım'' diyen ne doktora ne hemşireye hakkımı helal etmiyorum.birsürü doktor gezdim kist için ameliyat diyende oldu bi zrarı yok kalsın diyende. tek duyduğum ortak şey kist duruyorken lazerde yaptırsam gitmeyeceği. ölene kadar böyle mi olacak bilmiyorum....... sizin kistiniz nasıl herhangi bi ilaç kullandınız mı?
Bizde yüzde bir durum oldu herhalde,diğer yerlerim normal.Valla ben şu an kist durumumu bilmiyorum en son bir yıl önce doktora gitmiştim herhalde hormonlarımda normal çıkmıştı bende düzensizlik vardı
Ben yaklaşık 10 kilo verdim ve hep yağdan verdim malum pkonun en büyük etkenlerinden, şu an adetlerim düzenli sadece karındaki ince tüylerden şikayetciyim bir de ,onun dısında bir sorunum yok çok şükür diğer yerlerimde önceden lazer vardı tek tük cıkıyo onları da bunla hallediyorum