Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kalıcı değil ama o yöntemBende de aynı durum söz konusu, saçımı iyice toplayarak (saçım yanmasın diye) ayda bir çakmakla tütsülüyorum boyun bölgemdeki kılları.
Acıya dayanamıyorum :) ayda 1 sadece 5 dakika uğraşıyorum o kadarkalıcı değil ama o yöntem
Yuzde bazi lazer tipleri artiriyormus yani bende yaxilanlardan okudugum kadariyla yuzde igneli epilasyon tavsiye ediyolar
Son durum ne merak ettim
nasıl kurtuldunuz acaba tüm sayfaları okuyamadım daSon durum, dıpru düzgün bir şey yok şu an yüzümde
Bu aleti kullanarak , philips lumeanasıl kurtuldunuz acaba tüm sayfaları okuyamadım da
Merhaba, bende sizinle aynı dertten müzdaribim, seneler önce 1-2 tane kıl vardı aynı bölgede, onları aldım, ondan sonra çoğaldı sonra ayda bir sir ağda yaptırıyordum, gidemediğim zamanlar da kendim makasla temizliyordum, sonra lazere gittim hem boyun hem çene hemde favorilerim için 3-4 seans gittim sonra maddi durumdan dolayı gidemedim. Bende favorilerimde bir şey kalmadı ama boyun altında hala var. bende doktora gittim, ne hormonlarım da ne de tiroidlerimde hiç bir sorun çıkmadı ama kist vardı ameliyat olmak zorunda kaldım. sonra tekrar hormonlarımda yine bir sorun yok. Artık makasla almaktan bunaldım, her 2 günde bir almak zorunda kalıyorum Lazer aletlerini araştırıyorum. umarım işe yarar. Sizi görünce bende ümitlendim açıkçasıBu aleti kullanarak , philips lumea
Merhaba, bende sizinle aynı dertten müzdaribim, seneler önce 1-2 tane kıl vardı aynı bölgede, onları aldım, ondan sonra çoğaldı sonra ayda bir sir ağda yaptırıyordum, gidemediğim zamanlar da kendim makasla temizliyordum, sonra lazere gittim hem boyun hem çene hemde favorilerim için 3-4 seans gittim sonra maddi durumdan dolayı gidemedim. Bende favorilerimde bir şey kalmadı ama boyun altında hala var. bende doktora gittim, ne hormonlarım da ne de tiroidlerimde hiç bir sorun çıkmadı ama kist vardı ameliyat olmak zorunda kaldım. sonra tekrar hormonlarımda yine bir sorun yok. Artık makasla almaktan bunaldım, her 2 günde bir almak zorunda kalıyorum Lazer aletlerini araştırıyorum. umarım işe yarar. Sizi görünce bende ümitlendim açıkçası
Endokrin yani tiroitlerine baktir once benm bozuk troitlerim eger sende tedaviye baslarsan sari boyayla boyaevet ama hormon seviyem normal adette görüyorum dediğim gibi lazerden önce böyle değildi
Benim onlar normal zaten bu saatten sonra da başka bir şey yapmam çok memnunum çünküEndokrin yani tiroitlerine baktir once benm bozuk troitlerim eger sende tedaviye baslarsan sari boyayla boya
Canım su an cıkan bir sey yok bende önceki sayfalarda resmim var bir ara yine güncel halini atarımCnm tavsiye edildi mi bilmiyorum ama en kısa sürede kalıcı çözüm iğneli epilasyon
ilk 3 ay 15 günde bir kullanılıyor daha sonra ayda 1 kezLumea yı haftada bir mi kullanıyorsunuz
teşekkürler ama bu makineden sonra gözüm başka bir şey görmez ama diğer arkadaşlara öneri olabilir tabiBende de vardı agesin tüy sarartıcısı(yüzede uygun) ile sarartıyorum. Süper oluyo artık kendiliğinden sarı hiç belli bile değil. 2 haftada bir sarartıyorum. hem acısız . tavsiye ederim
Vücut için ben de almak istiyorum ama kullanmayı bırakınca daha artar diye de korkuyorum daha önce uzun süre düzenli lazer yaptırdım ise yaradı ama tamamen bitmedi üst bacagımda hala cokArkadaşlar son durumu bildirmek istedim Allah'a şükür ki yüzüm artık o ilk başlardaki gibi değil çok seyrek ben makineyi vücuduma da kullanıyorum gerçekten çok iyi tavsiye edebilirim